reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no to, to ja rozumiemAleż proszę....
takja cie moge pochwalić jak chcesz...
angelka123
i tylko nadzieja......
Marzenko najpierw pracowalam tam jako sprzedawca, potem awansowalam na koordynatora działu meskiego... praca... no coz.... wszystkim rządzą "najwyżsi" a pracownik niestety musi dostosować sie do okreslonych zasad.... jakakolwiek kreatywnośc nie jest mile widziana...
Betka85
Fanka BB :)
Badaicka nie przepraszaj takie historie pozwalają nam a napewno mi zastanowić sie nad zyciem i na chwile zatrzymać się i pomyśleć nad tym co mam i co jest ważne i dlatego dziekuje ci za tą historię choc smutna ale takie jest nasze życie okrutne.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja ide na rozmowe na kierownika sklepu...... ;-)Marzenko najpierw pracowalam tam jako sprzedawca, potem awansowalam na koordynatora działu meskiego... praca... no coz.... wszystkim rządzą "najwyżsi" a pracownik niestety musi dostosować sie do okreslonych zasad.... jakakolwiek kreatywnośc nie jest mile widziana...
powiedz mi prosze jesli chcesz oczywiscie jakie tam sa zarobki??
a najwyzsi to kto? kierownik czy regionalny? czy jeszcze moze ktos??
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ojoj dziekujeMarzenko ! Wspaniale się spisałaś, takiej pracy nikt nie napisał nigdy lepiej...
Pochwaliłam
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
ja ide na rozmowe na kierownika sklepu...... ;-)
powiedz mi prosze jesli chcesz oczywiscie jakie tam sa zarobki??
a najwyzsi to kto? kierownik czy regionalny? czy jeszcze moze ktos??
zarobki w sumie nie najgorsze ja tam pracowalam kilka lat temu to sprzedawca mial 1300zł
jest głowny dyrektor personalny, pewnie jest ta sama osoba co kiedys, i ta osoba jezdzi co jakis czas po sklepach i swe uwagi przekazuje ;-) kazdy sklep ma swojego osobistego dyrektora a każdy z działów - menadżera. No i są jeszcze koordynatorzy działów - zajmujący sie ekspozycją towaru i kierownicy kas. Ja szczerze mowiac nie wspominam za dobrze tej firmy....
Podziel się: