reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

Te Mandarynka czy ty to Kamila B.??????????????

Tylko dlaczego faceci się nie oglądają :-D:-D:-D:-D

To choć bez męża albo idź na jakiś plac budowy podobnoć oni zawsze są napaleni:-D:-D:-D

Powtórzę swoje pytanie z wczoraj, bo nikt mi nie odpowiedział. Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

Nie mam zielonego pojęcia, może zadzwoń do labo i się zapytaj.

Żartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
Ja niestety ze względu na mój biust trochę się przyzwyczaiłam, że patrzą ale nie na mnie tylko na nie :zawstydzona/y:;-);-)

Ale za to jak cierpią że nie mogą sobie pomiętolić:-D

wiec prawy do dzieła!!!!!!!!
a potemna ten zielony stól miedzy kulki...tzn bile i do roboty!
:-D:-D:-D
na stole to moze drugie poczniemy.. teraz musi nam łóżko wystarczyc.. oooo teraz lewego czuje.. ale jaja ciekawe ktory bedzie wiekszy w 11dc w poniedzilek..
kurczak juz je czuje a to dopiero 6dc

Te Mandarynka czy ty to Kamila B.??????????????
tiaaaa

Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??

Załączniki

• GP-5118_1.38626.435x400.bab8161ac089568b090f19b8f7107cef.jpg
    GP-5118_1.38626.435x400.bab8161ac089568b090f19b8f7107cef.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 24
ogolnie kobiti w trakcie @ maja z reguly anemie wiec sadze ze nie ma teraz sensu! :sorry2:
Żartuje ale chyba każda z Nas to lubi.
Ja niestety ze względu na mój biust trochę się przyzwyczaiłam, że patrzą ale nie na mnie tylko na nie :zawstydzona/y:;-);-)
Loree mi kiedyś lekarz mówił, że nie powinno się robić ale pewna nie jestem.
Zaniepokojona oczywiście
kobito ty nasza! jakbym ja mialam takie cycuchy to bym jeszcze piers wypiela !!!! :-) a z moimi wkleslymi to sie musze dopiero natrudzic zeby cos tam mi na blusce sterczalo!!!! :-D przynajmniej jak czlowiek wygladasz w kostiumie kapielowym czy bieliznie a ja to masakra jestem .... zebym chociaz byla chudzinka to by sie tak w oczy nie rzucalo a tak to do dooopki! :sorry2:ale co tam ginka mi mowila ze jak tylko zafasolkuje mam se kupic 3x wiekszy stanik :-D:-D:-D:-D:-D

Powtórzę Czy morfologię i ob można robić w trakcie @? Tzn, wiem że można ale czy jest sens, czy wyniki nie będą fałszywe?

Loree ja badalam tak wiele razy i jakos nigdy lekarze nie pytali czy nie mam wtedy okresu...wiec nie wiem. na pewno jakbys robila wtedy mocz to wyniki wyjda inne, bedzie wiecej czerwonych cialek krwinek itd.... ale w moorfologii-mysle ze zmiany az wiekie jakos bardzo nie beda...zreszta do interpretacji zawsze mozesz pwiedziec lekarzowi ze bylas w czasie okresu na pobraniu krwi.

Dal ciebie Kropeczko prawie wszystko -Weronika.
jak slicznie!!!!! moja koleznka ma tez Weroniczke i mowimy na nia Wiki:-)

Ale za to jak cierpią że nie mogą sobie pomiętolić:-D

wlasnie Beatko!!!! wlasnie!!!!

reklama
Dzień dobry:-)
Podoba się Wam??

witaj Domelko! A co to ...jakas szczegolna okazja? bardzo ladny!:tak:

.....zebym chociaz byla chudzinka to by sie tak w oczy nie rzucalo a tak to do dooopki! :sorry2:ale co tam ginka mi mowila ze jak tylko zafasolkuje mam se kupic 3x wiekszy stanik :-D:-D:-D:-D:-D

Eve-przeciez laska jestes i slicznie wygladasz...no nawymyślalas znowu...wiesz co??? w dupsko ci dam!....

A co do ciazy...mnie pewnie tez sie wtedy ruszy co nieco w biuscie...licze na to:-)

Do góry