reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

fajny system Olapolap i dlatego mam teraz poczucie ze jeżeli sie do niego zastosuje to mi sie jednak uda!! fajnie ze mi go podsunełaś i fajnie ze sie na chwile oderwałam od notatek zeby do was napisac i tu taka pozytywna dla mnie rada, dziękuję

reklama
Miesiąc w miesiąc - kobito to ja meldunek musiałabym zmienić na adres szpitala.:-)

Lece dziewuchy - orka wzywa.

Hanka, sluchaj... Co z Twoim PCOS? Pamietam, ze LH i FSH nie potwierdzaly, ale co mowi lekarz? Powiedz mi, mialas robione HSG (badanie droznosci jajowodow)?? Skoro Twoj facet ma wszystko ok z zolnierzykami, a po pregnylu pekaja Ci pecherzyki, to moze cos jest wlasnie nie tak z Twoimi jajowodami? Inna sprawa - mialas robione badanie na wrogosc sluzu? Jeszcze inna sprawa - mialas badane hormony tarczycy? I co z Twoja prolaktyna, nadal bierzesz bro?

Hanka, sluchaj... Co z Twoim PCOS? Pamietam, ze LH i FSH nie potwierdzaly, ale co mowi lekarz? Powiedz mi, mialas robione HSG (badanie droznosci jajowodow)?? Skoro Twoj facet ma wszystko ok z zolnierzykami, a po pregnylu pekaja Ci pecherzyki, to moze cos jest wlasnie nie tak z Twoimi jajowodami? Inna sprawa - mialas robione badanie na wrogosc sluzu? Jeszcze inna sprawa - mialas badane hormony tarczycy? I co z Twoja prolaktyna, nadal bierzesz bro?

Jajowody drożne, wynik idealny LH/FSH cieszy mego lekarza ale twierdzi że dla niego lepiej żebym miała wyniki do dupy a zaszła w ciążę niż tylko miala idealne wyniki, tarczyca zbadana, prolaktynę znowu zbijam bo za długo brałam bro i spadła mi do 0,1 a po miesiącu nie brania bro zaś mam ponad 100.
Mój książkowa sperma i jak zapytałam czemu nie zachodze jak wszystko jest ok to powiedział że się boi że to wszystko w mojej głowie siedzi.

Badanie na wrogość śluzu mogę zrobic najbliżej we wrocku jakieś 130 km od mła.

No to w zeszłym cyklu chlałam, bawiłam się, uprawialiśmy sex kiedy się chciało i z reguły na fazie i tez nic.

Więc się ja też pytam o co kaman.

Hola, hola Kierowniczko

księżna wszystko widzi
Wybacz o Pani mą niefrasobliwość! :hmm::hmm:
ja mam dzisiaj nerwa w robocie ... mamy tu takie pewne towarzystwo tzn rodzinny pokoik ... :dry: mamusia tatus i synio razem w jednym pokoju ... i sie kuźwia im wydaje ze są najwspanialsi :no: a niestety teraz musze z nimi wspolpracowac... (ZA CO???:no:)

Jajowody drożne, wynik idealny LH/FSH cieszy mego lekarza ale twierdzi że dla niego lepiej żebym miała wyniki do dupy a zaszła w ciążę niż tylko miala idealne wyniki, tarczyca zbadana, prolaktynę znowu zbijam bo za długo brałam bro i spadła mi do 0,1 a po miesiącu nie brania bro zaś mam ponad 100.
Mój książkowa sperma i jak zapytałam czemu nie zachodze jak wszystko jest ok to powiedział że się boi że to wszystko w mojej głowie siedzi.

Badanie na wrogość śluzu mogę zrobic najbliżej we wrocku jakieś 130 km od mła.

No to w zeszłym cyklu chlałam, bawiłam się, uprawialiśmy sex kiedy się chciało i z reguły na fazie i tez nic.

Więc się ja też pytam o co kaman.

W jaki sposob mialas badana drożność jajowodow? Jesli wszystko wyglada na to, ze jest ok, to moze naprawde pokus sie o to badanie wrogosci sluzu... ale moze najpierw przeciwciala plemnikowe?

Cześć Dziewczyny:happy2:

U mnie średnio - krwawienia wróciły więc leżę plackiem:-(

Kochanie lez i duzo wypoczywaj, oby plamienia wredne ustaly :-( a lekarz ustalil ich przyczyne czy to z macicy czy np jakas nadzerka czy naczynka popekaly?? Trzymam mocno kciuki

Hanka - bede szla po koperek zapytam o ten pregnyl bo przechodze obok apteki :tak:

Marzenixx - czekam z ciekawoscia na wiesci z rozmowy, a co do butkow mam nadzieje ze te nizsze wlozylas lepiej na wstepie troche skromnie swobodnie i wygodnie :tak:

Witam Babeczki

Kroptusiu nic sie nie martw bedzie dobrze, dotrzymalas do 26 tc, to dotrzymasz do 36 a nawet do 38 tc :tak:

Kingus- Sliczny brzuszek :-D

marzenixx- trzymam kciuki ;-)

Normalnie jakas masakra z tym pregnylem :szok: u mnie pewnie jest, bo nigdy nie mialam problemu z jego kupieniem tutaj, ale z zalatwieniem jego wiaze sie duzy koszt niestety :zawstydzona/y:

tu znalazlam jakas informacje na temat pregnylu: Centrum Informacji o Leku - Pregnyl dostępność na rynku

Wogole wyczytalam dzisiaj na necie ze pregnyl podaje sie mezczyzna na poprawe ilosci plemniczkow tak samo podaje im sie Clo, menopur itp :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Babeczki

Kroptusiu nic sie nie martw bedzie dobrze, dotrzymalas do 26 tc, to dotrzymasz do 36 a nawet do 38 tc :tak:

Dzieki Slonce mam nadzieje...Nie pytam o tate bo ja przechodzilam walke z rakiem mojej mamy 10 lat wiec wierz mi "rozumiem Cie doskonale" i zadne tu slowa nie pomoga a chemia jest okropna ale wierz mi ze najgorsza chemia jest lepsza od sytuacji gdy ta chemia nie pomoze wcale jak bylo u mojej mamy, chorowala na raka krwi (ale nie bialaczke - gorsza odmiana gdzie chemia w sumie nie pomaga, przeszczep zaden tez i lekarze daja 3 lata) ale walczyla b. dzielnie cale 10 lat i dzieki POZYTYWNEMU mysleniu, wsparciu rodziny i lekom, lekarzom na koncu tyle udalo je sie jeszcze pozyc, zadziwila wszystkich bo przekroczyla ta granice 3 lat...Duzo ciepla i calusow Ci Slonce sle oraz sily...dla mnie najgorsze bylo przykleic sobie usmiech na twarz i wchodzic codziennie na chematologie kiedy moja mama mnie nie poznawala, nie wiedziala kim jestem...ale zartowalam wtedy "oj mamus to ja sylwia nie wyglupiaj sie"...nie bede wiecej pisac bo 28 kwietnia byla 4 rocznica a ja nadal nie moge sie pozbierac...Caluje

Do góry