reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oj przerzucisz się, przerzucisz:tak:
Na bezkofeinową i Inkę jak fasolka się pojawi:tak::-D

Ja zakupiłam Nescafe bezkofeinową a Nescafe Espiro sobie otwieram i wącham bo tak pięknie pachnie.... Kupiłam też Ricoree ale się nie przekonałam jeszcze do otwarcie

Elfa - super:tak:

No właśnie zmieniłam z kankagan na kanka bo jest prościej i krócej - napisałam do administratorek forum i w 3 dni mi zmieniły;-)

ja pije jacobs bezkofeinowa zawsze zaparze w ekspresie a potem do tego jeszcze mleczko i pycha :-)

tak sobie mysle dzisiaj o Tikanis.. ona dzis do szpitala jedzie a jutro ma cc....
i nie moge uwierzyc ze ten rok tak zlecial..... jest tak dziwnie mi bliska tak jak kingus, eve i lilu...... ( bez urazy dla reszty kochanych dziewczynek)... ale pamietam jak mniej wiecej w tym samy czasie zeszlego roku tu zawitalysmy , razem sie wspieralysmy...... a tu hop siup i zaraz tikanis bdzie tulic maluszka swojego, za pare chwil kingus..... jeszcze tylko my 3 (eve lili i ja) zostalysmy z tamtego okresu...:zawstydzona/y: mam nadzieje ze juz niedlugo......
buziaki....

tez o niej mysle...o ho ho ho ja tez pamietam te czasy tyle ze pozniej do Was dolaczylam oficjalnie :-) ale pamietam Ciebie, Tikanis i inne dziewczyny...leci strasznie czas :-)

cześć Kroptusiu:):) znowu przeprawę dzisiaj miałaś?? Biedactwo. Dobrze że już ci się unormowało ciśnienie i lepiej się czujesz:)

nooo po zjedzeniu paczki ciastek maslanych z mlekiem po czym kanapki z pomidorem pieprzem do popicia rosol....czuje sie lepiej :-p tylko spanie meczy ostatnio gdzie nie usiade to zasypiam :-)

oj prawde piszesz kochanie rok zlecial nie wiadomo kiedy! :sorry2: niedlugo i na ciebie przyjdzie kolej zostane sama na polu walki ale to zrozumiale ja sie dopiero zaczynam starac! ;-)

Kciuki zaciskam będzie gituś! :-) dobrze ze cisnionko juz wrocilo na swoje miejsce :-) a z tym plamkami to moze naczynka popekaly ??? nie puchna ci nozki? tak czy inaczej lekarzowi dzisiaj pokarzesz! :sorry2:

oj tu nikt Cie nie zostawi na placu boju pelne wsparcie non toper a i efekty beda dzieki temu szybciutko czego serdecznie zycze :-) Co do nozek to nie naczyna ani pajaczki raczej plamki roznych rozmarow jakby ktos mnie czerwonym flamastrem napiegowal wczoraj mniej dzis wiecej wiec sie zlewaja w placki, nozki sweca i pieka...raz tak mi wywalilo ze spuchly i byly gorace az :szok: nie wiem co to jest moze gin bedzie wiedzial dzis ale on to cipolożek jest a nie jakis plamolog :-)

Kroptusiu-powodzenia na wizycie i daj znac po...kciuki zacisniete ma sie rozumiec...za lozysko i cala reszte:-)

.....

Dziekuje bardzo odezwe sie jak wroce :-) badz jutro jak padne

Loree mi kiedyś lekarz mówił, że nie powinno się robić ale pewna nie jestem.

Dzięki słono.
Eve i kropeczko tez dzięki za odpowiedź. Chyba poczekam te kilka dni i od razu mocz tez sobie zbadam. Ostatnie badania miałam w ciąży, więc wypadałoby powtórzyć.

Ostatnia edycja:
Witaj Domelko ładny ten pierścień a co to za okazja??

Kinguś jak ty młodziutko wygladasz na prawde jakbyś miała 18 latek!! Dziękuje za zaproszenie.

nooo po zjedzeniu paczki ciastek maslanych z mlekiem po czym kanapki z pomidorem pieprzem do popicia rosol....czuje sie lepiej :-p tylko spanie meczy ostatnio gdzie nie usiade to zasypiam :-)

Co do nozek to nie naczyna ani pajaczki raczej plamki roznych rozmarow jakby ktos mnie czerwonym flamastrem napiegowal wczoraj mniej dzis wiecej wiec sie zlewaja w placki, nozki sweca i pieka

Kroptusiu- Ty zarłoku!!! :-D taki mix w brzuszku to sie nie dziwie ze sie plamy na nogach pojawiaja...ale na serio to moze po tej glukozie tak zareagowalas, co?

Moze cos gdzies cie ugryzlo i masz jakas reakcje alergiczna skoro tez jakby spuchly???/

Chyba poczekam te kilka dni i od razu mocz tez sobie zbadam. Ostatnie badania miałam w ciąży, więc wypadałoby powtórzyć.

Kropeczko moja córcia Nazywa się Weronika Wiktoria. A druga będzie się nazywać Wiktoria Weronika:-D

Sliczne imiona, bardzo ladne!!!! Zreszta wszystkie zenskie na "W" to piekne imiona, hehe:zawstydzona/y:

Skoro nie badalas sie tyle czasu to zrob od razu tez mocz, ale wtedy lepiej po @ bo teraz mozesz miec falszywe wyniki z moczu...a z krwi na pewnoi byloby cos zaklamane z czerwonymi krwinkami, reszta raczej nie ma wplywu...ale skoro nie "pali sie" to kilka dni odczekaj...dla spokojnosci:-D

reklama
Oj dziękuje za taki komplement. Teraz przez tydzień będę chodziła uśmiechnięta ;-);-);-)

To ja sie tez pod tym podpisze ...to bedziesz miala 2 tygdonie usmiech a nie tylko tydzien:-)

Ja koło laski to nawet nie stałam.

Ale jestem za to sympatyczna:-D:-D:-D

ja nie stalas jak stalas...tylko ze kolo laska...a nie laski:-)
Hanka-w deche lasencja jestes i oprocz tego - tez sympatyczna. Mowie to bez lizusostwa...takie jest moje zdanie...tylko baaardzo klniesz-jak cholera!!!!!-powiem skromnie...ale w tym twoj urok:tak:;-):tak:

Do góry