HankaM
Fanka BB :)
Witam!
Hanka pregnyl można kupić w aptekach przy klinikach leczenia niepłodności, lub w aptece w szpitalu. Albo w samej klinice...jeśli oczywiście masz gdzieś w okolicy,jak nie to duży wysiłek fizyczny i powinny pęknąć np. długi sex;-).
Obdzwoniłam wszystko, nawet w Białym Stoku kuzynka mi szukała po klinikach (położna) i nie ma. Walilabym ten Pregnyl ale nie mam skoku LH i boje się że mi cholerny pęcherz nie pęknie i nabawie się torbieli - qurwa.
Mam recepte tylko nie mogę jej wykupić - paranoja 21wieku.
Z tym seksem to raczej dałaś mi ekstremalne rozwiązanie - jak mission imposible
Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
Jak się męczysz czytaniem to się pomęcz pisaniem;-)
no u mnie bez zmian..@ brak - tyle ze nastroj mi sie poprawia..mialam dzisiaj spotkanie z promotorem...pochwalil mnie..
Ta flaszka pod biurkiem to i humor lepszy
no nie wiem czy wiesz ale u nas trzeba sie wkupic w łaski naszej oPani Najjaśniejszej Hanki i reszty pijaczek..... dzisiaj widze libacji nie ma, dziwne hmmm nie ma hanki, kaprychy, kropeczki, lolitki i andzi i jakas abstynencja zapanowala
Cieszy mnie, że pamiętasz o upodobaniach Księżnej ale martwi mnie, że wyzywasz mła od alkoholiczek a także mą zacną świtę. Degustatorki bądź smakoszki bardziej pasują do naszej pozycji.
marzenko...byle do piatkowego wieczora a bedzie sie dzialo
Asik...no właśnie...no bo Wielmoznej Księżnej Hance trzeba flachę stawiać
Widać, że szkolona bestia.
Dziękować ale mało - kryzys jest trzeba zbierać.Ależ proszę....
Mało...) Tu skrzynkami piją
O proszę szkolona ekstremalnie
No tak, ja przylazłam i się rozgaduje..A jutro opiernicz dostane za produkcję..
I do tego się słucha
o i Olcia mnie wyprzedziła zgadza się pyszne to jest
a jeszcze ostatnio wyczaiłam rum z karmi ale tym czarnym karmi - tez dobre, chociaz waniliowki z colą nie przebije
I takiego człowieka nam brakowało - sprytna, obyta i utalentowana.
Nic na to nie poradzę, że moi ludzie są niekompetentni. A może były nadegustowane. Się wszystko przyda - nie bój żaby.
czesc laseczki;-)
ide robic kawke i sie szykowac
No Jadźka wstydu oszczędź - rozwal ich swoim urokiem:-)
dobra dziewczyny ja juz sie wystroilam i wypachnilam!
a teraz pytanie za 100pkt!!! jakie mam nalozyc butki? bo nie wiem czy te wysokie czy nizsze
WYGODNE
Siemacie Lachony. Wpadłam, opierdzieliłam i styknie.
Pregnylu dalej nie mam i dupa zbita.
Pregnylu dalej nie mam i dupa zbita.