reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
na razie Niuniu!!!!
pewnie pobiegniesz do ogrodka...ale masz fajnie ze so mozesz w ziemi pogrzebac...byle w rekawiczkach w czasie staranek!

Ja tak zawsze, bez ani rusz, rączki by się zniszczyły.

A propo brokułów
wczoraj robiłam z makaronem. Znalazłam przepis na necie. PYYYYYYYYSZZZZOTA:):) i super szybka.

Coś takiego właśnie robię ale zamiast tartego sera daje te topione, fajny sosik się wtedy robi.

No właśnie, Olesia się nie pokazuje...
A Marzenka pewnie szaleje jak M. nie ma.....
Nieeee :):):):) przecież teraz to chyba Moda na Sukces leci :D:D

:-D

Bo jak będziesz w ciąży to nie możesz odstawić duphastonu dopóki lekarz nie pozwoli, progesteron jest potrzebny fasolce. :tak:

Kurna, to jak ja mam jutro ostatnią tabletkę to w piątek powinnam testa szczelic?

Kingus-baw sie dobrze i smacznego!!!!!!! i pamietaj-piers do przodu i usmiech od ucha do ucha!:-)
Już wróciłam:-D:-D
Taki jest moj misiek, oryginalny wiec zafundowal mi zareczyny przed labolatorium:-)
Super;-)

ha a moj chłop mi wlasnie zasugerowal ze sie chyba zabierze za robienie bobo w tym miesiacu! :-D
No no jakie piękne plany :-):-)

oj ja tez klne:zawstydzona/y: tu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko:szok:
Ja staram się przy Kini nie przeklinać ;-);-)

masz wiesci od tikaniska??? jutro ma miec cc rano...trzymamy kciuki dziewczyny!!!!
Dokładnie trzymamy kciuki:tak::tak:

Mnie juz moj cykl denerwuje, 37 dc a tej wrednej francowatej @ nie ma :wściekła/y:
Właśnie miałam spytać czy już przylazła.

Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
:-):-):-)

a sie nie czyta dokladnie co napisane kilka stron wstecz??? slubne kiecki, tzn na slub do kogos-mialas dac foto...pytalam tez o inne rzeczy-co na topie w tym temacie, jakie kolory, wzory? mam 3 wesela w tym roku i ZERO pomyslu! o!
musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..najlepiej w niej jakos sie prezentowalam.. ponizej fotka kiepska jakosc.. i ja takze nie za dobrze wyszlam.. nogi nie opalone.. i tak jakos grubo bardzo..

Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
witaj kochana co tam u ciebie?

Załączniki

• DSC01768.jpg
    DSC01768.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 31
Witam sie :happy2:
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-:)-:)-:)-(niesprawiedliwe to jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-:)-:)-(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl
progress.gif

Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..
Dokładnie tak.
Niunia27 zrób betę zanim odstawisz.
musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..
Cóż za figura, pięknie :-):-)

Witam sie :happy2:
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
Przytulam

reklama
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-:)-:)-:)-(niesprawiedliwe to jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-:)-:)-(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl
progress.gif
boshe to takie straszne...... nie wiem po co zajrzałam na NK...... poryczałam się jak nie wiem, a przecież nawet jej nie znam..... jakie to straszne ze smierc zabiera nam osoby które kochamy:-:)-:)-(

Do góry