reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A mnie już jajniki napieprzają clo zaczyna działać...
Pozdrawiam!
kurczak ja mam to samo ale po ziolkach juz wczoraj czułam raz prawego a za chwile lewego jajkina.. potem wieczorkiem lewy a dzis tylko prawy.. takie lekkie ukłucia.. chwilowe.. oby rosly i chociaz jedn niech peknie..
Dzien dybry!!!!

Kaprysiu, bedzie dobze.. kciumam kciuki za IVF.. oby sie powiodło.. i nie obwiniaj sie czasem ze to niby Twoja wina.. u nas jest ciut po polowie.. M slabe nasienie.. a ja brak owulacji.. chociaz juz nad tym pracuj.. zreszta nad m takze pracuje..
dzien-do-bry
bry bry
Gratuluję !!!! Chyba faktycznie podobny narazie do tatusia :-)
Musisz nam koniecznie opisac poród :-)
Takiego klocka urodzić to niezły wyczyn:tak:
sama takze jestem ciekawa.. znajoma tez miala malutka dziewczynke urodzic a okazało sie ze zamiast 2800 mala ważyła 4100.. masiakla..
Poza tym także dołączam się do Gratulacji.. dla Imagination

reklama
u mnie sie wlasnie rozkrecila burza:szok::szok: az mi sie pies schowal!:no:
A u nas na razie cisza

Dzisiaj ostatni wieczor i ostatnia nocka w tym domu - jutro juz spimy na nowym miejscu. Ale sie nie moge doczekac....
Mysle ze dzisiaj sobie poserdu****emy na zakonczenie mieszkania tutaj, a jutro na rozpoczecie mieszkania na nowym :-)
Będzie się działo ;-):-D:-D:-D

Witam Wieczorowo ;-)
Marzenko no widzisz rozmowa przebiegła pozytywnie ;-)

A ja dzis drugi dzien dostaje jakies dziwne plamienia.... :-( kurde jak nie urok to..... wrrrr

Andzia_S – dziękować!!Humor mi powraca, bo co do cholery ma być to będzie..A tak z ciekawostek dalej nie mam @...
Nektarynka :*** dla Ciebie
Asik pokaż pazury, piękności…

Witam sie

Co tam gwiazdki slychowac? Ja sie dzisiaj zaczynam przeprowadzac, i wolne...lepiej byc nie moze:-):-):-):-)

kurcze, fajnie...nowe mieszkanko - nowe zycie

dobra dziewczyny ja juz sie wystroilam i wypachnilam!:-D
a teraz pytanie za 100pkt!!! jakie mam nalozyc butki? bo nie wiem czy te wysokie czy nizsze:sorry2:

wszystkie z pokazanych szpilek, boskie..umarłam dla tych najwyzszych
Wybacz o Pani mą niefrasobliwość! :hmm::hmm:
ja mam dzisiaj nerwa w robocie ... mamy tu takie pewne towarzystwo tzn rodzinny pokoik ... :dry: mamusia tatus i synio razem w jednym pokoju ... i sie kuźwia im wydaje ze są najwspanialsi :no: a niestety teraz musze z nimi wspolpracowac... (ZA CO???:no:)

za grzechy kochana, za grzechy...:-D:-D

Witajcie Kochane!!!
Ja juz rozpakowana :-D
U nas jakos leci. Maluszek jest bardzo grzeczny, choć bywaja chwile, kiedy jest markotny a ja tracę siły do Niego... ale to wyjatkowo rzadko. W nocy daje spac, choć co 2-3h musimy się karmić. Tomek jest przeszczęśliwy i jak nikt angazuje się w Jego zycie. Martwi o wszystko, bardziej chyba niz ja ;-) A jak pomaga:-D Dumna jestem z moich mężczyzn:-D:-D:-D
Była juz położna i pediatra. Mały zdrowiuski, wszystko gra i już możemy wyjśc na spacerek:-D Tak więc od dzisiaj sie werandujemy, a w niedzielę, jak będzie słonko i będę się dobrze czuła, wskakujemy w wózek i idziemy na króciutki spacerek:-D:-D:-D
Jednyne co mi doskwiera,to nawał pokarmu... Dziś miałam aż gorączkę. Ale juz odciagam non-stop i jest lepiej...
YouTube - Mój Synuś Tomuś :))))

gratulacje! sliczne dzieciatko!!!!

