Nektarynka ja tez gdy byłam młodsza okropnie przechodziłam miesiączke. Bóle brzucha miałam nieziemskie wymioty oczywiście,wogóle nie byłam do życia przez pierwsze dwa do trzech dni. Dopiero po urodzeniu mojego synusia dolegliwości z miesiączką minęły. Nie odczuwałam żadnych bóli brzucha.zaszkodzic nie zaszkodzi, ale trzeba o tej samej porze mierzyc.. pamietaj o tym.. i najlepiej w pochwie..
odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..
Maju jak nie jestes pewna to po @ zrób test i bedziesz miec pewność ja dwa razy juz tak robiłam.. po takich krótkich @ lub tez wlasnie jak chawtowałam.. było to jakos w lipcu tamtego roku zaczelismy starania i ja przed i po i w trakcie @ chawtowałam wiec po @ zrobilam..
reklama
Betka85
Fanka BB :)
Maju nie załamuj sie zrób jak radzi Nektarynka i dla spokoju zrób test po @
wszystkie sie kiedys doczekamy ja teraz zaczynam walke o fasolke z CLO i ciekawa jestem czy to cos pomoze bo skoro i ciebie nie pomogł..... ale cóż szkoda się załamywać musimy być silne
wszystkie sie kiedys doczekamy ja teraz zaczynam walke o fasolke z CLO i ciekawa jestem czy to cos pomoze bo skoro i ciebie nie pomogł..... ale cóż szkoda się załamywać musimy być silne
badaicka
Paulusia i Filipek
badaicka
Paulusia i Filipek
Ależ skąd Złociutkautuczyć mnie chcesz jeszcze bardziej?kobieto ja wystarczająco tłusta jestem
To takie ciasteczko light ;-)
Ja postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.Maju nie załamuj sie zrób jak radzi Nektarynka i dla spokoju zrób test po @
Ależ skąd Złociutka
To takie ciasteczko light ;-)
odchudzające???
badaicka
Paulusia i Filipek
Maju bo to ciezko jest tak "zapomnieć" o tym,ze sie chce miec dziecko,a faceci w wiekszości przypadków tego nie rozumieja nawet jesli sa lekarzamiJa postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.
Nie no az tak dobrze to nie maodchudzające???
reklama
Betka85
Fanka BB :)
matko jakie ciacho ja mam w domu stefanke pierwszy raz robiłam i pyszna wyszła a tu jeszcze mnie czekoladowym kusisz oj nie ładnie Madziu
Maju z tą blokadą cos musi być na rzeczy o nie jedna na forum już jak odpuściła to zaszła w upragniona ciążę tak ze trzeba wyluzować i tyle, proste to nie będzie ale musimy cos zrobić jak nie ma innego wyjścia
Maju z tą blokadą cos musi być na rzeczy o nie jedna na forum już jak odpuściła to zaszła w upragniona ciążę tak ze trzeba wyluzować i tyle, proste to nie będzie ale musimy cos zrobić jak nie ma innego wyjścia
Podziel się: