reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ale powiem wam ze nie bede plakac jak nie zadzwonia a nawt nie wiem czy chce tam pracowac.... to jest wielka firma, duzy sklep, w huj obowiązków..... nie wiem czy bedzie mi sie chcialo znowu uzerac z tym wszytskim....:dry:
W kazdym razie ja jestem zadowolona a reszta sie okaze :-)
Dobrze, że jesteś zadowolona.
Ty nie marudź bo wiesz po co Ci jest praca na pewno nie do pracowania ;-);-);-)

Myślałam, że Kinia pośpi sobie jeszcze a ona znów zaczyna buszować :-D:-D
A niech buszuje ;-);-);-);-)

reklama
Dobrze, że jesteś zadowolona.
Ty nie marudź bo wiesz po co Ci jest praca na pewno nie do pracowania ;-);-);-)

no wlasnie wiem ze potrzebna mi do czego innego :);-)

teraz to kinia bedzie buszowac coraz bardziej!! zazdroszcze uczucia! (ale zdrowo !:-D)

Wiem kochanie ;-)
Takie dziwne i wspaniałe uczucie jak ktoś się w środku rozpycha ;-);-) scena jak z obcego :-D:-D bo normalnie widać, że ktoś tam jest :-)

no ja pamietam jak mojej siostrze sie mynia tak rozpychala heheh i sama kilka razy czulam pod reka wyrazne ksztalty!:-D tak zaluje ze teraz jej tu nie ma...:-(
zaraz bedziesz na półmetku... eh jak ten czas leci:-)

W jaki sposob mialas badana drożność jajowodow? Jesli wszystko wyglada na to, ze jest ok, to moze naprawde pokus sie o to badanie wrogosci sluzu... ale moze najpierw przeciwciala plemnikowe?

Miałam HSG w grudniu 2008 i wszystko ok.
Właśnie czytałam o tych przeciwciałach i u mnie można to zrobić, tylko lekarz powiedzial że bardziej go interesuje ze śluzu no ale tego u nas sie nie zrobi.
Zobacze jak z kasą będzie w czerwcu to może pojedziemy do wrocka na badania.

Hanka - bede szla po koperek zapytam o ten pregnyl bo przechodze obok apteki :tak:

Dzięki Jadźka.

Normalnie jakas masakra z tym pregnylem :szok: u mnie pewnie jest, bo nigdy nie mialam problemu z jego kupieniem tutaj, ale z zalatwieniem jego wiaze sie duzy koszt niestety :zawstydzona/y:

Wogole wyczytalam dzisiaj na necie ze pregnyl podaje sie mezczyzna na poprawe ilosci plemniczkow tak samo podaje im sie Clo, menopur itp :szok:

A idź ty 3 świat ta polska. Czesi, słowacy nawet ruskie qurwa nic nie mają do Pregnylu tylko polaki musiały sie uwziąść - następny dowód że kościół kolejną wyprawę krzyżową szykuje i będą czarownice palić - pierdaczone miłosierdzie.

Ta faceci też biorą nasze leki.

Ja tez przytulam bardzo bardzo mocno...
U taty raz lepiej raz gorzej jak to przy chemioterapi, przedwczoraj czul sie d.dobrze zjadl sniadanie, zjadl obaid, deser, kalacje, chumor mial lepszy :tak: ale wczesniejsze dni byly gorsze: nic nie jadl, zwijal sie z bolu :-( wczoraj byl wszpitalu na dolewke chemi, mowil ze znowu nienajlepiej sie czuje, ale chumorek mu dopisywal :tak: :sorry2: dzisiaj mieli go wypuscic do domku, bede dzwonic do niego pozniej. Lekarz dolozyl mu wiecej lekow, zeby te skutki uboczne byly mniej odczowalne :shocked2:

Dobrze że ma chociaż kilka tych lepszych dni, zawsze to jakaś odmiana.
Trzymamy kciukasy za tatule.

