reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!
kochana nie tym razem to nastepnym..
Trzymam kciuki- ab6y kolejne testowanko bylo pozytywne!

u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..:baffled:to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)
kochana zazwyczaj z tego co czytałam u róznych kobiet, że znaki na ciąże są te same jak na @.. więc cieżko się domyślić.. mój organizm płata mi figle i co cykl mam inne znaki na @, ostatni cykl: nabrzmiale piersi i wrazliwe sutki zero bólu jak na @ (a od listopada mam tak ze 3-4 dni boli - ale brak bólu w tym cyklu zawdzieczam ziolkom), przed ostatni cykl: sluz, duzo śluzu białego.. i bolące tak jakby jajniki po lewej i prawej.. tak jakby macica sie naciagala a przed samym @ juz ból 2-3 dni jak na @ (tez nie bylo owulki pcherzyk nie pekl a sie cofnal.. ale liczylam na to ze gin sie pomylil jak mi sie @ spoznial.. w koncu w 38dc dostalam luteine na wywolanie).. 3 cykle temu 3-4dni przed @ ból jak na @.. ale wtedy wiedzialam ze owulki nie było..

takze w kazdym razie ja juz sama nie wiem jakie to znaki na ciąże a jakie na @.. hihi chyba tylko pozytywny test

Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła :) Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka :))))))))))))))))))
Ciesze sie razem z Tobą.. a po @ do dzieła..
przepraszam ze zmienię temat ale tak sobie zerknęłam na zlecenie od gina i ja ta luteinę mam brac od 18 dc a nie od 16 to może juz bedzie po owulacji i jej nie zablokuję co myślicie??
kochana a moze tak przez te kilka dni pomierzysz tempke bedziesz miala jasno i wyraznie.. wiem ze to troszke krotko no ale wtedy mniej wiecej bedziesz wiedziala.. pomozemy Ci z analizą:)
kto się skusi na kawkę???
wlasnie pije więc dołączam sie..
Pewnie że się podzielę..u mnie truskawki 6zł na kilogram..będę wpierniczać ile się da..
2lnwm5t.jpg
a ja juz mam swoje.. ale nie bede was dołować.. wprawdzie juz od 11 maja:-)

ho ho ho.. prawy jajnik daje o sobie znaki.. niezle niezle..
dzis jedziemy na swoją dzialke budowlana.. bo beda badania robić.. bo nie wiedzia za bardzo jak tam trafic wiec czekamy na telefon i bedziemy jechac pokazac gdzie to..

Witaj Nektarynko fajnie że pijesz z nami kawusie, moze się skuszę od jutra na mierzenie tej temperatury jak mówisz że pomożecie w interpretacji to moze jednak to dobry pomysł

Witaj Badaicka!! kawka już czeka na ciebie.
Maju to jestesmy na równym poziomie staranek bo my też 9 cykli sie staramy już
PM nie rób mi ochoty na truskawki bo ja jeszcze swoich nie mam a takiech ze sklepu nie lubie niestety
Jedno mnie tylko zastanawia pomimo tego ,że dostałam okres nadal bolą mnie piersi i mam mdłości

Maju ja jak dostaję @ to przez pierwsze dwa dni bolą mnie piersi i mdłości też miewam bo mnie brzuch boli bardzo i to pewno przez to ale kto wie u ciebie nie musi tak być jak u mnie moze jednak jesteś w ciąży bo są kobiety które maja krwawienia takie jakby okresowe ale to sie rzadko chyba zdarza,

Witaj Nektarynko fajnie że pijesz z nami kawusie, moze się skuszę od jutra na mierzenie tej temperatury jak mówisz że pomożecie w interpretacji to moze jednak to dobry pomysł
zaszkodzic nie zaszkodzi, ale trzeba o tej samej porze mierzyc.. pamietaj o tym.. i najlepiej w pochwie..
Maju ja jak dostaję @ to przez pierwsze dwa dni bolą mnie piersi i mdłości też miewam bo mnie brzuch boli bardzo i to pewno przez to ale kto wie u ciebie nie musi tak być jak u mnie moze jednak jesteś w ciąży bo są kobiety które maja krwawienia takie jakby okresowe ale to sie rzadko chyba zdarza,
odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..

Ostatnia edycja:
Marzenko SUPER, że tak Ci dobrze poszło na rozmowie.Niech szybko dzwonia z odpowiedzią :tak:Popracujesz trochę odwrócisz swoją uwagę od staranek i wtedy Fasolka szybko się pojawi a Ty na L4 :-D:-D:-D TRZYMAM KCIUKI
Hanka obeszłam wczoraj wszystkie apteki u siebie ale nigdzie niestety nie znalazłam pregnylu :-:)-:)-(
Kaprycha strasznie mi przykro ale z tego co piszesz to jest jakaś szansa więc nie poddawaj sie
OlciaPM cieszy mnie Twoje podejscie do @ i kolejnych staranek :-D
No i jak zwylke zapomniałam kto i co jeszcze :-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:

Sama już nie wiem . Zgupiałam z tym wszystkim . Chyba wogóle przestanę zwracać na to wszystko uwage bo to i tak nic nie daje.

reklama

Maju jak nie jestes pewna to po @ zrób test i bedziesz miec pewność ja dwa razy juz tak robiłam.. po takich krótkich @ lub tez wlasnie jak chawtowałam.. było to jakos w lipcu tamtego roku zaczelismy starania i ja przed i po i w trakcie @ chawtowałam wiec po @ zrobilam..

Do góry