reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

pa zajączku;-) :**

ja sie mecze z praca ale zaliczeniową, dał nam debil z socjologi gospodarki jakies zje... tematy i nigdzie nic wyszperac nie moge :wściekła/y: mecze sie juz nie wiem ktory dzien:wściekła/y:

reklama
jestem jestem!! prace pisze po trochu i tak mi schodzi:baffled: nie mam wiesci od tikanis, ma dac znac co i jak....

ILE CI JESZCZE ZOSTALO?

no mnie Tikanis tez obiecala dac znac....trzymam kciuki by bylo ok! ale pewnie tak od razu to nie bedzie miala jak sie pochwalic...

wiecie co-chcialam powrzucac kilka fotek na nk ale tam jest ten glupi limit.......a pomyslalam, ze skoro juz sa te albumy to mozna fotki fajnie usystematyzowac i np zrobic album taki jak slub itd...ale ja mam tylko 1 slubne zdjecie w tym ogolnym:-((( i jak bede na m-c po 1 dodawala -bo te ograniczenia sa- to za 5 lat nie skompletuje albumu.. ..........macie jakies sposoby???? ktos to tu ma sporo fotek na nk...dzen chyba....jak ona to zrobila?

ja sie mecze z praca ale zaliczeniową, dał nam debil z socjologi gospodarki jakies zje... Tematy i nigdzie nic wyszperac nie moge :wściekła/y: Mecze sie juz nie wiem ktory dzien:wściekła/y:

o kurka...to faktycznie...
A w sieci szperalas...a w bibliotece...? Moze jakies gazety fachowe? Musi cos gdzies byc...

o kurka...to faktycznie...
A w sieci szperalas...a w bibliotece...? Moze jakies gazety fachowe? Musi cos gdzies byc...
bylam w bibliotece i te ksiazki w ktorych cos jest to ich wogole nie ma w zadnej bibliotece!! w internecie tez jest lipa, nie wiem jak ja to zlepie.....

a do do albumów na NK mi sie to osobiscie wogole nie podoba, wylaczylam sobie ta opcje, a co do zdjec to kochanie trzeba wyslac smska zeby miec nieograniczony limit wstawiania zdjec :p:-p

ILE CI JESZCZE ZOSTALO?

no mnie Tikanis tez obiecala dac znac....trzymam kciuki by bylo ok! ale pewnie tak od razu to nie bedzie miala jak sie pochwalic...

wiecie co-chcialam powrzucac kilka fotek na nk ale tam jest ten glupi limit.......a pomyslalam, ze skoro juz sa te albumy to mozna fotki fajnie usystematyzowac i np zrobic album taki jak slub itd...ale ja mam tylko 1 slubne zdjecie w tym ogolnym:-((( i jak bede na m-c po 1 dodawala -bo te ograniczenia sa- to za 5 lat nie skompletuje albumu.. ..........macie jakies sposoby???? ktos to tu ma sporo fotek na nk...dzen chyba....jak ona to zrobila?

Wydaje mi sie ze duzo daje np w jakim formacie jest zdjecie zrobione :blink: kiedys tez moglam wrzucic tylko jedno zdjecie na miesiac bo mialam zdjecia w duzym formacie, pozniej w aparacie zmniejszylam na mniejsza format ( troszke gorsza jakosc ) i wchodzi mi duzo wiecej zdjec miesiecznie na n-k :tak:

bylam w bibliotece i te ksiazki w ktorych cos jest to ich wogole nie ma w zadnej bibliotece!! w internecie tez jest lipa, nie wiem jak ja to zlepie.....

a do do albumów na NK mi sie to osobiscie wogole nie podoba, wylaczylam sobie ta opcje, a co do zdjec to kochanie trzeba wyslac smska zeby miec nieograniczony limit wstawiania zdjec :p:-p

napewno na cos konkretnego trafisz Marzenixx...do kiedy masz ją napisac?

Mowisz ze smska...powariowali chyba...to ja taki biznes w d...mam, hehe....niech zostanie jak jest:-)

Wydaje mi sie ze duzo daje np w jakim formacie jest zdjecie zrobione :blink: kiedys tez moglam wrzucic tylko jedno zdjecie na miesiac bo mialam zdjecia w duzym formacie, pozniej w aparacie zmniejszylam na mniejsza format ( troszke gorsza jakosc ) i wchodzi mi duzo wiecej zdjec miesiecznie na n-k :tak:

dzieki Lilu-ja sprobuje pozmniejszac je przed wrzuceniem...tzn jakies tam kolejne jak bede dodawala...moze wtedy se uda wiecej dodac:-)
w aparacie wole nie zmniejszac , bo szkoda mi tracic na jakosci zdjecia do wywolania, ...zreszta aparat teraz rozwalialam to i tak na razie nie robie fotek...mamy jeszcze drugi troche wiekszy ale ja sie nim nie bawie, o znowu zepsuje i juz wogole nic nie zostanie...hehe....

dobrze lilu mowisz, to prawda, trzeba mniejszy format a znam switna stronke do zmniejszania zdjec za darmo i ile sie chce : www.jak-zmniejszyc-fotke.pl polecam:tak:
napewno na cos konkretnego trafisz Marzenixx...do kiedy masz ją napisac?
musze ja jakos napisac do konca maja albo nawet do polowy czerwca ale chce miec juz ja z glowy zeby sie zajac tylko dyplomową.... a tu doopa.:dry:

reklama
dobrze lilu mowisz, to prawda, trzeba mniejszy format a znam switna stronke do zmniejszania zdjec za darmo i ile sie chce : www.jak-zmniejszyc-fotke.pl polecam:tak:

musze ja jakos napisac do konca maja albo nawet do polowy czerwca ale chce miec juz ja z glowy zeby sie zajac tylko dyplomową.... a tu doopa.:dry:

1-fajna strona, dzieki Marzenko! :-)
2-dasz rade....zobaczysz...napiszesz obie i szybko zleci do obrony i bedziesz miala spokoj...potem juz tylko w glowie beda mysli o fasolce:-)

Do góry