reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oj dziękuje za taki komplement. Teraz przez tydzień będę chodziła uśmiechnięta ;-);-);-)
e tam ja tylko prawdę powiedziałam ale cieszę się ze ci uśmiech na twarzyczce wywołałam
a nie dodajesz na Nk jeszcze zdjeć z brzuszkiem??

a Hanka znow wymyśla!! jak nie laska jak tak ja to bym chciała mieć takie długie nogi jak ty!!!

Eloł, burza mineła, narazie do ogrodu nie ma co iśc bo bardzo mokro.
M już obiad woła, zażyczył sobie ziemniaki piure, jajka sadzone i sałata w śmietance.

NIUNIA-MAM NADZIJEE, ZE TE ZOLADKOWE SPRAWY SZYBKO MINA...TO ZAWSZE SIE TAK DZIEJE PO DUPHASTONIE DZIEWCZYNY???? CZY NIUNIA JEST BARDZIEJ DELIKATNA I WRAZLIWA NA NIEGO?

KOCHANIE-A JAKIEJ PRACY SZUKASZ? GDZIE SKLADALAS CV?

I TEN TWOJ OGROD TO MASZ NA POTZREBY WLASNE CZY JAKOS WIEKSZY....BO NORMALNIE CODZIENNIE W NIM PRACUJESZ...JAK NA PLANTACJI;-)

PIERS-NIE MAM POJECIA OD CZEGO BOLEC MOZE, ALE JAK CI UROSLY I JAK WYSOKA TEMPKA JEST NADAL TO DOBRY ZNAK NA FASOLKE.....3MAM KCIUKI!:-)

Ja mam bardziej nasilone objawy jelitowe. BRRRRYYY Dzisiaj to musiałam poratować się lekami, nospa i inne naraz łyknęłam. Cały czas mi się w nich przewraca a wszyscy w domu czują się OK czyli jak tylko ja mam takie ekscesy to musi byc od tabletek bo zaczeło się jak je zaczełam brac. Cały czas mi się odbija. Żołądek dołożył i kompletna klapa.

CV dawałam do marketu bo jak narazie u nas nic innego nie ma. Jedna gmina, zOZ, jakaś podupadła firma i to wsio. Najwięcej u nas to sklepów. A banki to tyko przyklejone placówki lub fillie.

Ogród na własne potrzeby, ale ilośc zieleniny to do mrożenia i przetworów na zimę, właśnie muszę szpinak zebrac bo liście większe już ma od średniej dłoni kobiecej. Trochę kapusty, ogórków, groch kilka rodzai fasol, buraki, kalarepa, brokuły, brukselka, koper, szczypior, zioła, pietruszka i kwiaty.
Trochę tego jest a i w piwnicy słoiki muszę posortowac, co do czego zaczęc szykowac, bo abrest już dosyc duży, truskawki taż dadzą za tydzień dwa o sobie znac więc będzie robota od rana do wieczora.
A później ile smacznego zdrowego żarcia:-D
Tylko M jak zwykle będzie jeżył się na zieleninę a najbardziej to nie lubi szpinaku i brokułów, a ja już mma sposoby na niego:-D

Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??
Śliczny:-)

Dziewczyny

Witam. Kurna, od rana mnie tak mdli ze szok. Musialam sie zwolnic z pracy bo rzygac mi sie chce non stop. Ale juz przed owu mialam dni ze lekko mnie mdlilo - wiec musze jakas miec burze hormonalna na maksa

A zapomniała bym, znalazłam coś takiego:-D

5071.jpg

Nektarynko-a mials sie suknia na wesele pochwalic....!
ja mam w czerwcu i wrzesniu-i prawdopodobnie w pazdzierniku tez...wiec 3 weselicha po drodze...kiecki ani widu ani slychu ani nawet pomyslu....moze mnie zainspiruje Twoj wybor...dawaj foto!
wogole to co jest na topie z takich kiecek na wesele teraz? jakies wzory, kolory??? pojecia nie mam....

reklama
Do góry