reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Bardzo możliwe... U mnie jeszcze burzy nie widać, ciekawe czy dojdzie i tutaj...???

Z ciekawości błam dzisiaj Marzenko w tym sklepie, w którym masz szansę pracować (tzn. w oddziale tego sklepu), ale muszę szczerze powiedzieć, że nie są to ubrania w moim stylu, trochę za bardzo "luzacki":-)
w moim tez nie:baffled: dlatego mnie tam nie ciągnie, ja wole bardziej elegancki lub bardziej dojrzaly styl a tam jest typowa mlodziezowka.... i jeszcze te sklepy takie klimatyczne , czarne .. eh :no:

to wszystkie chyba tego housa ogladaja hehe ja jakos nie ogladam , pare odcinkow widzialam ale zawsze cos ciekawszego lecialo na innym kanale i jakos nie zdazylam sie wciagnac...
wole zdecydowanie "gotowe na wsyztsko" i wlasnie sobie ogladalam :tak::-)a teraz te amerykanska wersje moment prawdy ktora jest zajebista! tam to dopiero ludzie wygaduja rzeczy!! ci amerykanie sa tak debilni ze masakra a nasza polska wersja jest poprostu beznadzieja.......:no:

reklama
Ja widziałam tylko fragment polskiej wersji tego "momentu prawdy" i tez uważam, że jest tragiczny:baffled:
Żegnam się również ja...
Dobranoc

Jesu mam cale ręce w farbie ale już koniec właśnie polazła

Hanka - doczlapalam do 3 aptek w okolicy nestety nie maja i jak wszedzie info ze w hurtowniach tez nie...wiadomo, moze w wiekszych we wrocku u nas kiedys byl na kosciuszki i na solnym :-) ale co Ci po tym jakzes nie z Wrocka.... Pytalam sie tez na bocianie i cieeeeeezko bardzo, jest zamiennik ktory poooodobno latwiej dostac: Choragon badz sprobuj na jakims forum moze ktoras ma nadmiar i juz je nie potrzebny i odsprzeda :-)

Dzięki kochanie za wszystko

Dzien dybry!!!!

Ja tylko na sekundke, opowiem jak bylo w klinice. Moje HSG niestety pokazalo, ze moj prawy jajowod jest calkowicie zablokowany ale lewy nie jest tak dlugi jak powinien ale a'la dziala (to znaczy, ze kontrast bez problemu przeplynal) :no: Wynikami mojego m. lekarz sie mega podniecal " wow, fantastycznie - takich dobrych wynikow nie widzialem juz od wielu lat " i takie tam. Powiem szczerze, ze mnie to wqrwialo(teraz juz oficjalnie wiadomo, ze wina lezy po mojej stronie a on jest tym cholernym idealem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: )...
Poza tym, moje jajniki niby pracuja w normie ale w tej dolnej granicy normy :zawstydzona/y: Lekarz powiedzial, ze niby mozna sprobowac stymulacji i monitoringu ale za duze szanse sa na ciaze pozamaciczna wiec zostaje nam tylko IVF.
Teraz czekam na list z data pierwszej IVF wizyty.

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....

Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci :zawstydzona/y:

Jesu czy ty nie możesz się pojawić chociaż raz w tygodniu na dłużej, zaczynasz mnie denerwować ile mogę cię wypatrywać.

dzien-do-bry

A dobry

tu masz jeszcze HANKA 3 linki znalazlam na innym forum: pregnyl i choragon :-):

apteka * Apteka - SuperApteka.pl hurtowe ceny - leki i kosmetyki!

apteka * Apteka - SuperApteka.pl hurtowe ceny - leki i kosmetyki!

Apteka Natura - Lublin ul. Tatarakowa 28

wpisz sobie w wyszukiwarce bo sie wlacza pod ta strona logowanie, powodzenia

Jadźka szalejesz:-D:-)

Andzia_S – dziękować!!Humor mi powraca, bo co do cholery ma być to będzie..A tak z ciekawostek dalej nie mam @...
Nektarynka :*** dla Ciebie
Asik pokaż pazury, piękności…
Kochana dobrze ze wracasz powoli do nas.. cieszem sie bardzo
Dwie burze, jedna za drugą i rzeka płynąca ulicą. Jeszcze grzmi.
Kur.... satka przez ten deszcz mi ucieka. Pieprz... POLSAT:wściekła/y:
u mnie strasznie duszno, nie ma czym dychac.. chciaz przez chwile firanka falowala.. moze w nocy padac..
Kurna jak już jestem wolna to reszta śpi. Jak pech to pech.
holla ja nie spie malenka

reklama
Kurna ale lało:szok:
A jakie groźne piorunki:szok:
Zaraz biorę no-spe, bo @ się rozkręci nad ranem, na razie daje znaki już naoczne i noc już uskrzydlona:-p
Obawiam się, ze jedna tabletka duph. to u mnie za mało skoro już dzisiaj zaczęło lecieć:-p

Do góry