reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

zaszkodzic nie zaszkodzi, ale trzeba o tej samej porze mierzyc.. pamietaj o tym.. i najlepiej w pochwie..

odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..

Maju jak nie jestes pewna to po @ zrób test i bedziesz miec pewność ja dwa razy juz tak robiłam.. po takich krótkich @ lub tez wlasnie jak chawtowałam.. było to jakos w lipcu tamtego roku zaczelismy starania i ja przed i po i w trakcie @ chawtowałam wiec po @ zrobilam..
Nektarynka ja tez gdy byłam młodsza okropnie przechodziłam miesiączke. Bóle brzucha miałam nieziemskie wymioty oczywiście,wogóle nie byłam do życia przez pierwsze dwa do trzech dni. Dopiero po urodzeniu mojego synusia dolegliwości z miesiączką minęły. Nie odczuwałam żadnych bóli brzucha.

reklama
Maju nie załamuj sie zrób jak radzi Nektarynka i dla spokoju zrób test po @
wszystkie sie kiedys doczekamy ja teraz zaczynam walke o fasolke z CLO i ciekawa jestem czy to cos pomoze bo skoro i ciebie nie pomogł..... ale cóż szkoda się załamywać musimy być silne

Maju nie załamuj sie zrób jak radzi Nektarynka i dla spokoju zrób test po @
wszystkie sie kiedys doczekamy ja teraz zaczynam walke o fasolke z CLO i ciekawa jestem czy to cos pomoze bo skoro i ciebie nie pomogł..... ale cóż szkoda się załamywać musimy być silne
Ja postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.

Ja postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.
Maju bo to ciezko jest tak "zapomnieć" o tym,ze sie chce miec dziecko,a faceci w wiekszości przypadków tego nie rozumieja nawet jesli sa lekarzami
odchudzające???:szok:
Nie no az tak dobrze to nie ma :-D

to ja dziekuje jak nie odchudzajace...i tak przez @ czuje sie spuchnieta...a brzuch mam jakbym conajmniej w ciazy byla..

reklama
matko jakie ciacho ja mam w domu stefanke pierwszy raz robiłam i pyszna wyszła a tu jeszcze mnie czekoladowym kusisz oj nie ładnie Madziu
Maju z tą blokadą cos musi być na rzeczy o nie jedna na forum już jak odpuściła to zaszła w upragniona ciążę tak ze trzeba wyluzować i tyle, proste to nie będzie ale musimy cos zrobić jak nie ma innego wyjścia

Do góry