reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z poczęciem chłopca czy dziewczynki są jekieś dni kiedy to powinno sie przytulać na chłopaka a kiedy na dziewczynkę,co???

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z poczęciem chłopca czy dziewczynki są jekieś dni kiedy to powinno sie przytulać na chłopaka a kiedy na dziewczynkę,co???

Z tego, co się orientuję, to na dziewczynkę przed owu a na chłopca zaraz po, ale nie bijcie, jeśli się mylę ;-)

Dziękuję za kciukasy. Już nie mogę wytrzymać, to niby już po jutrze, ale ja chciałabym wiedzieć już teraz, zaraz :-D

ciesze sie ze juz Ci lepiej.. przepaszam ze Cie nie poznalam na Nk

dupa wielka, brzuchol wielki.. blada jak sciana.. ramiona wielkie i jeszcze cyc wielki.. masakra.. zapuscilam sie.. a kiedys mialam taka ladna figure.. o rozmarze 36 daaawno juz zapomnialam.. teraz to juz 42.. o jejku jak to boli po oczach.. najbardzej przeraza mnie ten brzuchol wielki
Oj,oj,oj ktoś tu wpada w jakis dołek !!!!! Nie zgadzam się, nie, nie, nie.
Ja kiedys nosiłam rozmiar 36-38 a teraz 42-44 i co mam zrobić zabić się.Jestem jaka jestem,odchudzam się tylko dla tego że G mi kazał ze względu na blizne po cc.
Jeszcze raz mówię
nasi mężowie nie psy!!! kości nie lubią!!!!!!!!

Loree - ja nie wiem czy @ wpływa na morfologię - chyba nie:no:
co do pieska to na pewno będzie duzo sierści ale sie zakochałam w długowłosych:tak:
Elfa - ja nie wiem jakie są rozmiary pęcherzyka, ale myślę, że jest ok bo inaczej to by lekarz coś powiedział
a duphaston bierz jak lekarz kazał:tak:
Romka - świetny artykuł:-)
Zaniepokojona - jak tak to o 11 wstajesz a jak zakupki to i o 6 pobudka;-) nie ma to jak dobra motywacja:tak:
Eve - i jak u ortodonty? no i jak M
Olica - pisałam już na nk ale napiszę i tu - STO LAT!!!:-):-):-)
Marzenixx - uda się i Wam - musi bo potem ja jestem w kolejce;-)
Kroptusiu - powodzenia na wizycie:tak: nie wiem niestety co to za plamki:no:
Kropeczko - super filmik - Ty to zawsze coś wynajdziesz:-D

Dziekuję za komentarzyki na n-k :-D:-D:-D
A to Ty nie wiedzialaś że dzieci biorą się z pralki
[/B][/COLOR][/FONT]

Kochana - odkąd przeczytałąm wątek możliwe to juz wiem - wcześniej nie chciałam w to wierzyć:-D:-D:-D
ale zdjęcie Twojej córci to 100% potwierdzenia dla takich niedowiarków jak ja:-D:-D:-D

Czesc Dziewczynki :-) Mogę dołączyc do Waszego grona? :zawstydzona/y:
Dotychczas bywałam na "ciąży po poronieniu" jednakże nadszedł czas zebym i tutaj zawitala... zielone swiatełko juz jest, wiec z czystym sumieniem mogę stac się staraczką ;-):tak::-)
Olcia PM milo Cię tu widzieć ;-)

reklama
oby :tak: poprzednim razem udało nam sie za drugim podejsciem...
Musimy wierzyć! Ja też straciłam maleństwo. Niby miałam PCO, ale zaszłam w ciążę bez leczenia. Później się okazało, że to częściowe PCO czy coś w tym stylu... Sama tego nie rozumiem, bo nie mam dobrych doświadczeń ze służbą zdrowia... Ale wierzę, że się uda i Tobie też tego życzę. Przytulam.

Do góry