Kroptusiu nic nie wiem, to jest tak wczesna ciąża, że lekarze bali się zrobić Usg dowcipne, na tym zwykłym nic nie było niepokojącego widać. Może to jakieś krwiaczki małe, nie wiem.
Staram się nie denerwować tylko i leżeć grzecznie:tak:

Moja kumpela miala krwiaczka i kazali jej poleżeć plackiem miesiąc. Krwiaczek się elegancko cofnął i reszte ciąży skakala jak popierdzielona kózka.
Będzie dobrze:-)

Witajcie Kochane!!!
Ja juz rozpakowana :-D
U nas jakos leci. Maluszek jest bardzo grzeczny, choć bywaja chwile, kiedy jest markotny a ja tracę siły do Niego... ale to wyjatkowo rzadko. W nocy daje spac, choć co 2-3h musimy się karmić. Tomek jest przeszczęśliwy i jak nikt angazuje się w Jego zycie. Martwi o wszystko, bardziej chyba niz ja ;-) A jak pomaga:-D Dumna jestem z moich mężczyzn:-D:-D:-D
Była juz położna i pediatra. Mały zdrowiuski, wszystko gra i już możemy wyjśc na spacerek:-D Tak więc od dzisiaj sie werandujemy, a w niedzielę, jak będzie słonko i będę się dobrze czuła, wskakujemy w wózek i idziemy na króciutki spacerek:-D:-D:-D
Jednyne co mi doskwiera,to nawał pokarmu... Dziś miałam aż gorączkę. Ale juz odciagam non-stop i jest lepiej...

Ale ma oczyska - drugi Belmondo nam rośnie:-)

WITAM:-)
Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychac:tak:Już jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciem:baffled:jestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiąca:baffled:dużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdza:tak:za dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletek:sorry2:wczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówke:wściekła/y:to się ma głowe co:sorry2:leże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść poda:tak:brzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)

POZDRAWIAM WAS I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE JESTEM SILNA DLA FASOLKI WARTO:tak::-)

Leż, odpoczywaj, dzwoneczek niech ci kupią i dyryguj towarzystwem:-D:-)

hej hej juz jestem, dzieki wszytskim za trzymanie kciukow:tak:
Nalozylam te niższe wygidne butki i dobrze:tak:
Wiec tak :
Rozmawialam z nimi prawie godzinę czasu..Był facet i babka, a raczej chłopak i dziewczyna:blink:
Bardzo fajnie mi sie z nimi rozmawiało, wypytywali chyba o wszystko co mozliwe jesli chodzi o rozmowe kwalifikacyjną... wydaje mi się ze poszło mi calkiem niezle, trochę się pośmialismy a ze mam nieprzecietny urok osobisty :sorry2:to atmosfera byla dobra:tak: Powiedzieli ze do konnca tygodnia dadzą znac ...
Ale powiem wam ze nie bede plakac jak nie zadzwonia a nawt nie wiem czy chce tam pracowac.... to jest wielka firma, duzy sklep, w huj obowiązków..... nie wiem czy bedzie mi sie chcialo znowu uzerac z tym wszytskim....:dry:

Pierdaczona wybredna:-D:-D:-D

Wiem kochanie ;-)
Takie dziwne i wspaniałe uczucie jak ktoś się w środku rozpycha ;-);-) scena jak z obcego :-D:-D bo normalnie widać, że ktoś tam jest :-)

Dobrze żeś się kapneła że coś masz w brzuchu. Przypomnieć tą noc jak twój mąż na chama ci wciskał agentów do środka a ta teraz zdziwona bo agent się rusza. Co za baba.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja do was na chwilę bo koleżanka ma przyjść bo włosy mam jej farbować. Zeszłym razem robiłam jej bylekaj blondem - ciekawa jestem co teraz będzie.
Mogłam iść na fryzjerke

ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!:baffled:
asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!

