reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Kochane!!!
Ja juz rozpakowana :-D
U nas jakos leci. Maluszek jest bardzo grzeczny, choć bywaja chwile, kiedy jest markotny a ja tracę siły do Niego... ale to wyjatkowo rzadko. W nocy daje spac, choć co 2-3h musimy się karmić. Tomek jest przeszczęśliwy i jak nikt angazuje się w Jego zycie. Martwi o wszystko, bardziej chyba niz ja ;-) A jak pomaga:-D Dumna jestem z moich mężczyzn:-D:-D:-D
Była juz położna i pediatra. Mały zdrowiuski, wszystko gra i już możemy wyjśc na spacerek:-D Tak więc od dzisiaj sie werandujemy, a w niedzielę, jak będzie słonko i będę się dobrze czuła, wskakujemy w wózek i idziemy na króciutki spacerek:-D:-D:-D
Jednyne co mi doskwiera,to nawał pokarmu... Dziś miałam aż gorączkę. Ale juz odciagam non-stop i jest lepiej...
YouTube - Mój Synuś Tomuś :))))

Gratuluję !!!! Chyba faktycznie podobny narazie do tatusia :-)
Musisz nam koniecznie opisac poród :-)
Takiego klocka urodzić to niezły wyczyn:tak:

Dzien dybry!!!!

Ja tylko na sekundke, opowiem jak bylo w klinice. Moje HSG niestety pokazalo, ze moj prawy jajowod jest calkowicie zablokowany ale lewy nie jest tak dlugi jak powinien ale a'la dziala (to znaczy, ze kontrast bez problemu przeplynal) :no: Wynikami mojego m. lekarz sie mega podniecal " wow, fantastycznie - takich dobrych wynikow nie widzialem juz od wielu lat " i takie tam. Powiem szczerze, ze mnie to wqrwialo(teraz juz oficjalnie wiadomo, ze wina lezy po mojej stronie a on jest tym cholernym idealem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: )...
Poza tym, moje jajniki niby pracuja w normie ale w tej dolnej granicy normy :zawstydzona/y: Lekarz powiedzial, ze niby mozna sprobowac stymulacji i monitoringu ale za duze szanse sa na ciaze pozamaciczna wiec zostaje nam tylko IVF.
Teraz czekam na list z data pierwszej IVF wizyty.

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....

Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci :zawstydzona/y:

Witaj, hmmmm no widzisz -znowu te facety muszą być idealne, nieuszkodzone :-)
Mam nadzieję, że jednak Wam się uda.

reklama
ale paranoja z typ pregnylem nie rozumie jak można było doprowadzić do takiej sytuacji i robić problemy kobietom które się leczą i pragnął zajść w ciąże a tu taki głupia polityka że brakuje podstawowego leku który pomaga w tym żeby mieć upragnione dziecko
Dokładnie :angry::angry:

Testuję jutro.
Trzymam kciuki;-)

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....
Nie myśl w kategoriach, że to Twoja wina. Po prostu macie problem ale sobie poradzicie, macie szanse na dziecko.

A mnie jednak nawiedzila dzisiaj @, wlasnie sie rozkreca :-D:-D:-D:-D nie ma jak sie cieszyc z powodu @ :sorry2: ale skoro nie zaszlam w ciaze to ciesze sie ze jednak ( nie do konca ) te cylke mi sie normuja :tak:
Bardzo się cieszę :tak::tak:

A pytanko:
na jakies 2 dni przed owul. 12dc w przezroczystym sluzie znalazlam bardzo ale to baaaaaaaaardzo cienka jak wlosek krew, co to moze byc?????
Ja nie pomogę :zawstydzona/y:

Pochwalę sie - udało mi sie wkońcu kupić sukienkę (w czerwcu idziemy na 2 śluby), piękna:-D Jak już będziemy szli na to wesele i się w nią ubiorę to umieszczę wam zdjęcie:-D
Czekam na fotki :-):-)

A my słuchamy z Kiną Dżemu;-);-);-)
M jest już po zabiegu, troszkę osłabiony czekam bo jutro wychodzi.

Dziewczyny

Dzisiaj ostatni wieczor i ostatnia nocka w tym domu - jutro juz spimy na nowym miejscu. Ale sie nie moge doczekac....

Mysle ze dzisiaj sobie poserdu****emy na zakonczenie mieszkania tutaj, a jutro na rozpoczecie mieszkania na nowym :-)

Umnie wczoraj byla taka burza ze historia. Piesek sie przerazil mocno, przyszedl do mnie w nocy i sie wtulil we mnie, a jak burza ustala to wrocil do swojego lozeczka.

Piorun pierdzielnal w ogrod niedaleko nas i sie im drzewo kominkowe zapalilo

Kingus - moj preferuje Vivaldiego i fasolki :-) co do kopniakow to poczekaj do 24 tyg to sie zacznie eldorado na calego, dwa dni temu myslalam ze zejde o 1 w nocy jakies tance sobie Kacper urzadzil i czulam go w 3 miejscach rownoczesnie a dwa razy tak kopna ze zabolalo

Lolitko - to super, że się przeprowadzacie, nowe miejsce, to po części nowe życie:-), tylko zapapmiętaj co ci sie będzie jutor śniło(w nowym mijescu), podobno się sprawdza:-)

Kinguś - co do muzyki, to naprawę dobry wybór:-)

reklama
u mnie sie wlasnie rozkrecila burza:szok::szok: az mi sie pies schowal!:no:

U nas buczało wczoraj w dzień, w nocy aż jaśniało w domu i teraz już coraz mocniej grzmota i wieje:szok: A piesek się nie boi bo pan się nałoił:-D Desperadosem i śpi razem z nim. Kurna, tylko szkoda, ze nic nie zostało bo bym @ zapiła. Wkurzyła mnie ciota:wściekła/y:

Do góry