hej hej juz jestem, dzieki wszytskim za trzymanie kciukow:tak:
Nalozylam te niższe wygidne butki i dobrze:tak:
Wiec tak :
Rozmawialam z nimi prawie godzinę czasu..Był facet i babka, a raczej chłopak i dziewczyna:blink:
Bardzo fajnie mi sie z nimi rozmawiało, wypytywali chyba o wszystko co mozliwe jesli chodzi o rozmowe kwalifikacyjną... wydaje mi się ze poszło mi calkiem niezle, trochę się pośmialismy a ze mam nieprzecietny urok osobisty :sorry2:to atmosfera byla dobra:tak: Powiedzieli ze do konnca tygodnia dadzą znac ...
Ale powiem wam ze nie bede plakac jak nie zadzwonia a nawt nie wiem czy chce tam pracowac.... to jest wielka firma, duzy sklep, w huj obowiązków..... nie wiem czy bedzie mi sie chcialo znowu uzerac z tym wszytskim....:dry:
W kazdym razie ja jestem zadowolona a reszta sie okaze :-)

zabilas ich urokiem ososbistym...robota twoja a ty marudzisz...masakra..
:szok:

Agniesiak ty mi powiedz gdzie ty takiego dinozaura znalazłaś ja nie znam faceta który by lubił zmywać i poejrzewam że mało który gotuje i sprzata w domu a przede wszystkim ściera kurze, nie powiem że mój nic nie robi ale mało zresztą nie ma kiedy bo pracuje 12 h dziennie

witaj Martynko!!

moj tez sprzata, zmywa i gotuje..istny cudak:-)

dzien-do-bry

bry wieczór :)))

ja spędziłam dzisiaj 5 godzin w poprawczaku...no masakra..ale wypuscili..
udalo mi sie wczesniej stworzyc boskie narzedzia badawcze i wystarczyl mi dzisiejszy dzien by skonczyc badania..teraz tylko to podsumowac, wyciagnac wnioski i....zostac magistrem :)
przezylismy dzisiaj z A. masakryczna klotnie, az mnie leb boli od nerwow i placzu - ale juz jest łokej..

złopie redsa malinowego wiec wasze zdrowie.!

Witajcie babeczki!

Agniesiak ty mi powiedz gdzie ty takiego dinozaura znalazłaś ja nie znam faceta który by lubił zmywać i poejrzewam że mało który gotuje i sprzata w domu a przede wszystkim ściera kurze, nie powiem że mój nic nie robi ale mało zresztą nie ma kiedy bo pracuje 12 h dziennie

Ja uważam podobnie- mój M sprząta jak ja jestem w pracy i on nie ma juz wyjścia. Ale do jego ulubionych zajęć to nie należy. Może zmywać naczynia, ale to oznacza wsadzenie ich do zmywarki.

no wiec nadzieja wciaz jest...mimo tych pobolewan..kluc...staram sie myslec pozytywnie, ale jakos tak...przede mna jeszcze 6 dni do testowania...ale korci mnie wczesniej...
Fakt- Wy i moj gin dodaliscie mi wiary..ze moze sie udalo..bo przeciez w koncu sie uda!

No i to jest super podejście- jasne,że się uda!

Testuję jutro. Wg moich pokrętnych obliczeń mogłabym tego dnia dostać @, ale u mnie to trudno określić, bo zawsze miałam nieregularnie. Po odstawieniu tabletek pierwszy cykl 30 dni, drugi 37, trzeci 35, czwarty 33... to tak się jakoś składa, że ten powinien trwać 31 ;-) heh, oczywiście trudno przewidzieć. A jutro właśnie 31 dc. Zobaczymy, jak nic nie pokaże, to spróbuję jeszcze raz za kilka dni :-)

Kochana a dlaczego wyliczyłaś,że 31 dni ma ten cykl? Oczywiście możesz testowac, ale potem powtórz test po kilku dniach. Przy tak nieregularnych cyklach nigdy nie wiadomo kiedy zrobic test.

Super, oby remoncik szybko zlecial :tak:
Dzwonilam dzis do taty, jest juz w domku, dzis czuje sie dobrze, moze jesc i wogole, mowil ze boli go tylko lewy cycek :happy2: mial na mysli lewe wezly chlonne pod pacha :blink: dostal dodatkowe jakies leki i super dzialaja, bynajmniej narazie ;-)

Super ,że tata ma dobry humor! Pewnie pobyt w domku też na niego pozytywnie wpływa!

Mialam mala przerwe, po tych zalamujcych wynikach meza w zeszlym tygodniu mam takie wahania nastroju ze sama za soba nie nadazam. W niedziele chyba z tych wszystkich emocji mielismy cudowne przytulanki dawno juz tak nie bylo.
We wtorek tak strasznie mnie bolalo na owul ze poraz pierwszy w zyciu musialam wziasc no-spe :szok:
W pracy nie moge sie skupic wiec nedza, oby jak najszybciej do urlopu bo ocipieje.
Mam nadzieje ze u Was lepiej niz u mnie.

Majorka czeka, woła z daleka!:-):-):-)

A pytanko:
na jakies 2 dni przed owul. 12dc w przezroczystym sluzie znalazlam bardzo ale to baaaaaaaaardzo cienka jak wlosek krew, co to moze byc?????

Tak niektóre dziewczyny mają w owulację. Cienka niteczka krwi- nic złego.

Marzenko wyczytałam,że dobrze ci poszło, to co ci się nie podoba? Co ci zaproponowali- masz być tym dyrektorem sklepu czy jak to tam się zwie,że tyle obowiązków? No ale dobra kasa z tego co tu wczoraj pisałyście! A robisz to dla fasolki, to może chociaż spróbuj!?

wszystkie z pokazanych szpilek, boskie..umarłam dla tych najwyzszych
ja tez dla nich umarlam !!:-D to te co mi malz kupil na przeprosiny :tak:
Marzenko wyczytałam,że dobrze ci poszło, to co ci się nie podoba? Co ci zaproponowali- masz być tym dyrektorem sklepu czy jak to tam się zwie,że tyle obowiązków? No ale dobra kasa z tego co tu wczoraj pisałyście! A robisz to dla fasolki, to może chociaż spróbuj!?
no zobaczymy :) jak mnie wezma to sprobuje ;) mialabym byc kieorwnikiem sklepu i dlatego jest full obowiazkow.... no ale trzeba sie rozwijac a nie cofac:-D

Kochana a dlaczego wyliczyłaś,że 31 dni ma ten cykl? Oczywiście możesz testowac, ale potem powtórz test po kilku dniach. Przy tak nieregularnych cyklach nigdy nie wiadomo kiedy zrobic test.

Kochana, to było z przymrużeniem oka ;-)Tak się śmiesznie składało, że każdy kolejny o 2 dni krótszy :-) Nie mam pojęcia, kiedy powinnam się jej spodziewać. Testuję jutro, bo już nie mogę żyć w tej niepewności ;-)

reklama
Testuję jutro. Wg moich pokrętnych obliczeń mogłabym tego dnia dostać @, ale u mnie to trudno określić, bo zawsze miałam nieregularnie. Po odstawieniu tabletek pierwszy cykl 30 dni, drugi 37, trzeci 35, czwarty 33... to tak się jakoś składa, że ten powinien trwać 31 ;-) heh, oczywiście trudno przewidzieć. A jutro właśnie 31 dc. Zobaczymy, jak nic nie pokaże, to spróbuję jeszcze raz za kilka dni :-)

Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:tak::-)

Dziewczyny

Dzisiaj ostatni wieczor i ostatnia nocka w tym domu - jutro juz spimy na nowym miejscu. Ale sie nie moge doczekac....

Mysle ze dzisiaj sobie poserdu****emy na zakonczenie mieszkania tutaj, a jutro na rozpoczecie mieszkania na nowym :-)

Kochana koniecznie zapamiętaj sen z pierwszej nocki na nowym mieszkanku, podobno się sprawdza:tak::-)

Do góry