reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!

Trzymam kciuki- ab6y kolejne testowanko bylo pozytywne!

u mnie dzis 22 dc (mam 26)- jedyne co obserwuje..:baffled:to bol-napiecie jakby @ miala przyjsc...az mdli..tak w brzuchu nieprzyjemnie mrowieje..i nabrzmiale cycy..ale to tak mam zawsze przed@...lewy jajnik jakby od owulki scisniety..coraz kluje- da sie go odczuc..
ale czekam..nie bede testowala przed terminem..jutro mam impreze- wymigam sie, ze kierowca jestem..a potem zleci..Oby tylko nie przyszla@...choc wczoraj to jak wieczorem mnie brzuszek bolal jak na@...to juz M powiedzialam..nici z tego cyklu...taki smutas od owulki jakis jestem..bo to pobolewanie jak na@..klucie jajnika..Czas pokaze..Cien nadziei wciaz jest;-)

Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła :) Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka :))))))))))))))))))

Doberek :-)
A u mnie to chyba jednak nie @ :confused: polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc :baffled: zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos :dry: chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic :zawstydzona/y::-(
:sorry2: głowa do gory! czekamy na tesciorka! :-) trzymam kciuki!
Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!
pamietaj @ nima jest nadzieja! ;-);-)

a ja mam lenia przez ta pogodę! chumry wielkie i nisko pewnie co jakis czas bedzie padalo rano juz popapadlo ciutek! a ja mam skaplikowana robote na glowie! ehhh... mam nadzieje ze mnie nikt nie skontroluje dzisiaj! w koncu piatek! :-D

Dzień dobry!! coś mało piszecie pewnie burze wczoraj szalały a dziś to wiekszość śpi jeszcze pewnie, ale to dobrze bo nie mam czasu nadrabiać.
Olu PM fajnie że tak podchodzisz do tej @ bo to dobre podejście starankowe!!
Eve nie tylko ty masz lenia ja też!! pogoda raczej usypiajaca a nie pobudzająca, idę sobie zjeść śniadanko i kawkę strzelić po śniadanku bo muszę znow sie uczyć.

czesc dziewczynki ;-)
ja tez juz kawusie popijm jak narazie w łóżeczku :-)
musze sie dzis ogarnąć i posprzątać bo mąż wróci dziś wieczorem a u mnie bajzel na kółkach...:dry:

wiecie co? tak sobie dziś pomyślałam ,że skoro wiem ze ten cykl mam stracony to jak nigdy nic mnie nie boli przed @ nie mam juz nagle kłuć jajnika, nie mam bolących piersi, nie mam zadnych objawów urojonych..... jest tak jak było kiedyś :sorry2: czyli magia podświadomości...:confused::sorry2:

reklama
a ja dzisiaj zdazylam tylko 3 lyki kawki wziąć przed wyjsciem :dry: ehh... a widze ze sie ropogadza to se w pracy robic nie bede :sorry2: ja juz sie z najgorsza robotą obrobilam! :-) teraz musze isc to pokazac eee.... nie chce mi sie tam do nich isc! :dry::dry::dry: po co se psuc piąteczek! :sorry2:
pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-( dzisiaj 3 rocznica taty
[*] :-:)-:)-( i czeka mnie przeprawa rodzinna na mszy ... hmm... przyjezdza babcia (taty mama) a ona lubi polamentować ... i wprowadza zazwyczaj straaaaasznie smutną atmosfere! :dry:

Do góry