reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zarobki w sumie nie najgorsze ja tam pracowalam kilka lat temu to sprzedawca mial 1300zł
jest głowny dyrektor personalny, pewnie jest ta sama osoba co kiedys, i ta osoba jezdzi co jakis czas po sklepach i swe uwagi przekazuje ;-) kazdy sklep ma swojego osobistego dyrektora a każdy z działów - menadżera. No i są jeszcze koordynatorzy działów - zajmujący sie ekspozycją towaru i kierownicy kas. Ja szczerze mowiac nie wspominam za dobrze tej firmy....
ło matko!!! aż tyle tam jest odgórnych ludzi???:szok::szok::szok: to ciekawe na jakiego kierownika mnie chca chyba kas! hahahahahhahaha:-D:-D w sumie pull and bear nie ma takich wielkich powierzchni i dzialów wiec moze sie tam ograniczą do kierownika..:szok::confused::dry:
dzieki słonko za informacje...

Ja kiedys nosiłam rozmiar 36-38 a teraz 42-44 i co mam zrobić zabić się.Jestem jaka jestem,odchudzam się tylko dla tego że G mi kazał ze względu na blizne po cc.
Jaki to ma związek z blizną po cc? Pytam, bo ja też miałam cc.

Czesc Dziewczynki :-) Mogę dołączyc do Waszego grona? :zawstydzona/y:
Dotychczas bywałam na "ciąży po poronieniu" jednakże nadszedł czas zebym i tutaj zawitala... zielone swiatełko juz jest, wiec z czystym sumieniem mogę stac się staraczką ;-):tak::-)
Olcia PM milo Cię tu widzieć ;-)

Witamy. Przyzwyczajaj się do tego,że będziesz tu spędzać każdą wolna chwilę:-) Choć- zamiast pracować też tu siedzimy, tylko sprytnie to ukrywamy.

no racja.. dopoki nie zobacze sie na zdjeciach to jest ok.. a jak juz patrze to tu za duzo tam za duzo masakra.. przydało by sie chociaz kilka cm z brzucha.. robie brzuszki od jakiegos czasu po 100 na dzien.. troszke boli mnie kregoslup wiec tylko 100 na poczatek potem sie rozkrece na wiecej.. kiedys robilam po 300 min na przyrzadzie ale tam ciut latwiej.. a nawet do 600 dochodzilam ale potem to juz plecy siadaly i na przyrzadzie max 300
Jestem pod wrażeniem! Widzisz jakies efekty? Moja kolezanka tak ćwiczyła i miała super mięśnie brzucha. Ja chciałam po ciąży, ale zawsze się bałam, bo miałam cc. Bałam się,że się popruję;-)

o i to mi sie podoba :tak: Olcie PM juz zarazilam wodeczką waniliową z colą... pycha!!!!!!!!

Brzmi nieźle! Proszę o szczegóły:tak::tak::tak:

tak tak i zaczelam sie denerwowac bo juz kilka lat nie bylam na zadnej rozmowie kwalifikacyjnej.....:-( poczytalam co i jak o tej marce no i zobaczymy, ale nie nastwiam sie bo z tego co wiem to oni jak szukali np do Zary to kierownika z obowiązkowo angielskim perfekt, ja natomiast znam angielski ale nie perfekt .... wiec nie wiem czemu do mnie zadzwonili no ale okaze sie jutro....

Skoro zadzwonili to chyba im się spodobało twoje cv, pewnie doświadczenie też. Wszystkiego sie dowiesz, ale dobrze że poczytałaś trochę o firmie. Możesz zabłysnąć;-)

zarobki w sumie nie najgorsze ja tam pracowalam kilka lat temu to sprzedawca mial 1300zł
jest głowny dyrektor personalny, pewnie jest ta sama osoba co kiedys, i ta osoba jezdzi co jakis czas po sklepach i swe uwagi przekazuje ;-) kazdy sklep ma swojego osobistego dyrektora a każdy z działów - menadżera. No i są jeszcze koordynatorzy działów - zajmujący sie ekspozycją towaru i kierownicy kas. Ja szczerze mowiac nie wspominam za dobrze tej firmy....
To taki duży sklep jest? Strasznie dużo pracowników. Ale to dobrze, bo są większe szanse na awans w takiej firmie.

reklama
o i Olcia mnie wyprzedziła :tak: zgadza się :tak: pyszne to jest
a jeszcze ostatnio wyczaiłam rum z karmi ale tym czarnym karmi - tez dobre, chociaz waniliowki z colą nie przebije :-D

Do góry