reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczynki, ja kończę na dziś. Udaję się na spoczynek. Przykleję się jeszcze do Małżona na chwilkę. Życzę spokojnej nocy i kolorowych snów :***

YouTube - T-raperzy Znad Wisły - Najwięcej smaku jest w polskim chłopaku (Oficjalny teledysk) - się podzielę, bo ostatnio widziałam jak o ciachach rozmawiałyście...OGLĄDAĆ TYLKO Z DŹWIĘKIEM
Jak Wy wynajdujecie takie cuda?! :rofl::rofl::rofl::-D:-D:-D
pamietaj nigdy sie nie robi pelnych brzuszkow tylko tkie do 45%.. pelnych to ja nie robie.. poza tym robie seriami.. 40 5-10 sekund przerwy, 30, prerwa, 20, i 10.. a jak juz tak troszke pocwicze to dokladam sobie 20,potem za jakies 3-4 dni znow 20.. ay plecow nie przeciazyc.. i dochodze do 200 i potem to roznie albo po 10 dokladam albo non stop 200, brzuszki robie etraz jakos prze @ zaczełam potem jak @ 2 dni przerwy z racji bólów brzycha i dalej.. mysle ze za jakies 4 dni zaczne dokladac po 20 bedzuszkow.. aby nie przeciazyc plecow..
Ło matko kochana- jestem pełna podziwu.Niestety mój kregosłup chyba by tego nie przeżył zwłaszcza po wkłuciach do znieczulenia,najpierw do porodu a potem do cc :no:

Ostatnia edycja:
ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!:baffled:

witaj angela w naszym pijackim gronie:-D

asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!

Bernardko jak się czujesz? Minęło choróbsko?Jak sprawa z ekspresem?

Kropeczko, Wiolciu jak Twoja przeprowadzka? Pakujesz pudła?

Nektarynko, dziękuję za ciepłe słowa..Duży buziak :* Andziu dla Ciebie też - za pamięć..

Hanka..jak wrazenia po nowej pracy? Zabijesz ich swoja elokwencja i klasa??

Ostatnia edycja:
Marzenko, doczytałam że jutro masz rozmowę na kierownika sklepu?! Powodzenia!!!

Olesiu??Gdzie jestes?

Kaprycha a Ty?

Ostatnia edycja:
dziękuje PM już zdrowiutka jestem jak rybka i ciezko zakuwam do tej obrony dziekuje ci za pamiec kochana a ty jak się czujesz mam nadzieje że już ci lepiej troszke/? a @ się pojawiła?? decyzje o zakupie ekspresu odłożyłam na potem.

Badaicka jak mi przykro naprawde to jest niesamowita tragedia nie potrzebnie patrzyłam na NK bo tylko się popłakałam

Witaj Angelka z nami będzie Ci wesoło :tak::tak::-):-)
PRZEPRASZAM nie chciałam Was zasmucić a już tym bardziej doprowadzić do łez.PRZEPRASZAM:-(
ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!:baffled:

witaj angela w naszym pijackim gronie:-D

asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!
Super kobitko.Dałaś radę!!!
Dziękuję za wyjasnienia co do Fasolkowania:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry