Hej!
Elfiku75-sliczne foto...rozmiar fasolki jak najbradzije jest ok...wiec niczym sie nie martw!
-ja bym chyba ten duphaston jednak brala...luteina nie zaszkodzi a moze wzmocnic fasolke...moze faktycznie z uwagi na wiek ci to dal...mnie tez kazal brac jak juz bede sie "przytulala" z mezem....wiec moze po 30stce to norma:-)
Ola-OLICA_wszystkiego najlepszego!!!!! Wyslalam ci juz zyczenia na nk...ale raz jeszcze...dla Ciebie:...tu w wersji "żyja" wiec Ty i fasolcia!
http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0
Kropeczko tak łykam ten dhupaston, widocznie jest wskazany lekarze tam wiedzą najlepiej, łykam od wczoraj i czuje sie ok...dziękuje bardzo za rady, widziałam ze jestescie nie zawodne
OLICA i ja także dołaczam sie do życznek !! STO LAT !!
Witam!
Kochana nie martw się niczym. Gdyby coś było nie tak, lekarz by cię o tym poinformował. Żadna obumarła ciąża- nie myśl tak nawet! Wymiary fasolki mogą przez całą ciążę odbiegać nieco od normy, więc tym się nie martw. Moja córcia zawsze była większa niż powinna o jakieś 2 tygodnie, ale zdarza się też w dugą stronę! Wszystko będzie dobrze i zaufaj lekarzowi! A jak cię coś męczy to zadawaj mu milion pytań. Ja do swojego chodziłam z kartką zapisaną pytaniami i on był przygotowany na to,że go będę męczyć.
ŚWIETNE!
Glukoza- fuuuuj!!!! Ty to masz biedactwo przejścia. No ale tych badań w ciąży jest mnóstwo! Na mnie upały też tak działały. Czasem bałam się z domu sama wychodzić. Najgorzej w lipcu i sierpniu.
Trzymam kciuki za wizytę. Zapytaj o tą wysypkę. Może zwykłe wapno wystarczy?
dzieki kochana juz sie troszke uspokoiłam,musze ufac ze wszystko bedzie dobrze ! dhupaston łykam oczywscie
i dobry pomysl -tak zrobie srobie sobie liste - bo ostatnio z wrazenia wiele rzeczy zapomnialam poruszyc, ciekawa jestem czy moge sie przytulac i miec orgazmy, nie które dziewczyny maja zakas przytulanek we wczesnej ciazy, ja póki co to sobie folguje ..
co to badan to tez dostałam spora liste : morfologia, mocz, hbs, hcv, udrl i glukoza
no juz sie nie moge doczekac nastepnej wizyty , oby te 2 tygodnie szybko przelecialy chciałabym wiedziec juz ze serduszko bije !!!
Mnie tam w ciąży prawie w o ogóle nie urosły cycki:-
-
-(
Loree nie zasmucaj mnie, bo ja mam dużą nadzieje ze mi urosna
ciekawe od czego to zalezy
Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?
ja bym poczekała az @ minie , jesli nie jest to pilne...
Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??
prześliczny pierscionek !!!!
U mnie dzis nawet było spokojnie, miałam gościa, czas szybko zleciał , najadłam sie dzis kwasnych rzeczy az za duzo i kwasek z kiszonej kapusty mi kolezanka przyniosla...
Dziekuje kochane , naprawde jak przeczytałam wasze odpowiedzi uspokoiłam sie !