reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko, dziękuję za ciepłe słowa..Duży buziak :* Andziu dla Ciebie też - za pamięć..
Kochana for you always.. kazda która bedzie potrzebowac wsparcie moze liczyc tu na Ciepłe słowa.. czemuz to miałabym Tobie ich szczędzić.. wierze ze wrócisz do nas juz na stale i znow bedziesz gadac/pisac jak katarynka:) (w dobrym słowa tego znaczeniu)
Jestem pod wrażeniem! Widzisz jakies efekty? Moja kolezanka tak ćwiczyła i miała super mięśnie brzucha. Ja chciałam po ciąży, ale zawsze się bałam, bo miałam cc. Bałam się,że się popruję;-)
teraz jeszcze nie widze efektow bo za krótko robie.. ale wczesniej jak robiłam.. to było sporo czasu temu to po 2 tygodniach poszło z pasa/tali jakies 2-3cm.. a w sumie jakies 6.. najszybciej sie straci na poczatku potem to juz z centymentra na centymetr coraz wolniej.. nie wazylam sie bo nie na tym mi zalezy teraz zmierze sie i zobacze jakie efekty beda za tydzien, dwa i miesiac..
Loree...likier bez kopa nie nadaje sie na ten watek :) ihiih...
racja.. święta racja..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Elfiku75-sliczne foto...rozmiar fasolki jak najbradzije jest ok...wiec niczym sie nie martw!
-ja bym chyba ten duphaston jednak brala...luteina nie zaszkodzi a moze wzmocnic fasolke...moze faktycznie z uwagi na wiek ci to dal...mnie tez kazal brac jak juz bede sie "przytulala" z mezem....wiec moze po 30stce to norma:-)

Ola-OLICA_wszystkiego najlepszego!!!!! Wyslalam ci juz zyczenia na nk...ale raz jeszcze...dla Ciebie:...tu w wersji "żyja" wiec Ty i fasolcia!

http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0

Kropeczko tak łykam ten dhupaston, widocznie jest wskazany lekarze tam wiedzą najlepiej, łykam od wczoraj i czuje sie ok...dziękuje bardzo za rady, widziałam ze jestescie nie zawodne ;)

OLICA i ja także dołaczam sie do życznek !! STO LAT !!

Witam!

Kochana nie martw się niczym. Gdyby coś było nie tak, lekarz by cię o tym poinformował. Żadna obumarła ciąża- nie myśl tak nawet! Wymiary fasolki mogą przez całą ciążę odbiegać nieco od normy, więc tym się nie martw. Moja córcia zawsze była większa niż powinna o jakieś 2 tygodnie, ale zdarza się też w dugą stronę! Wszystko będzie dobrze i zaufaj lekarzowi! A jak cię coś męczy to zadawaj mu milion pytań. Ja do swojego chodziłam z kartką zapisaną pytaniami i on był przygotowany na to,że go będę męczyć.:-D

ŚWIETNE!

Glukoza- fuuuuj!!!! Ty to masz biedactwo przejścia. No ale tych badań w ciąży jest mnóstwo! Na mnie upały też tak działały. Czasem bałam się z domu sama wychodzić. Najgorzej w lipcu i sierpniu.
Trzymam kciuki za wizytę. Zapytaj o tą wysypkę. Może zwykłe wapno wystarczy?
dzieki kochana juz sie troszke uspokoiłam,musze ufac ze wszystko bedzie dobrze ! dhupaston łykam oczywscie

i dobry pomysl -tak zrobie srobie sobie liste - bo ostatnio z wrazenia wiele rzeczy zapomnialam poruszyc, ciekawa jestem czy moge sie przytulac i miec orgazmy, nie które dziewczyny maja zakas przytulanek we wczesnej ciazy, ja póki co to sobie folguje ..
co to badan to tez dostałam spora liste : morfologia, mocz, hbs, hcv, udrl i glukoza

Już trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Ja zawsze clo dostawałam z duphastonem i to on regulował cykl.

Super :-D:-D:-D:-D

Gratuluję jeszcze raz. Duphaston wydaje mi się, że nie zaszkodzi.

:-D:-D:-D:-D

Spokojnie na pewno za 2 tygodnie usłyszysz już serduszko ;-)

no juz sie nie moge doczekac nastepnej wizyty , oby te 2 tygodnie szybko przelecialy chciałabym wiedziec juz ze serduszko bije !!!

Mnie tam w ciąży prawie w o ogóle nie urosły cycki:-:)-:)-(

Loree nie zasmucaj mnie, bo ja mam dużą nadzieje ze mi urosna :) ciekawe od czego to zalezy

Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

ja bym poczekała az @ minie , jesli nie jest to pilne...

Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??

prześliczny pierscionek !!!!

U mnie dzis nawet było spokojnie, miałam gościa, czas szybko zleciał , najadłam sie dzis kwasnych rzeczy az za duzo i kwasek z kiszonej kapusty mi kolezanka przyniosla...

Dziekuje kochane , naprawde jak przeczytałam wasze odpowiedzi uspokoiłam sie !

Ja dostałam duphaston dla spokojności, bo podobno nie ma żadnych badań wykazujących że należy przyjmować go. Moja ginka mi go dała bo widziała, że jestem niespokojna i powiedziała, że będę miała poczucie że zrobiłam wszytsko dla mojego maluszka.
A Kinia chyba wstaje razem ze mną tzn. o 10 już zaczyna się ruszać ;-);-)
A to My dzisiaj - 19 tc

Piękny brzunio!!!!
Rośnie i rosnie :-)

Witam sie :happy2:
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-:)-:)-:)-(niesprawiedliwe to jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-:)-:)-(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl
progress.gif

Przykro mi..... a na co chorowała ?

