reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Glukoza- fuuuuj!!!! Ty to masz biedactwo przejścia. No ale tych badań w ciąży jest mnóstwo! Na mnie upały też tak działały. Czasem bałam się z domu sama wychodzić. Najgorzej w lipcu i sierpniu.
Trzymam kciuki za wizytę. Zapytaj o tą wysypkę. Może zwykłe wapno wystarczy?
.

poki co wapno nie zdalo rezultatow a co upalow to fakt ja rodzilam w lipcu core a teraz wrzesien wiec zobaczymy :-) a glukoze przebolalam, wypilam jednym chaustem z usmiechem bo co sie nie robi dla maluszka :-)

Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

nie widzialam pytania wiec odpisuje: mysle ze powinnas odczekac i tak: jesli chodzi o opad czyli ob jest on zawsze wiekszy w czasie @ natomiast hemoglobina czy zelazo moze wyjsc nizsza po @ z uwagi na utrate krwi a ze ja mialam problem z hemoglobina, zelazem, to robilam przed @ albo sporo po tak samo opad bo ob mam w kolko wysokie

reklama
Kropeczko

Zadnych lekow, nic nie biore....cykl jak kazdy inny, zadnych wiekszych wrazen, przyzyc - nic. Nie wiem co to za diabelstwo

Ale ja się nie dam, będę twarda! :-D:-D:-D

do czasu, do czasu...złamiemy Cie kiedyś:-)
buziak;-)

Bardziej mnie chodziło o instytucje małżeństwa, czyli dopada cię ornitolog i obrączkuje i ucieczka jest już trudna i skomplikowana. .

No ales zareklamowala....

Kropeczko ani połowy sie jeszcze nie nauczyłam
!!

nie zając ...nie ucieknie ci nauka w las...masz jeszcze ponad tydzien kochanie-dasz rade!

A i jeścio jedno, przed wypadkiem M ważył jakieś 71/72 kr w dobrych czasach a teraz waży 77 kg:szok:
Mówiłam mu, ze przytył i pupa świetnie wygląda, ale on się wypierał:-D
no jak go tak karmisz i dogadzasz...a on tylko lezy to sie nie dziwie....ze ma dodatkowe 5 kilo

Zmienił skunksik zdanie, sałata ma byc w sosie śmietanowo ziołowym.

A i jeścio jedno, przed wypadkiem M ważył jakieś 71/72 kr w dobrych czasach a teraz waży 77 kg:szok:

Następny dowód że samiec to zbędny element infrastruktury w mieszkaniu:-D:-D:-D

Mój jeszcze nie wrócił więc labe mam.

K* mać, która to????? Hanka czy Kropka!!!!!!!!!!!?????????? Nie ma mnie 2 h a tu jakieś pierdzielone litanie!!!! bo se pójde w cały świat od was!!!!
IDĘ CZYTAĆ

Mój tak po ślubie przytył:-) Ale potem przy remoncie chałupy tak schudł,że nasze matki co chwilę nas na obiady zapraszały. Może myślały,że go głodzę?:-)

Nie bój sie ślub dopiero bedzie za jakis rok może 2 lata;-) mieszkamy juz razem poltora roku i M juz polubil sprzatanie, mycie i znosi urzadzane przeze mnie ;-)babskie wieczory w naszym domu;-)

Twardy jest!!!

Kroptusiu dzięki słonko. Poczekam z badaniami, to nic pilnego. Po prostu dawno nie miałam, ale kilka dnie mnie nie zbawi;-)
Najwyżej zrobię jak wrócę z akcji. Oczywiście jesli będzie jakaś oferta fajna. Bo jak nie to nici z wakacji.

Kropeczko

Zadnych lekow, nic nie biore....cykl jak kazdy inny, zadnych wiekszych wrazen, przyzyc - nic. Nie wiem co to za diabelstwo

Moze sie strulas albo jakies grypsko zoladka zlapalas???
masz jakies ziolowe herbaty czy cos w sttylu krople zoladkowe-wypij i polez...

Kingus-baw sie dobrze i smacznego!!!!!!! i pamietaj-piers do przodu i usmiech od ucha do ucha!:-)

KATARZYNKA79???? gdzie jestes - ze nie piszesz??? jak remoncik????

reklama
miłego popołudnia Kingus!!
idę sobie chyba kawke strzelic drugą bo mnie głowa pobolewa lekko przyłączy sie ktoś??

a moze jeszcze mi raz pomożecie bo martwi mnie to ze nie wiem kiedy tą owulkę będę miała bo po tym CLO a brałam od 5 do 9 dc to nie wiem czy mi sie skróci ten cykl czy jak?? a od 16 do 25 dc mam luteinę brac to moze jednak @ wcześniej przyjdzie?? wiem ze marudzę ale się pogubiłam w tym juz.

Do góry