reklama
Trzymam kciuki- ab6y kolejne testowanko bylo pozytywne!
u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)
u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)
Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka )))))))))))))))))
Eve84
2 lata przerwy.....
Doberek :-)
a ja mam lenia przez ta pogodę! chumry wielkie i nisko pewnie co jakis czas bedzie padalo rano juz popapadlo ciutek! a ja mam skaplikowana robote na glowie! ehhh... mam nadzieje ze mnie nikt nie skontroluje dzisiaj! w koncu piatek!
głowa do gory! czekamy na tesciorka! :-) trzymam kciuki!A u mnie to chyba jednak nie @ polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic :-(
pamietaj @ nima jest nadzieja! ;-);-)Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!
a ja mam lenia przez ta pogodę! chumry wielkie i nisko pewnie co jakis czas bedzie padalo rano juz popapadlo ciutek! a ja mam skaplikowana robote na glowie! ehhh... mam nadzieje ze mnie nikt nie skontroluje dzisiaj! w koncu piatek!
Betka85
Fanka BB :)
Dzień dobry!! coś mało piszecie pewnie burze wczoraj szalały a dziś to wiekszość śpi jeszcze pewnie, ale to dobrze bo nie mam czasu nadrabiać.
Olu PM fajnie że tak podchodzisz do tej @ bo to dobre podejście starankowe!!
Eve nie tylko ty masz lenia ja też!! pogoda raczej usypiajaca a nie pobudzająca, idę sobie zjeść śniadanko i kawkę strzelić po śniadanku bo muszę znow sie uczyć.
Olu PM fajnie że tak podchodzisz do tej @ bo to dobre podejście starankowe!!
Eve nie tylko ty masz lenia ja też!! pogoda raczej usypiajaca a nie pobudzająca, idę sobie zjeść śniadanko i kawkę strzelić po śniadanku bo muszę znow sie uczyć.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc dziewczynki ;-)
ja tez juz kawusie popijm jak narazie w łóżeczku :-)
musze sie dzis ogarnąć i posprzątać bo mąż wróci dziś wieczorem a u mnie bajzel na kółkach...
ja tez juz kawusie popijm jak narazie w łóżeczku :-)
musze sie dzis ogarnąć i posprzątać bo mąż wróci dziś wieczorem a u mnie bajzel na kółkach...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
wiecie co? tak sobie dziś pomyślałam ,że skoro wiem ze ten cykl mam stracony to jak nigdy nic mnie nie boli przed @ nie mam juz nagle kłuć jajnika, nie mam bolących piersi, nie mam zadnych objawów urojonych..... jest tak jak było kiedyś czyli magia podświadomości...
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
a ja dzisiaj zdazylam tylko 3 lyki kawki wziąć przed wyjsciem ehh... a widze ze sie ropogadza to se w pracy robic nie bede ja juz sie z najgorsza robotą obrobilam! :-) teraz musze isc to pokazac eee.... nie chce mi sie tam do nich isc! po co se psuc piąteczek!
pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-( dzisiaj 3 rocznica taty
[*] :---( i czeka mnie przeprawa rodzinna na mszy ... hmm... przyjezdza babcia (taty mama) a ona lubi polamentować ... i wprowadza zazwyczaj straaaaasznie smutną atmosfere!
pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-( dzisiaj 3 rocznica taty
[*] :---( i czeka mnie przeprawa rodzinna na mszy ... hmm... przyjezdza babcia (taty mama) a ona lubi polamentować ... i wprowadza zazwyczaj straaaaasznie smutną atmosfere!
Podziel się: