reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Niech słucha ile wlezie- to porządna muzyka, ma znać polskiego rocka i bluesa :-):tak:

Dżemu słuchałam namiętnie przez całe liceum i teraz czasem tez do tego wracam. Ale tylko ten z Riedlem. Kiedyś nawet jeździłyśmy z kolezankami do Tychów na jego grób, ale teraz gdzieś go przeniesli i nie wiadomo gdzie. Tajemnica wielka! Ach stare czasy.

no zobaczymy :) jak mnie wezma to sprobuje ;) mialabym byc kieorwnikiem sklepu i dlatego jest full obowiazkow.... no ale trzeba sie rozwijac a nie cofac:-D

Kochana jak cię będą chcieli to bierz tą robotę! Umawiałyśmy się przecież,że długo tam nie popracujesz! A fajnie jest mieć dobrą podstawę, bo jak pójdziesz na L4 to będzie ci się opłacało. A może ci się spodoba? Zawsze to kolejne doświadczenie ;-)

reklama
A u mnie to chyba jednak nie @ :confused: polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc :baffled: zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos :dry: chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic :zawstydzona/y::-(

Uciekam Dziewczynki. Dr House się zaczyna. Uwielbiam :-D Życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki. Buziaczki

A u mnie to chyba jednak nie @ :confused: polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc :baffled: zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos :dry: chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic :zawstydzona/y::-(

Zrób rano testa na wszelki wypadek.. bo rzeczywiście trzeba to sprawdzic. I nie martw się na zapas, pamietaj;-):tak:

Dwie burze, jedna za drugą i rzeka płynąca ulicą. Jeszcze grzmi.
Kur.... satka przez ten deszcz mi ucieka. Pieprz... POLSAT:wściekła/y:

reklama
Bardzo możliwe... U mnie jeszcze burzy nie widać, ciekawe czy dojdzie i tutaj...???
Z ciekawości błam dzisiaj Marzenko w tym sklepie, w którym masz szansę pracować (tzn. w oddziale tego sklepu), ale muszę szczerze powiedzieć, że nie są to ubrania w moim stylu, trochę za bardzo "luzacki":-)

Do góry