reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Witam się. Dziś dość późno bo nie mam czasu
Trochę próbowałam nadrobić Was, ale poległam.
Może któraś mnie oświeci co się działo??? Wiem że Kropeczki też chyba nie było (miała się przeprowadzać) ale może ktoś ją zastąpi
Marzennix, jak rozmowa???????? Jak poszło??
Lilu, testowałaś??
Badaicka...co ty tu wyprawiasz pod moją nieobecność, jakieś drinki, dzisiaj ciasto czekoladowe??? I to jak mnie nie ma
Trochę próbowałam nadrobić Was, ale poległam.
Może któraś mnie oświeci co się działo??? Wiem że Kropeczki też chyba nie było (miała się przeprowadzać) ale może ktoś ją zastąpi
Marzennix, jak rozmowa???????? Jak poszło??
Lilu, testowałaś??
Pierwszyraz widze żeby się któraś z @ cieszyła Ale dobrze że masz takie podejście:-)Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))
Ewuniu, przytulam mocno:---(
pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-( dzisiaj 3 rocznica taty
[*] :---( i czeka mnie przeprawa rodzinna na mszy ... hmm... przyjezdza babcia (taty mama) a ona lubi polamentować ... i wprowadza zazwyczaj straaaaasznie smutną atmosfere!
MMMMM truskaweczki. Nie moge się doczekac kiedy będzie pełnia sezonu:-)Pewnie że się podzielę..u mnie truskawki 6zł na kilogram..będę wpierniczać ile się da..
Wiecie co, wk*wiają mnie teksty " prosze się wyluzować, nie mysleć...." A czy któryś powiedział JAK to zrobić. M. wczoraj powiedział jak jeszcze raz to usłyszy to nie ręczy za siebie:-)Ja postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.
Tylko porządnie się edukuj. I zeby ci się umysł nie przegrzał to 15 min nauki, 60 min na BBja sie odmeldowuje dziewczynki idę się edukować !!
Badaicka...co ty tu wyprawiasz pod moją nieobecność, jakieś drinki, dzisiaj ciasto czekoladowe??? I to jak mnie nie ma
badaicka
Paulusia i Filipek
badaicka
Paulusia i Filipek
Idę dalej sprzatać
Loree
Cześć babeczki!
[
Przy twoich cyklach pewnie po prostu za wcześnie zrobiłaś ten test! Powtórz za kilka dni.
QUOTE=przyszła_mamusia;3664105]Ja wpadłam się ucieszyć...
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))[/QUOTE]
To super. Ja za kilka dni zaczynam staranka- pierwszy raz.
Ja chętnie pomimo tego,że ostatnio ograniczam kawkę. Ale pogoda taka,że jak nie wypiję to się przewrócę.
No to masz kochana namiastkę porodu;-)
Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!
[
Przy twoich cyklach pewnie po prostu za wcześnie zrobiłaś ten test! Powtórz za kilka dni.
QUOTE=przyszła_mamusia;3664105]Ja wpadłam się ucieszyć...
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))[/QUOTE]
To super. Ja za kilka dni zaczynam staranka- pierwszy raz.
kto się skusi na kawkę???
Ja chętnie pomimo tego,że ostatnio ograniczam kawkę. Ale pogoda taka,że jak nie wypiję to się przewrócę.
odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..
Nektarynka
eee to moze dam rade z tym porodem.. oczywiscie jak zajdetylko wtedy mnie mama za reke trzymala teraz moze M.. w kazdym razie dzis chyba lunie dzis na opolszczyźnie.. bo zaczyna sie ciut ciemniej robic.. i duszno jest.. a wczoraj było w cieniu 27 stopni.. pomyslec ze to maj..
badaicka
Paulusia i Filipek
No u mnie w Kluczborku tyz pochmurno i duszno wiec moze coś z tego bedzieeee to moze dam rade z tym porodem.. oczywiscie jak zajdetylko wtedy mnie mama za reke trzymala teraz moze M.. w kazdym razie dzis chyba lunie dzis na opolszczyźnie.. bo zaczyna sie ciut ciemniej robic.. i duszno jest.. a wczoraj było w cieniu 27 stopni.. pomyslec ze to maj..
w.kropeczka
hej dziewczyny!
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...zaq 2 godziny przjezdza auto do przeprowadzek, a ja jeszcze musze popakowac kuchnie...
ala wpadlam bo przed chwilka dostalam piekna wiadomosc i od razu Wam przekazuje...kto zna wie o kogo chodzi:-)
TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
MIALA MIEC W CIAGU DNIA CESARKE (Pierwotnie malo byc w czwartek ale w szpitalu bylo duzo operacji i przelozyli termin na dzis), ALE DZIS W NOCY O 3 ODESZLY JEJ WODY I OD RAZU WZIELI JA NA CESRASKIE CIECIE POD CALKOWITYM ZNIECZULENIEM...
MALUSZEK DOSTAL 10 PKT!!!!!! SLICZNY I ZDROWY!!!!
PIJEMY ZA ZDROWKO MAMUSI I SYNECZKA!!!!!!
ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE....
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...zaq 2 godziny przjezdza auto do przeprowadzek, a ja jeszcze musze popakowac kuchnie...
ala wpadlam bo przed chwilka dostalam piekna wiadomosc i od razu Wam przekazuje...kto zna wie o kogo chodzi:-)
TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
MIALA MIEC W CIAGU DNIA CESARKE (Pierwotnie malo byc w czwartek ale w szpitalu bylo duzo operacji i przelozyli termin na dzis), ALE DZIS W NOCY O 3 ODESZLY JEJ WODY I OD RAZU WZIELI JA NA CESRASKIE CIECIE POD CALKOWITYM ZNIECZULENIEM...
MALUSZEK DOSTAL 10 PKT!!!!!! SLICZNY I ZDROWY!!!!
PIJEMY ZA ZDROWKO MAMUSI I SYNECZKA!!!!!!
ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE....
reklama
kinguś
Nie poddam się
Witajcie
Jedni się rodzą a drudzy odchodzą, Edytko dla twojego Aniołka
[*]
Mój M już jest po szpitalu od rana jest już ze mną w domku i miał dla nas prezent.
Dostałam 2 czapeczki i 2 body różowe ;-)
Mam nadzieje, że się jednak rozkręci.A u mnie to chyba jednak nie @
SuperJa wpadłam się ucieszyć...
Przytulampomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-(
WitajWitajcie dziewczyny..
Super bardzo się cieszę.TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
Jedni się rodzą a drudzy odchodzą, Edytko dla twojego Aniołka
[*]
Mój M już jest po szpitalu od rana jest już ze mną w domku i miał dla nas prezent.
Dostałam 2 czapeczki i 2 body różowe ;-)
Podziel się: