reklama
Haszitka
może kiedyś...
na razie Niuniu!!!!
pewnie pobiegniesz do ogrodka...ale masz fajnie ze so mozesz w ziemi pogrzebac...byle w rekawiczkach w czasie staranek!
Ja tak zawsze, bez ani rusz, rączki by się zniszczyły.
A propo brokułów
wczoraj robiłam z makaronem. Znalazłam przepis na necie. PYYYYYYYYSZZZZOTA i super szybka.
Coś takiego właśnie robię ale zamiast tartego sera daje te topione, fajny sosik się wtedy robi.
No właśnie, Olesia się nie pokazuje...
A Marzenka pewnie szaleje jak M. nie ma.....
Nieeee przecież teraz to chyba Moda na Sukces leci
Bo jak będziesz w ciąży to nie możesz odstawić duphastonu dopóki lekarz nie pozwoli, progesteron jest potrzebny fasolce.
Kurna, to jak ja mam jutro ostatnią tabletkę to w piątek powinnam testa szczelic?
kinguś
Nie poddam się
Już wróciłamKingus-baw sie dobrze i smacznego!!!!!!! i pamietaj-piers do przodu i usmiech od ucha do ucha!:-)
Super;-)Taki jest moj misiek, oryginalny wiec zafundowal mi zareczyny przed labolatorium:-)
No no jakie piękne plany :-):-)ha a moj chłop mi wlasnie zasugerowal ze sie chyba zabierze za robienie bobo w tym miesiacu!
Ja staram się przy Kini nie przeklinać ;-);-)oj ja tez klne tu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko
Dokładnie trzymamy kciukimasz wiesci od tikaniska??? jutro ma miec cc rano...trzymamy kciuki dziewczyny!!!!
Właśnie miałam spytać czy już przylazła.Mnie juz moj cykl denerwuje, 37 dc a tej wrednej francowatej @ nie ma
:-):-):-)Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
martyna222
udało się ! :)
Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..Kurna, to jak ja mam jutro ostatnią tabletkę to w piątek powinnam testa szczelic?
Nektarynka
Fanka BB :)
musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..najlepiej w niej jakos sie prezentowalam.. ponizej fotka kiepska jakosc.. i ja takze nie za dobrze wyszlam.. nogi nie opalone.. i tak jakos grubo bardzo..a sie nie czyta dokladnie co napisane kilka stron wstecz??? slubne kiecki, tzn na slub do kogos-mialas dac foto...pytalam tez o inne rzeczy-co na topie w tym temacie, jakie kolory, wzory? mam 3 wesela w tym roku i ZERO pomyslu! o!
witaj kochana co tam u ciebie?Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
Załączniki
Haszitka
może kiedyś...
Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..
Dzięki. Jak kupie testa to zrobię.
witaj kochana co tam u ciebie?
bez zmian..ale czytam was i nabieram pozytywnej energii...
badaicka
Paulusia i Filipek
Witam sie
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :--------(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :----(niesprawiedliwe to jest.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:---(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :--------(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :----(niesprawiedliwe to jest.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:---(
kinguś
Nie poddam się
Dokładnie tak.Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..
Niunia27 zrób betę zanim odstawisz.
Cóż za figura, pięknie :-):-)musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..
PrzytulamWitam sie
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
boshe to takie straszne...... nie wiem po co zajrzałam na NK...... poryczałam się jak nie wiem, a przecież nawet jej nie znam..... jakie to straszne ze smierc zabiera nam osoby które kochamy:---(:--------(
Podziel się: