w.kropeczka
Fanka BB :)
Mnie tam w ciąży prawie w o ogóle nie urosły cycki:---(
Moze za drugim razem sie uda...i będa mega wielkie cyce....o ile chcialabys:-)
Loree-wiem, ze cenisz prywatnosc, ale moze zdradzisz nam jak ma na imie Twoja mała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tam w ciąży prawie w o ogóle nie urosły cycki:---(
Żartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
no prosze jakie Kinguś ma pragnienia....
Moze za drugim razem sie uda...i będa mega wielkie cyce....o ile chcialabys:-)
Loree-wiem, ze cenisz prywatnosc, ale moze zdradzisz nam jak ma na imie Twoja mała?
Tylko dlaczego faceci się nie oglądają
Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?
Żartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
Ja niestety ze względu na mój biust trochę się przyzwyczaiłam, że patrzą ale nie na mnie tylko na nie ;-);-)
na stole to moze drugie poczniemy.. teraz musi nam łóżko wystarczyc.. oooo teraz lewego czuje.. ale jaja ciekawe ktory bedzie wiekszy w 11dc w poniedzilek..wiec prawy do dzieła!!!!!!!!
a potemna ten zielony stól miedzy kulki...tzn bile i do roboty!
tiaaaaTe Mandarynka czy ty to Kamila B.??????????????
ogolnie kobiti w trakcie @ maja z reguly anemie wiec sadze ze nie ma teraz sensu!Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?
kobito ty nasza! jakbym ja mialam takie cycuchy to bym jeszcze piers wypiela !!!! :-) a z moimi wkleslymi to sie musze dopiero natrudzic zeby cos tam mi na blusce sterczalo!!!! przynajmniej jak czlowiek wygladasz w kostiumie kapielowym czy bieliznie a ja to masakra jestem .... zebym chociaz byla chudzinka to by sie tak w oczy nie rzucalo a tak to do dooopki! ale co tam ginka mi mowila ze jak tylko zafasolkuje mam se kupic 3x wiekszy stanikŻartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
Ja niestety ze względu na mój biust trochę się przyzwyczaiłam, że patrzą ale nie na mnie tylko na nie ;-);-)
Loree mi kiedyś lekarz mówił, że nie powinno się robić ale pewna nie jestem.
Zaniepokojona oczywiście
Powtórzę Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?
jak slicznie!!!!! moja koleznka ma tez Weroniczke i mowimy na nia Wiki:-)Dal ciebie Kropeczko prawie wszystko -Weronika.
Ale za to jak cierpią że nie mogą sobie pomiętolić
Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??
.....zebym chociaz byla chudzinka to by sie tak w oczy nie rzucalo a tak to do dooopki! ale co tam ginka mi mowila ze jak tylko zafasolkuje mam se kupic 3x wiekszy stanik