reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
chcialabym napeno zgubic maly nadmiar tak z 3-5 kg ktore mi w wieku ok 16 lat przybylo (wtedy to bylo 7 kg) po hormonach :dry: - nie ma to jak nastolatce okres normować! :wściekła/y:
ja niestety ale mam to samo po tabletkach przytyłam najpierw z 10kg potem chyba z 5kg.. takze w sumie od poczatku brania bedzie z 15kg.. kiedys wazylam 55-56kg teraz to juz 70 kg na wadze i jeszcze jak razem z mezem pracowalismy w sensie remonty i te sprawy to poszło w dól z 73 na 67.. no ale potem zastoj siedzialo sie w domu.. no i znow 70.. chcialabym tak zejsc do 67.. a 65 to juz bedzie gites..
zaniepokojona na 12:30;-)
trzymam kciukasy
A oto parę zdjęć z ostatniego mojego wyjazdu do mamy:

b7cf461dca8035f8b544abd4b9d7c6dc_7737.jpg

odra

99e84b2301b3497563acc7a03c531daf_7736.jpg

jakiś stwór znad jeziora

09c7dee6cfeb560b36cccbe89662bbbb_7735.jpg

mieszkańcy tamtejszego jeziora (przerobiłam je:-))

e96f6dc385e52b76c2bdaf73b8c80988_7734.jpg

jeziorko + las

5b56da2c7dac10f75536fa7306078553_7738.jpg

moja inwencja twórcza
piekne foteczki niunia..

dobra dziewczyny ja juz sie wystroilam i wypachnilam!:-D
a teraz pytanie za 100pkt!!! jakie mam nalozyc butki? bo nie wiem czy te wysokie czy nizsze:sorry2:

Załączniki

• SP_A0218.jpg
    SP_A0218.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 25
  • SP_A0219.jpg
    SP_A0219.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 26
  • SP_A0220.jpg
    SP_A0220.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 26
  • SP_A0221.jpg
    SP_A0221.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 25
Witajcie,

Dawno mnie nie bylo :-D Moglaby ktoras zrobic dla mnie jakie spodsumowanko? :-D:-) Prooossze
:tak: A ja Wam w zamian daje link zeby wywolac troche wyrzutow sumienia i moze jakas dyskusje na drazliwe tematy :dry::sorry2:

Cześć Dziewczyny:happy2:
Marzenix - te niższe bardziej pasują na rozmowę o prcę, no chyba, że jesteś niska i chcesz sobie dodać wzrostu i powagi:-D

U mnie średnio - krwawienia wróciły więc leżę plackiem:-(

reklama
Witajcie,
Dawno mnie nie bylo :-D Moglaby ktoras zrobic dla mnie jakie spodsumowanko? :-D:-) Prooossze :tak: A ja Wam w zamian daje link zeby wywolac troche wyrzutow sumienia i moze jakas dyskusje na drazliwe tematy :dry::sorry2:
Witamy waćpanne znowu na BB :-D
co do streszczenia hmm.... a kiedy tyś naz zostawila bo nawet nie wiadomo od czego zaczac ogolnie towarzystwo rozpite!!! Pani władczyni Hanka cos nas ostanio malo nawiedza bo sie jej pracować zachcialo! to i burdello na forum! Kaprycha to samo! :-)
wiec mozna robic co sie chce! :-D
a co do linku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cos mnie kiedys trafi na tych księzulkow!!!! po co oni sie w to w ogole wtrącają !!!! niech podatki zaczna placic to lepiej bedzie! :angry:

Do góry