reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
kochana nie tym razem to nastepnym..Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!
kochana zazwyczaj z tego co czytałam u róznych kobiet, że znaki na ciąże są te same jak na @.. więc cieżko się domyślić.. mój organizm płata mi figle i co cykl mam inne znaki na @, ostatni cykl: nabrzmiale piersi i wrazliwe sutki zero bólu jak na @ (a od listopada mam tak ze 3-4 dni boli - ale brak bólu w tym cyklu zawdzieczam ziolkom), przed ostatni cykl: sluz, duzo śluzu białego.. i bolące tak jakby jajniki po lewej i prawej.. tak jakby macica sie naciagala a przed samym @ juz ból 2-3 dni jak na @ (tez nie bylo owulki pcherzyk nie pekl a sie cofnal.. ale liczylam na to ze gin sie pomylil jak mi sie @ spoznial.. w koncu w 38dc dostalam luteine na wywolanie).. 3 cykle temu 3-4dni przed @ ból jak na @.. ale wtedy wiedzialam ze owulki nie było..Trzymam kciuki- ab6y kolejne testowanko bylo pozytywne!
u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)
takze w kazdym razie ja juz sama nie wiem jakie to znaki na ciąże a jakie na @.. hihi chyba tylko pozytywny test
Ciesze sie razem z Tobą.. a po @ do dzieła..Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))
kochana a moze tak przez te kilka dni pomierzysz tempke bedziesz miala jasno i wyraznie.. wiem ze to troszke krotko no ale wtedy mniej wiecej bedziesz wiedziala.. pomozemy Ci z analiząprzepraszam ze zmienię temat ale tak sobie zerknęłam na zlecenie od gina i ja ta luteinę mam brac od 18 dc a nie od 16 to może juz bedzie po owulacji i jej nie zablokuję co myślicie??
wlasnie pije więc dołączam sie..kto się skusi na kawkę???
a ja juz mam swoje.. ale nie bede was dołować.. wprawdzie juz od 11 maja:-)Pewnie że się podzielę..u mnie truskawki 6zł na kilogram..będę wpierniczać ile się da..
ho ho ho.. prawy jajnik daje o sobie znaki.. niezle niezle..
dzis jedziemy na swoją dzialke budowlana.. bo beda badania robić.. bo nie wiedzia za bardzo jak tam trafic wiec czekamy na telefon i bedziemy jechac pokazac gdzie to..
badaicka
Paulusia i Filipek
Jedno mnie tylko zastanawia pomimo tego ,że dostałam okres nadal bolą mnie piersi i mam mdłościWitaj Badaicka!! kawka już czeka na ciebie.
Maju to jestesmy na równym poziomie staranek bo my też 9 cykli sie staramy już
PM nie rób mi ochoty na truskawki bo ja jeszcze swoich nie mam a takiech ze sklepu nie lubie niestety
Betka85
Maju ja jak dostaję @ to przez pierwsze dwa dni bolą mnie piersi i mdłości też miewam bo mnie brzuch boli bardzo i to pewno przez to ale kto wie u ciebie nie musi tak być jak u mnie moze jednak jesteś w ciąży bo są kobiety które maja krwawienia takie jakby okresowe ale to sie rzadko chyba zdarza,
Nektarynka
zaszkodzic nie zaszkodzi, ale trzeba o tej samej porze mierzyc.. pamietaj o tym.. i najlepiej w pochwie..Witaj Nektarynko fajnie że pijesz z nami kawusie, moze się skuszę od jutra na mierzenie tej temperatury jak mówisz że pomożecie w interpretacji to moze jednak to dobry pomysł
odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..Maju ja jak dostaję @ to przez pierwsze dwa dni bolą mnie piersi i mdłości też miewam bo mnie brzuch boli bardzo i to pewno przez to ale kto wie u ciebie nie musi tak być jak u mnie moze jednak jesteś w ciąży bo są kobiety które maja krwawienia takie jakby okresowe ale to sie rzadko chyba zdarza,
Ostatnia edycja:
badaicka
Paulusia i Filipek
Marzenko SUPER, że tak Ci dobrze poszło na rozmowie.Niech szybko dzwonia z odpowiedzią Popracujesz trochę odwrócisz swoją uwagę od staranek i wtedy Fasolka szybko się pojawi a Ty na L4 TRZYMAM KCIUKI
Hanka obeszłam wczoraj wszystkie apteki u siebie ale nigdzie niestety nie znalazłam pregnylu :---(
Kaprycha strasznie mi przykro ale z tego co piszesz to jest jakaś szansa więc nie poddawaj sie
OlciaPM cieszy mnie Twoje podejscie do @ i kolejnych staranek
No i jak zwylke zapomniałam kto i co jeszcze :---baffled:
Hanka obeszłam wczoraj wszystkie apteki u siebie ale nigdzie niestety nie znalazłam pregnylu :---(
Kaprycha strasznie mi przykro ale z tego co piszesz to jest jakaś szansa więc nie poddawaj sie
OlciaPM cieszy mnie Twoje podejscie do @ i kolejnych staranek
No i jak zwylke zapomniałam kto i co jeszcze :---baffled:
Sama już nie wiem . Zgupiałam z tym wszystkim . Chyba wogóle przestanę zwracać na to wszystko uwage bo to i tak nic nie daje.Maju ja jak dostaję @ to przez pierwsze dwa dni bolą mnie piersi i mdłości też miewam bo mnie brzuch boli bardzo i to pewno przez to ale kto wie u ciebie nie musi tak być jak u mnie moze jednak jesteś w ciąży bo są kobiety które maja krwawienia takie jakby okresowe ale to sie rzadko chyba zdarza,
reklama
Nektarynka
Maju jak nie jestes pewna to po @ zrób test i bedziesz miec pewność ja dwa razy juz tak robiłam.. po takich krótkich @ lub tez wlasnie jak chawtowałam.. było to jakos w lipcu tamtego roku zaczelismy starania i ja przed i po i w trakcie @ chawtowałam wiec po @ zrobilam..
Podziel się: