reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jeszcze nie mam męża... ale tylko na razie;-)

Po co ci mąż kobieto. To kula u nogi.
Chodzi tylko za tobą i jęczy i męczy. A to jeść a to pić, a to zrób mi dobrze, a tego nie wolno, a tego nie zrobie.
Ciesz się wolnością, jeszcze zdążysz urobić sobie ręce przy samcu.

ja nie stalas jak stalas...tylko ze kolo laska...a nie laski:-)
Hanka-w deche lasencja jestes i oprocz tego - tez sympatyczna. Mowie to bez lizusostwa...takie jest moje zdanie...tylko baaardzo klniesz-jak cholera!!!!!-powiem skromnie...ale w tym twoj urok:tak:;-):tak:

To fakt klne jak szewc:-D

a Hanka znow wymyśla!! jak nie laska jak tak ja to bym chciała mieć takie długie nogi jak ty!!!

Zgodzę się na Lachona ale na laskę to raczej nie.

Te długie nogi to tylko tak na zdjęciu wyszło!!!!!!!!!!!!

reklama
Eloł, burza mineła, narazie do ogrodu nie ma co iśc bo bardzo mokro.
M już obiad woła, zażyczył sobie ziemniaki piure, jajka sadzone i sałata w śmietance.
A u mnie słonko świeci.
Obiadek mniam mniam, ja dziś też jadę do rodziców.

Witam. Kurna, od rana mnie tak mdli ze szok. Musialam sie zwolnic z pracy bo rzygac mi sie chce non stop. Ale juz przed owu mialam dni ze lekko mnie mdlilo - wiec musze jakas miec burze hormonalna na maksa
No to nie źle

Gratuluję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziękuję:-)
Hanka każda z nas woli mieć kogoś niż być sama, poza tym to ja jestem wiekszym leniem od niego, więc to jemu nie zazdroszcze:-):-)

Broń bosze nie namawiam do życia w celibacie i samotności.:-)

Bardziej mnie chodziło o instytucje małżeństwa, czyli dopada cię ornitolog i obrączkuje i ucieczka jest już trudna i skomplikowana. A jak jesteś młodym dzikim ptaszkiem, który zawsze może uciec z gniazda to insza sprawa bardziej komfortowa w młodym wieku.

Zmienił skunksik zdanie, sałata ma byc w sosie śmietanowo ziołowym.

A i jeścio jedno, przed wypadkiem M ważył jakieś 71/72 kr w dobrych czasach a teraz waży 77 kg:szok:
Mówiłam mu, ze przytył i pupa świetnie wygląda, ale on się wypierał:-D

Broń bosze nie namawiam do życia w celibacie i samotności.:-)

Bardziej mnie chodziło o instytucje małżeństwa, czyli dopada cię ornitolog i obrączkuje i ucieczka jest już trudna i skomplikowana. A jak jesteś młodym dzikim ptaszkiem, który zawsze może uciec z gniazda to insza sprawa bardziej komfortowa w młodym wieku.
Nie bój sie ślub dopiero bedzie za jakis rok może 2 lata;-) mieszkamy juz razem poltora roku i M juz polubil sprzatanie, mycie i znosi urzadzane przeze mnie ;-)babskie wieczory w naszym domu;-)

reklama
Mialam nie pisac juz tyle i co??? nie potrafie :zawstydzona/y: i zajączek bedzie niepocieszony i przestanie mnie lubic juz calkiem...
Zajac gdzies Ty???

jestes juz po zareczynach czy przed???
tak czy siak-gratuluje...a kiedy wielki dzien slubu? macie juz date?

Te długie nogi to tylko tak na zdjęciu wyszło!!!!!!!!!!!!

akurat.....

A u mnie słonko świeci.
Obiadek mniam mniam, ja dziś też jadę do rodziców.

Ale masz fajnie, slonko, obiadek z rodzicami, piekny brzusio....fiu fiu:-)

O to mój M będzie zadowolony jak będę się uśmiechała i nie będę zołzowata :-D:-D:-D

:-D:-)

.

Ogród na własne potrzeby, ....:-)

niunia 3mam kciuki za prace...
a ogrodek z tego co piszesz to sama slodycz i zdrowko...fakt trzeba sie nakopac, nawizic, plewic itd...ale jaka potem jest radosc jak wszystko ladnie wyrosnie....i takie zdrowe i smaczne....az ci zazdroszcze!

a na zoladek-moze pij jakies jogurty, zeby troche zlagodzic objawy i odbicia, moze jakas oslonka na zoladek by sie przydala-bardzo dobra jest: GASEC20-Gastrocaps...taka oslonka, lagodzi przy lekach.

Witam. Kurna, od rana mnie tak mdli ze szok. Musialam sie zwolnic z pracy bo rzygac mi sie chce non stop. Ale juz przed owu mialam dni ze lekko mnie mdlilo - wiec musze jakas miec burze hormonalna na maksa
Biedactwo....co to sie moglo porobic? jestes teraz na jakis lekach??? chyba nie co?

Do góry