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM ZA ŻYCZONKA !!!! <CMOK>

:-) Hej Hello! :-D
Eve - ja nie wiem jak facet po szcepionce - wiem, że ja się nie zaszczepiłam:szok:
ale jak Hanka mówi, że można się strać to to zrobię:tak:
Dziewczyny - coście znowu do figury wróciły - nie macie innych tematów:angry:
Eve - Ty chcesz być chuda a teraz to jaka jesteś:szok:
Eve - no to staranka pełną parą:-)
no ten moj chłopina nie chcial se armi narażać i sie nie zaszczepił myslalam ze pasne ze smiechu!!!! :-D:-D:-D ale przynajmniej mi uswiadomil ze faktycznie chce juz teraz zaczać! i wczoraj sie wieczorkiem pytal nawet kiedy to ja ma tą owu! :szok::-)
a czy ja chce być chuda! :-D:-D:-D to nie realne za bardzo lubie jesc!!!! (żreć) :-D chcialabym napeno zgubic maly nadmiar tak z 3-5 kg ktore mi w wieku ok 16 lat przybylo (wtedy to bylo 7 kg) po hormonach :dry: - nie ma to jak nastolatce okres normować! :wściekła/y:

a pro po PROMOTORA :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to ja swojego chyba wystrzele na ksiezyc! bo i tak dooopek do niczego sie nie przydaje! gdzieś go kuźwa ponioslo nawet nie uprzedzil ze wyjeżdza! teraz chcialysmy sie z nim spotkać bo praca prawie skonczona tylko omowic wsio i opracowac 2 rozdz (z 8) a ten mi odpisuje ze wraca dopiero 28.05 i zeby dzwonić! :angry: od razu se pomyslalam ze obrona 19 czewrwca totalnie odpoawa w takim wypadku! :-:)-:)-:)-:)-:)-(

a i ortodonta - troszke droga ta 15 min wizyta byla 500zł! za 2 zdjeica (pantogramy) wyciski i pare fotek cyfrowych uzebienia i usmiechu :sorry2::dry: 6.06. ma wizyte nastepną z okresleniem calego leczenia i okresleniem czy jakieś zębole trzeba wyrwać a potem juz tylko kredycik i zakladamy aparatka! :tak:
to sie rozpisalam o sobie! sorry!!!! :sorry2::sorry2:

Marzenixx - trzymam kciuki! :-)

Witam sie

Co tam gwiazdki slychowac? Ja sie dzisiaj zaczynam przeprowadzac, i wolne...lepiej byc nie moze:-):-):-):-)

mam pytanie do mam ktore niedawno zafasolkowaly- moze tez mialy takie odczucia?- jakby @ nadchodzila..takie napiecie miesiaczkowe...(w tydzien po owulce)- klucie-bol jajnika (u mnie lewego - niby w tym cyklu aktywnego)...ja nie pamietam jak to bylo ze mna 3 l temu...
bo u mnie od 2 dni totalny spadek formy... pobolewa mnie podbrzusze- jak pisalam- jakbym @ miala dostac....:-(i dziwnie mokro mialam- ze az zdziwiona sprawdzalam, czy oby nie przyszla ...(bo jeszcze tydzien do@ planowanej ..a przychodzi co 26 dni- zawsze rowno- jak w zegarku!...tym sposobem dzis moj 20 dc(ok tyg. po owulce)...Daje mi nadzieje to co napisala - kroptusia- ze moze to zagniezdzanie..i stad to povbolewanie gl. w lewym jajniku(skad byla obserwowana owulka)- ale jak przychodzi to uczucie jak n a @..pobolewanie...to az mi sie wyc chce....ze dupa z tego:-(

bede wdzieczna za kazda odpowiedz

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI!!
Ja dziś pospałam sobie dłużej a miałam się od 7 uczyć ale nie byłam w stanie się obudzić, no cóż muszę się teraz zmobilizować. Idę sobie śniadanko zrobić i kawusie ktoś ma ochotę tez na kawkę?? Marzenix o której masz tą rozmowe kwalifikacyjną?? żebym mogła kciuki 3mać pyta.

reklama
gracjasko kochana nie nakrecaj sie! jak jak czekalam na testowanie to co chwile zauwazalam rzeczy ktorych wczesniej nie mialam przed @! a to pobolewanie, a to swedzenie a to cycki bardziej bolalay albo mnie, klucie jajnikow w srodku cyklu albo po owulce..... a co sie okazywalo ze ciazy nie ma, a te wszystkie objawy byly zawsze tylko nie zwracalam na nie uwagi.... a kiedys jak ktoras powiedziala ze na sutkach jak sie zaciazylo pojawiaja sie takie grudki to ja sobie patrze a mam ich mnostwo!!!! wtedy malo nie zemdlalam! bylam przekonana ze to to i sie udalo! a potem sie okazalo ze zawsze mam te grudki tzn to wygldada jak gesia skorka.... w kazdym razie to nasz psychika tak nasz nakreca, poczekaj spokojnie jeszcze do tego 26-go:tak: trzymam kciuki!

Do góry