reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jka tam zaczynalam prace kilka lat temu to mój menadżer mial chyba ok 2000-2500 ale ręki sobie nie dam odciąć... dyrektor sklepu mial 3500
:szok::szok::szok: ulalalala!! no to juz mi sie podoba:-D:-D dzieki :****
Skoro zadzwonili to chyba im się spodobało twoje cv, pewnie doświadczenie też. Wszystkiego sie dowiesz, ale dobrze że poczytałaś trochę o firmie. Możesz zabłysnąć;-)

.
ale nie bylo lepszych ofert hahahah:-D
mam nadziejeze sie jąkać nie zaczne, ciagle sie zastanawiam w co sie ubrac, zeby nie wyjsc na zacofaną w modzie czyli odpada biala gora+czarny dół....
nałoże rybaczki eleganckie takie za kolankoi buciki na obcasiku lakierowane plus torebeczka lakierowana malutka na dlugim pasku ale nie wiem jaki kolor mam na gore ubrac....:-(

reklama
ło matko!!! aż tyle tam jest odgórnych ludzi???:szok::szok::szok: to ciekawe na jakiego kierownika mnie chca chyba kas! hahahahahhahaha:-D:-D w sumie pull and bear nie ma takich wielkich powierzchni i dzialów wiec moze sie tam ograniczą do kierownika..:szok::confused::dry:
dzieki słonko za informacje...

Faktycznie dużo pracowników. Jeśli masz doświadczenie jako kierownik sklepu, to chyba nie chcą abyś była kierownikiem działu? Chociaż- zależy ile ci zaproponują. Przecież i tak zaraz będziesz na L4, prawda?:-):-):-)
A kto to dyrektor sklepu? Regionalny?

dobranoc dziewczyny do jutra kolorowych snów dla wszystkich

Dobranoc!

Dobranoc Bernardko :) Spokojnej nocy..

Loree - sobieski waniliowy + coca cola albo pepsi
Nawet nie wiedziałam,że jest waniliowy sobieski. Ja raczej nie piję wódki, ale uwielbiam wszystko waniliowe. I smak i zapach i kolor nawet.
Ja ostatnio kupiłam jakis likier kawowy. Dobre w smaku, ale dużo się tego nie da wypić i niestety żadnego kopa po tym nie ma.

Loree dyrektor sklepu zarzadzał calym sklepem na miejscu, byl przelozonym tych wszystkich menadżerów poszczególnych działow

Faktycznie dużo pracowników. Jeśli masz doświadczenie jako kierownik sklepu, to chyba nie chcą abyś była kierownikiem działu? Chociaż- zależy ile ci zaproponują. Przecież i tak zaraz będziesz na L4, prawda?:-):-):-)
A kto to dyrektor sklepu? Regionalny?

.
no doswiadczenie mam, ale wiesz kazda firma ma swoją polityke, a zwlaszcza taka duza jak ta...:happy2:
tez jestem ciekawa czy dyrektor to regionalny ale chyba nie.... widzisz w kazdej firmie jest inaczej.....
a dobrze mowisz kochana mam nadzieje jak najszybciej isc na L4:-D:-D:-D

no nie wiem czy wiesz ale u nas trzeba sie wkupic w łaski naszej oPani Najjaśniejszej Hanki:-D i reszty pijaczek.....:tak: dzisiaj widze libacji nie ma, dziwne hmmm nie ma hanki, kaprychy, kropeczki, lolitki i andzi i jakas abstynencja zapanowala:confused:

marzenko...byle do piatkowego wieczora a bedzie sie dzialo :p

Asik...no właśnie...no bo Wielmoznej Księżnej Hance trzeba flachę stawiać
A MNIE NIKT NIE POWIEDZIAŁ O WKUPNYM :-:)-:)-(
I TERAZ PEWNIE MAM PRZECHLAPANE :-:)-:)-(
To po drineczku ;-)

Badaicka nie przepraszaj takie historie pozwalają nam a napewno mi zastanowić sie nad zyciem i na chwile zatrzymać się i pomyśleć nad tym co mam i co jest ważne i dlatego dziekuje ci za tą historię choc smutna ale takie jest nasze życie okrutne.
:-):happy2:
Jaki to ma związek z blizną po cc? Pytam, bo ja też miałam cc.
Loree u mnie chodzi o to, że ja po lekach na astme przytyłam i poszło mi w brzuchol i lekarz obawia się,że blizna w moim przypadku moze nie wytrzymać i się rozejśc zwłaszcza gdybym miała miec taki brzuch wielki jak z Paulą

Loree dyrektor sklepu zarzadzał calym sklepem na miejscu, byl przelozonym tych wszystkich menadżerów poszczególnych działow
ło żesz matko co sobie nawymyslali heheh piedziesiat tysiecy kierownikow hahahah:-D:-D ale w sumie Zara jest faktycznie ogromnym sklepie to nie ma sie co dziwic , jakby mial jeden kierownik ogarnąc wszystkie dzialy to by sie zajezdzil chyba...:tak:

Nie wiem Marzenko co ci doradzić. Może dobrze kombinujesz z tym strojem, ale to zależy na kogo trafisz. Bo na kierownika może powinnas bardziej oficjalnie się ubrać?
Co do zarobków- ja nie lubię tego typu pytań na rozmowie.
Jak powiesz za dużo to źle, a jak za mało to też nie dobrze, bo znaczy,że się nie cenisz. I bądź tu mądra.
Ale będę trzymać kciuki i czekać na relację. Powodzenia

Uciekam babeczki, do jutra. Dobranoc

reklama
Do góry