Aha..:-DNo to może się udało..:zawstydzona/y::-D

Ciężko powiedziec do kogo podobny. Usteczka ma moje, ale spojrzenie już T... Z czasem sieokaze do kogo bardziej sie wrodzil :tak:
Uciekam do Niego, buziaczki Kochane i 3mam za wszystkie kciuki!!! Tomuś też;-)

Tomuś!! Piękne imię:tak: My jak sie urodzi chłopiec to tez będzie miał na imię Tomek:-) Nawet dostaliśmy od koleżanki już książeczkę o św. Tomaszu, wpisuje sie tam datę chrztu itp:-D Eh.. mamy tyle rzeczy dla szkraba.. tylko tego szkraba nam brak..:-(

Nie czytałam co naskrobałyście bo nie mam siły wybaczcie:-(

Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychac:tak:Już jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciem:baffled:jestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiąca:baffled:dużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdza:tak:za dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletek:sorry2:wczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówke:wściekła/y:to się ma głowe co:sorry2:leże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść poda:tak:brzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)

Kochana odpoczywaj dużo:tak: Dbaj o Was i dużo leż:tak:
To piękne jak M pomaga:tak:

A wiecie, że jak ja wracam z pracy do domu to zawsze mam wysprzątane, kurze starte, odkurzone na półkach ułozone i OBIAD ZROBIONY <wow> :tak::-) Mój M jest niesamowity, dba o mnie jak nikt na świecie:tak: a że chodzi do pracy na 13 to wszystko w domku zrobi i jeszcze mi nie pozwala po pracy nic robic tylko mam na niego czekac i albo wspólnie robimy albo on:tak:Normalnie Anioł a nie mąż:-D A odkąd jesteśmy małżeństwem to może ze 3 razy zmywałam:-) On lubi, więc mnie wyręcza i mówi, żebym nie zmywała skoro nie lubię a dla niego to sama przyjemnośc zrobic cos dla mnie i dla domu:-D

Witajcie Kochane!!!
Ja juz rozpakowana :-D
YouTube - Mój Synuś Tomuś :))))
Gratuluje Imigration ślicznego masz synusia i taki grzeczny :-):-)
Nie czytałam co naskrobałyście bo nie mam siły wybaczcie:-(
Patrysiu 3maj się słońce duzo odpoczywaj i myśl pozytywnie a napewno wszystko się uspokoi i dalsze miesiace nie będą takie trudne jak teraz :tak::tak:
hej hej juz jestem, dzieki wszytskim za trzymanie kciukow:tak:
Nalozylam te niższe wygidne butki i dobrze:tak:
Wiec tak :
Marzenix to w takiej sytuacje masz tą pracę w rękach i teraz to tylko o fasolkę się starać :tak::-)
Ja się musiałam zdrzemnąć godzinę jakoś tak mnie ścięło :baffled::baffled::baffled:
Kingus odpoczywaj dowoli masz do tego prawo i wykorzystaj to teraz bo jak mała przyjdzie na świat to juz pewnie nie będzie na odpoczynek tyle czasu :tak:;-):-)
pewnie niech buszuje mama musi wiedzieć ze ktoś tam od środka ja podgląda i podsłu****e :tak::-)

Witam!:-)
Kurde Hanka trzeba gdzieś ten pregnyl znaleźć... na kiedy potrzebujesz?
Bo ja dopiero na przyszły tydzień ale kurczę chyba będzie problem....:wściekła/y::baffled: wejdę zaraz na boćka i zapytam czy coś wiedzą na ten temat!
Imagination gratuluję pięknego synka!:-)

A mnie już jajniki napieprzają clo zaczyna działać...
Pozdrawiam!

reklama
Dobrze żeś się kapneła że coś masz w brzuchu. Przypomnieć tą noc jak twój mąż na chama ci wciskał agentów do środka a ta teraz zdziwona bo agent się rusza. Co za baba.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Już sobie przypominam :-D:-D

A wiecie, że jak ja wracam z pracy do domu to zawsze mam wysprzątane, kurze starte, odkurzone na półkach ułozone i OBIAD ZROBIONY <wow>
To skarb masz w domu ;-);-);-);-);-)

Do góry