reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Nie wiem Marzenko co ci doradzić. Może dobrze kombinujesz z tym strojem, ale to zależy na kogo trafisz. Bo na kierownika może powinnas bardziej oficjalnie się ubrać?
Co do zarobków- ja nie lubię tego typu pytań na rozmowie.
Jak powiesz za dużo to źle, a jak za mało to też nie dobrze, bo znaczy,że się nie cenisz. I bądź tu mądra.
Ale będę trzymać kciuki i czekać na relację. Powodzenia

Uciekam babeczki, do jutra. Dobranoc
no zobaczymy, loree jutro sie okaze wsyztsko!!!!!!!!!!!!!!:tak:
dobranoc :**

reklama
Ja pitole, zasypiam przed kompem a mąz się smieje i mowi do mnie DOBRANOC...Chyba naprawde musze uciekac do lozeczka..Jutro poranne wstawanie mnie czeka..Jajo zniose chyba - nie znosze wstawania przed 7..Brrrr....

Miłych pogaduchów a później spokojnych lub szalonych snów :)
Buziaki i dobranoc

A ja tam lubię SOBIESKIEGO MANDARYNKOWEGO :-D:-D:-D
a tak wogóle to uwielbiam drinki SOBIESKIEGO
[video=youtube;bjcEzCx-jKQ]http://www.youtube.com/watch?v=bjcEzCx-jKQ[/video]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - zjadło mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Wy tyle piszecie, że muszę skrobac teraz odpowiedzi drugi raz:no:
Bernardko - dobrze, że zakupki udane:tak:
a z nauką zdążysz - ja w Ciebie wierzę:-)
Zajączku - nie robiliśmy jeszcze badań M to nie wiem jak Ci pomóc:-(
myślę, że trudno się nie stresować ale postarajcie się jak najmniej zestresować:tak:
Hanka - i co - dostałaś ten pregnyl
straszne jak go nie ma w hurtowniach:szok:
Kinguś - śliczny brzusio:-)
też Cię poszukam na nk - mogę?;-)
Eve - ja nie wiem jak facet po szcepionce - wiem, że ja się nie zaszczepiłam:szok:
ale jak Hanka mówi, że można się strać to to zrobię:tak:
Gosiu - powodzenia - nie zwariuj nam od tych matur:-)
Domelko - gratulacje - to najpierw weselicho zaliczamy u Ciebie a potem u naszej Hani:-);-):-)
Dziewczyny - coście znowu do figury wróciły - nie macie innych tematów:angry:
Eve - Ty chcesz być chuda a teraz to jaka jesteś:szok:

Kroptusiu - i jak wizyta:happy2:
Niunia - podziwiam za ten ogród:blink:
musisz jeszcze poznosić ten duphaston - ja też miałam mdłości po nim - życzę Ci by Ciebie nie opuściły tak szybko;-)
Lolitko - może jednak jakiś się jeden wojownik zabłąkał:-)
Po co ci mąż kobieto. To kula u nogi.
Chodzi tylko za tobą i jęczy i męczy. A to jeść a to pić, a to zrób mi dobrze, a tego nie wolno, a tego nie zrobie.
Ciesz się wolnością, jeszcze zdążysz urobić sobie ręce przy samcu.
Hanka - to dobrze, że się dziewczyna nie zniechęciła po Twojej reklamie do małżeństwa:szok:
Eve - no to staranka pełną parą:-)

322547
A NU DOBRANOC:cool2:
empty.gif

Ostatnia edycja:
reklama
No i wszystkie uciekły spać
a ja nadrobiłam za to wszystko:tak:
Kropeczko - to straszne co napisałaś o tych dziewczynkach 11-letnich, ale niedługo i u nas tak będzie - w końcu już 13-latki rodzą to niedługo będą jeść tabletki poronne:szok:
tylko nie zapomnij stanac w rozkroku!
:-D:-D:-D
Słuchajcie, a czy są jakieś specjalne zaqlecenie przed badaniem progesteronu??
coś jeść, pić czy nie pić, umyć jedną połowę głowy druga nie???? Bo żebym nie robiła bez sensu....
:szok::-D:-D:-D:szok:
a ja umyłam całą:szok::szok::szok:
Martynko - witaj - jak samopoczucie po clo?
Lilu - masz się z tymi cyklami - ale niedługo juz będziesz w Polsce to zapasy dupka uzupełnisz:tak:
Lolitko - a po co jajko przed IUI:szok:
OluPM - dobrze, że jesteś z nami - i humor Ci powrócił - brakowało Ciebie:tak:
Asiq - trzymam kciuki za test w piątek:-)
Nektarynko - ja też pożegnałam rozmiar 36 i teraz mam 40:-( ale nie mam tyle samozaparcia by robić 300 brzuszków:zawstydzona/y:
Gracjasko - musisz wytrzymać do terminu @ - nie testuj wcześniej:tak:
Angelka - ja też lubię waniliową ale piłam z sokiem pomarańczowym i grenadiną:-p
a rzeczywiście zapomniałam o wpisowym - jak dla mnie jedna flaszka jest ok, ale Hanka jak się pojawi to dla niej musisz ekstra dodatek - podpowiadam, że najlepiej warkę;-)
Badaicka - jak to - to my tu z Tobą tak bez wpisowego gadamy:szok:
dobrze, że się zrehabilitowałaś:tak:
zapraszamy w piątek na imprezkę;-)

DOBRANOC:-)

Do góry