reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olesia

Nie wiem co to moze byc. Tez tak kiedys mialam. Mysle ze to zwykle krwawienia okoloowulacyjne - ale moge sie mylic.

A tak wogole to przytulam - wiem ze masz ciezko

Ciężko powiedziec do kogo podobny. Usteczka ma moje, ale spojrzenie już T... Z czasem sieokaze do kogo bardziej sie wrodzil :tak:
Uciekam do Niego, buziaczki Kochane i 3mam za wszystkie kciuki!!! Tomuś też;-)

Śliczny, gratulacje:-D

hej hej juz jestem, dzieki wszytskim za trzymanie kciukow:tak:
Nalozylam te niższe wygidne butki i dobrze:tak:
Wiec tak :
Rozmawialam z nimi prawie godzinę czasu..Był facet i babka, a raczej chłopak i dziewczyna:blink:
Bardzo fajnie mi sie z nimi rozmawiało, wypytywali chyba o wszystko co mozliwe jesli chodzi o rozmowe kwalifikacyjną... wydaje mi się ze poszło mi calkiem niezle, trochę się pośmialismy a ze mam nieprzecietny urok osobisty :sorry2:to atmosfera byla dobra:tak: Powiedzieli ze do konnca tygodnia dadzą znac ...
Ale powiem wam ze nie bede plakac jak nie zadzwonia a nawt nie wiem czy chce tam pracowac.... to jest wielka firma, duzy sklep, w huj obowiązków..... nie wiem czy bedzie mi sie chcialo znowu uzerac z tym wszytskim....:dry:
W kazdym razie ja jestem zadowolona a reszta sie okaze :-)

No, to fajnie, ze się Ci podobało.

Witam!:-)
Kurde Hanka trzeba gdzieś ten pregnyl znaleźć... na kiedy potrzebujesz?
Bo ja dopiero na przyszły tydzień ale kurczę chyba będzie problem....:wściekła/y::baffled: wejdę zaraz na boćka i zapytam czy coś wiedzą na ten temat!
Imagination gratuluję pięknego synka!:-)

A mnie już jajniki napieprzają clo zaczyna działać...
Pozdrawiam!

Co za obłęd:wściekła/y: Brak leków, koszmar:angry:

cześć Lilu :-) u mnie remoncik ruszył całą parą i potrwapewnie jeszcze kilka tygodni. Robie totalną demolkę i wszystko od nowa:-)
Jak Twój Tata się czuje? co u Ciebie?

O proszę, zjawiła się córa marnotrawna:-D

Dzien dybry!!!!

Ja tylko na sekundke, opowiem jak bylo w klinice. Moje HSG niestety pokazalo, ze moj prawy jajowod jest calkowicie zablokowany ale lewy nie jest tak dlugi jak powinien ale a'la dziala (to znaczy, ze kontrast bez problemu przeplynal) :no: Wynikami mojego m. lekarz sie mega podniecal " wow, fantastycznie - takich dobrych wynikow nie widzialem juz od wielu lat " i takie tam. Powiem szczerze, ze mnie to wqrwialo(teraz juz oficjalnie wiadomo, ze wina lezy po mojej stronie a on jest tym cholernym idealem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: )...
Poza tym, moje jajniki niby pracuja w normie ale w tej dolnej granicy normy :zawstydzona/y: Lekarz powiedzial, ze niby mozna sprobowac stymulacji i monitoringu ale za duze szanse sa na ciaze pozamaciczna wiec zostaje nam tylko IVF.
Teraz czekam na list z data pierwszej IVF wizyty.

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....

Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci :zawstydzona/y:

Trzymaj się słońce, najważniejsze to nie odpószczac póki jest nadzieja.

A u mnie zbliża sie @.
Wieczorem po sex-ie było przekrwienie a dzisiaj już brzuch nie napie... na @.
No cóż, kolejny cykl przed nami:-)

Kaprycha

Niedobre wiadomosci :(...... No ale IVF to nie tragedia dziewczyno. Wazne ze macie jakas droge do posiadania dzidzi.

Bedzie dobrze, macie IVF w UK za darmo ?

Mialam mala przerwe, po tych zalamujcych wynikach meza w zeszlym tygodniu mam takie wahania nastroju ze sama za soba nie nadazam. W niedziele chyba z tych wszystkich emocji mielismy cudowne przytulanki dawno juz tak nie bylo.
We wtorek tak strasznie mnie bolalo na owul ze poraz pierwszy w zyciu musialam wziasc no-spe :szok:
W pracy nie moge sie skupic wiec nedza, oby jak najszybciej do urlopu bo ocipieje.
Mam nadzieje ze u Was lepiej niz u mnie.

musisz byc silna, dla siebie i dla meza :tak:

A ja wlasnie mialam mala przygode z alarmem w domu :shocked2: siedze sobie a tu ni z tad ni z tamtad wlaczyl mi sie alarm w sypialni :szok: uszy mi pekaja :baffled: naszczescie u mnie przestal wyc ale za to teraz wyje na klatce schodowej :dry: MASAKRA JAKAS az mnie glowa rozbolala....

Dzieki laski, ale tego nie mozna nazwac krwawienim, bo nawet sluz nie byl zabarwiony, to wygladalo jak czerwone wloski. Nie martwie sie tym (wystarczajaco mam na glowie) ale bardzo mnie to ciekawi.

No ja wlasnie tez takie wloski mialam. Plamienia nigdy nie mialam, ale te wloski to mi sie kilka razy zdarzyly

Witam się:-)

Wróciłam wczoraj z siłowni i padłam (była juz 23.00), dzisiaj od rana zabiegany dzień, więc dopiero teraz znalałam chwilkę, żybe do was usiąść...
Pochwalę sie - udało mi sie wkońcu kupić sukienkę (w czerwcu idziemy na 2 śluby), piękna:-D Jak już będziemy szli na to wesele i się w nią ubiorę to umieszczę wam zdjęcie:-D

Buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry