Nektarynka
Fanka BB :)
dokladnie tak jak piszesz.. tylko nie wiem jak to jest.. w kazdym razie przytulalismy sie przed owu i po i nic nie bylo ani dziewczynki ani chlopca.. wiec teraz chce trafic w owu..Z tego, co się orientuję, to na dziewczynkę przed owu a na chłopca zaraz po, ale nie bijcie, jeśli się mylę ;-)
no racja.. dopoki nie zobacze sie na zdjeciach to jest ok.. a jak juz patrze to tu za duzo tam za duzo masakra.. przydało by sie chociaz kilka cm z brzucha.. robie brzuszki od jakiegos czasu po 100 na dzien.. troszke boli mnie kregoslup wiec tylko 100 na poczatek potem sie rozkrece na wiecej.. kiedys robilam po 300 min na przyrzadzie ale tam ciut latwiej.. a nawet do 600 dochodzilam ale potem to juz plecy siadaly i na przyrzadzie max 300Oj,oj,oj ktoś tu wpada w jakis dołek !!!!! Nie zgadzam się, nie, nie, nie.
Ja kiedys nosiłam rozmiar 36-38 a teraz 42-44 i co mam zrobić zabić się.Jestem jaka jestem,odchudzam się tylko dla tego że G mi kazał ze względu na blizne po cc.
Jeszcze raz mówię nasi mężowie nie psy!!! kości nie lubią!!!!!!!!
jasne kochanie.. witaj wsrod staraczek oraz ciezarowek.. bo takie tez tu zagladają.. nie wypuszczamy ich z rak z racji fluidków a poza tym może sie pozarażamy od nich..Czesc Dziewczynki :-) Mogę dołączyc do Waszego grona?
Dotychczas bywałam na "ciąży po poronieniu" jednakże nadszedł czas zebym i tutaj zawitala... zielone swiatełko juz jest, wiec z czystym sumieniem mogę stac się staraczką ;-):-)
Olcia PM milo Cię tu widzieć ;-)