reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Dzieki!!!! strasznie szybko ten czas leci! a ja tak zalatana jestem teraz ze jak mama mi zaczela cos mowic we wtorek o rocznicy to zdebialam az mi sie glupio zrobilo! bo mi sie wydawalo ze to za jakis czas niby czlowiek date pamietał ale jakos tak zatrzymal sie dla mnie czas a tu tak obuchem w łep!Ewuniu, przykro mi strasznie
[*] dla Twójego Taty..
Ja w październiku mam 6 rocznice śmierci Mojego Taty
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
eve przykro mi kochana z powodu tak smutnej rocznicy buziaczki dla ciebie.. :***
badaicka
Paulusia i Filipek
Hello z rana
Ja poproszę kawusie z mlekiem jesli mozna ;-)
Ja poproszę kawusie z mlekiem jesli mozna ;-)
Eve84
2 lata przerwy.....
bardzo możliwe ale jak nie bedziesz miala jasnych wskazan ze owu byla typu sluzu chociaz bo najlepiej gdyby to bylo jednak usg to sama nie wiem ... bacznie sie obserwoj!!!przepraszam ze zmienię temat ale tak sobie zerknęłam na zlecenie od gina i ja ta luteinę mam brac od 18 dc a nie od 16 to może juz bedzie po owulacji i jej nie zablokuję co myślicie??
dzieki dziewczynki za mile slowa!
reklama
Witajcie dziewczyny. Dawno tutaj nie zaglądałam. Wcześniej potrafiłam was czytać i czytać przez to tylko się nakręcałam i codziennie doszukiwałam sie objawów ciaży. Co miesiąc miałam nadzieje że "TO" już. Od trzech miesiecy chodziłam do mojego ginekologa na monitoring. Pierwszy z obserwowanych cykli okazał się bezowulacyjny , ale dwa kolejne były ok. Nic ten monitoring jak narazi mi nie pomógł. W ciąży nadal nie jestem a myślałam, że w tym razem jednak sie uda. Dzisiaj o jeden dzien wcześniej dostałam@. Sama już tego nie rozumiem piersi bolały mnie zupełnie inaczej niż na @ w dole brzucha również czułam jakiś cieżar wszytko wyglądało inaczej niż zwykle. Dodam ,że to był nasz 9 cykl starań.
Podziel się: