reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka:-D
Ja juz po pracy i czekając na M wcinam Haribo:-p:-)
Jak M przyjdzie to cos wykombinujemy na obiadek.
Bombowa ta historyjka:tak::-D
Ah dziewczyny jesteście po prostu wspaniałe:-D Uzależniłam sie tak bardzo od BB, że bardziej to juz chyba nie mozna:-)

reklama
1-fajna strona, dzieki Marzenko! :-)
2-dasz rade....zobaczysz...napiszesz obie i szybko zleci do obrony i bedziesz miala spokoj...potem juz tylko w glowie beda mysli o fasolce:-)
stronka naprawde super bo mozna sobie i ksztalt zmienic i czarno biale zrobic czy w sepii...:tak:
no juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala za soba te wszystkie egzaminy:nerd::dry:

Ah dziewczyny jesteście po prostu wspaniałe:-D

jakie jestescie, jakie jestescie???? Aga-jestesmy...bo Ty tez!:-)

stronka naprawde super bo mozna sobie i ksztalt zmienic i czarno biale zrobic czy w sepii...:tak:
no juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala za soba te wszystkie egzaminy:nerd::dry:

a ty z niej korzystalas do wkladania swoich fotek na nk?
bo ja zmniejszylam wlasnie jedno...dalam ten format pierwszy, jaki oni proponuja do nk i z 2,1 MB zrobilo sie 34 kilo...czyli super zmniejszylo ...ale jakas malo wyrazna ta fotka teraz ...chyba ze cholera zas na moim komputerze tak wyglada, ze malo co widac....

Marzenko-zobaczysz jak szybko bedzie po egzaminach, ani sie nie obejrzysz!

Dobra dziewczynki...uciekam narazie, bo musze do apteki jeszcze skoczyc i korzystajac ze maz zostawil mi dzis autko to kilka rzeczy jeszcze przed nocką pozałatwiac...

Buziaki!!!!

Ostatnia edycja:
Witam!
OLICA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:-)
Zaniepokojona testy owulacyjne zacznij od 11,12 dc, ja bym wzieła duphaston od 17 dc bo przy długich cyklach owualcja wypada 16,17 a dupahaston zatrzymuję owualcję. Potem po 10 dniach od brania dupka zrób bete by wiedzieć czy możesz go odstawić... mam nadzieję że trochę pomogłam.:happy2:
Hanka pregnyl można kupić w aptekach przy klinikach leczenia niepłodności, lub w aptece w szpitalu. Albo w samej klinice...jeśli oczywiście masz gdzieś w okolicy,jak nie to duży wysiłek fizyczny i powinny pęknąć np. długi sex;-).

[/CENTER]

jakie jestescie, jakie jestescie???? Aga-jestesmy...bo Ty tez!:-)

a ty z niej korzystalas do wkladania swoich fotek na nk?
bo ja zmniejszylam wlasnie jedno...dalam ten format pierwszy, jaki oni proponuja do nk i z 2,1 MB zrobilo sie 34 kilo...czyli super zmniejszylo ...ale jakas malo wyrazna ta fotka teraz ...chyba ze cholera zas na moim komputerze tak wyglada, ze malo co widac....

Marzenko-zobaczysz jak szybko bedzie po egzaminach, ani sie nie obejrzysz!

wrzuc ja moze tutaj na chwilke to zobaczymy czy jest az tak nie wyrazna ta fotka :blink:

Mnie juz moj cykl denerwuje, 37 dc a tej wrednej francowatej @ nie ma :wściekła/y:
Ale zauwazylam ze czesto dzisiaj siusiam :sorry2: co 30-40 minut :blink: a ostatnio pare razy tak mialam dzien przed @ ze czesto siusialam wiec moze jutro przyjdzie :sorry2: bo juz chcialabym zaczac nowy cykl :zawstydzona/y: ale znajac moje szczescie co do @ to pojawi sie wtedy kiedy ja dopiero wywolam :shocked2: a niestety brak juz Dupka w zapasach :szok:

Ostatnia edycja:
Martynka

Jak tam Twoje przygotowania ? Pozwole sobie na troche rad dac przed IUI

1. Jedz duzo nabialu - najlepiej wypijaj 1 litr mleka dziennie. Mozesz nadrobic jogurtami, ale tam cukier
2. Nie cwicz wogole w tym cyklu. Cwiczenia powoduja odplyw krwi z narzadow a Tobie wlasnie zalezy by bylo jej tam jak najwiecej
3. Pij min 2 litry wody
4. Staraj sie zjadac min 1 jajko dziennie
5. Nie pij kawy ani alkoholu

:)

Witaj Martynko pewnie że pomogłaś a powiedz mi jeszcze dlaczego zanim odstawie progesteron to mam zrobić betkę??
Witaj Agniesiak jak dzień ci minął?/

Lolitko kochana bardzo ci dziękuję za rady, i tak wody piję litrami więc to nie problem, kawe tylko jedną dziennie, z tym nabiałem muszę się poprwić... a jajek nie znoszę więc nie da rady...no i nie ćwiczę odkąd wiem o IUI 3 miesiące kurde...
Ale dziś stanęłam na wadze i schudłam 3 kg...więc się cieszę!

reklama
Do góry