Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
zaniepokojona na 12:30;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pitole, zasypiam przed kompem a mąz się smieje i mowi do mnie DOBRANOC...Chyba naprawde musze uciekac do lozeczka..Jutro poranne wstawanie mnie czeka..Jajo zniose chyba - nie znosze wstawania przed 7..Brrrr....
PM dobranoc, wspolczuje ja nie wstaje przed 7 nigdy!!!!!!!!!!!
A ja tam lubię SOBIESKIEGO MANDARYNKOWEGO
a tak wogóle to uwielbiam drinki SOBIESKIEGO
YouTube - Sobieski IMPRESS reklama
i dobry pomysl -tak zrobie srobie sobie liste - bo ostatnio z wrazenia wiele rzeczy zapomnialam poruszyc, ciekawa jestem czy moge sie przytulac i miec orgazmy, nie które dziewczyny maja zakas przytulanek we wczesnej ciazy, ja póki co to sobie folguje ..
co to badan to tez dostałam spora liste : morfologia, mocz, hbs, hcv, udrl i glukoza
Loree nie zasmucaj mnie, bo ja mam dużą nadzieje ze mi urosna ciekawe od czego to zalezy
Dziekuje kochane , naprawde jak przeczytałam wasze odpowiedzi uspokoiłam sie !
:-) Hej Hello!
a czy ja chce być chuda! to nie realne za bardzo lubie jesc!!!! (żreć) chcialabym napeno zgubic maly nadmiar tak z 3-5 kg ktore mi w wieku ok 16 lat przybylo (wtedy to bylo 7 kg) po hormonach
czesc laseczki;-)
ide robic kawke i sie szykowac
eve dzieki za kciuki:-)
mam pytanie do mam ktore niedawno zafasolkowaly- moze tez mialy takie odczucia?- jakby @ nadchodzila..takie napiecie miesiaczkowe...(w tydzien po owulce)- klucie-bol jajnika (u mnie lewego - niby w tym cyklu aktywnego)...ja nie pamietam jak to bylo ze mna 3 l temu...
bo u mnie od 2 dni totalny spadek formy... pobolewa mnie podbrzusze- jak pisalam- jakbym @ miala dostac....:-(i dziwnie mokro mialam- ze az zdziwiona sprawdzalam, czy oby nie przyszla ...(bo jeszcze tydzien do@ planowanej ..a przychodzi co 26 dni- zawsze rowno- jak w zegarku!...tym sposobem dzis moj 20 dc(ok tyg. po owulce)...Daje mi nadzieje to co napisala - kroptusia- ze moze to zagniezdzanie..i stad to povbolewanie gl. w lewym jajniku(skad byla obserwowana owulka)- ale jak przychodzi to uczucie jak n a @..pobolewanie...to az mi sie wyc chce....ze dupa z tego:-(
bede wdzieczna za kazda odpowiedz
DZIEŃ DOBRY. Ja już po kawce a drugiej staram się nie pić. Ale dołączę zaraz z zieloną herbatką. O ile zdążę, bo dziś super pogoda i pewnie zaraz dziecko mnie wyciągnie przed chałupę.DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI!!
Ja dziś pospałam sobie dłużej a miałam się od 7 uczyć ale nie byłam w stanie się obudzić, no cóż muszę się teraz zmobilizować. Idę sobie śniadanko zrobić i kawusie ktoś ma ochotę tez na kawkę?? Marzenix o której masz tą rozmowe kwalifikacyjną?? żebym mogła kciuki 3mać pyta.
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z poczęciem chłopca czy dziewczynki są jekieś dni kiedy to powinno sie przytulać na chłopaka a kiedy na dziewczynkę,co???
Witaj Lore ja zazwyczaj mojej mamie na Dzień Matki kupuję piękny bukiet kwiatów ale taki duży i wiosenny i zawsze jest prze szczęśliwa jak na niego patrzy. Ale moze tego roku coś zmienie jak dziewczyny jakis fajny pomysł mi poddadzą.
2,3 dni przed owu - dziewczynka, dzien przed i owu wieksze szasne na chlopca...ja mialam serduszkowanie tylko w dniu owu i bedzie Kacperek:-)
Kroptusiu to chyba dobre wieści? Nie kazał ci lekarz leżeć, więc pewnie jest dobrze. Moja córcia też zawsze szalała na usg. A maternę moja siostra łykała i była bardzo zadowolona. To nie są tanie witaminy, więc duży plus dla lekarza!Czesc Dziewczynki,
Ja juz po wizycie, jakas dziwna byla bo sie w sumie nic nie dowiedzialam ani wagi ani nic, gin powiedzial ze za mc dopiero buuu :-(...no ale ok bedzie juz wiekszy dzidzius i konkrety, ta wizyta jak i poprzednia raczej pod katem lozyskowo-skurczowym... zrobil usg pokazal znow siusiaka raczki nozki a maly szalal az mi brzus skakal, sie gin smial bo robi usg a tu w tym miejscu taka gula czy uderzenie z nozki, widzialam tez dokladnie buzke wargi gora dolna itp...Wody ok, szyjka sie troszku skrocila ale jeszcze da sie zyc za to lozysko z powrotem poszlo w dol, obnizylo sie zamiast pojsc do gory :-( wiec wyszlam z gabinetu zdeka zniesmaczona....Poza tym wyniki w porzadku, czekamy jeszcze na ten cukier i wizyta za mc, standardowo uplawy sie przyplataly ale to sie przyzwyczailam...Mile zakonczyla sie wizyta bo dostalam od gina dwa male opakowania wit "materna" hmmmmm coz daja to biore
Mam uwazac z tym cisnieniem bo u mnie jednak jest to stanowczo za niskie, wazne jakie sie mialo przed ciaza taki spadek czy skok powoduje zle samopoczucie i problemy a u mnie skokowe rano 90/50 a wieczorem no 140/120...Niom uciekam po jedzenie bom ciagle glodna jak pies, burczy w brzusiu a waga idzie w gore w mega tempie
ps. swieze fluidki ciazowe od szalejacego Kacperka lacznie z dzisiejszymi bolesnymi kopniakami...hmm wlasnie wyczytalam czemu dzieci raczej spia w dzien bo jak chodzimy i cos robimy to sie bujaja w plynie owodniowym jak w kolysce i lulu a jak sie w najlepsze klade i chce spac to sie zaczyna rewolucja, wczoraj np o 1 w nocy byl cyrk nie z tej ziemi bo mi sam tanczyl brzuch