reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:-) no tak tylko chodzilo mnie o jakis (czy istnieje ) wplywa na armię!

W sumie to już stary chłop (w sensie nie niemowle) więc mogą wystąpić skutki uboczne. Mnie bolala strasznie ręka i trochę gorączkowałam ale bez przesady i senna byłam.
Więc może jak troszkę będzie gorączkował to nie wszystkie plemniki będą super aktywne. Ale skutki uboczne to tak 1 lub 2 dni trwają.

reklama
W sumie to już stary chłop (w sensie nie niemowle) więc mogą wystąpić skutki uboczne. Mnie bolala strasznie ręka i trochę gorączkowałam ale bez przesady i senna byłam.
Więc może jak troszkę będzie gorączkował to nie wszystkie plemniki będą super aktywne. Ale skutki uboczne to tak 1 lub 2 dni trwają.
a to luzik! :-D ja to sie szczepilam juz wieki temu to nie pamietam! :sorry2: bo ja taka skleroza chodząca! dzieki o pani! :-D:-D:-D

ale sie przed chwilą uchachalam z męża :-D:-D:-D narobil zamiesznia ze sie strasznie zle czuje zeby go nie szczepili :-D:-D:-D:-D chyba sie przejął tymi starankami :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
??? :sorry2:

Dziewczynki UWAGA PYTANIE!!!!
czy facet po szczepieniu (np na zoltaczke) też musi sie wstrzymac od staranek 3 miechy????

MOIM ZDANIEM NIE MUSI

....niech jadą do afryki i niech się na coś przydadzą chociaż.

NP NIECH TAM BANANY ZBIERAJA BO SA ZDROWE I JA JE LUBIE:-)

Duphaston daje mi popalic, tzn dolegliwości ze strony układu pokarmowego, temp trzyma sie na 37. Piersi urosły conajmniej o pół rozmiaru i są niesamowicie jedrne, okropnie swędzą mnie sutki.
Złożyłam kolejne CV.
Miałam iść na ogród, a tu nagle chmurzyska, zaczeło padac, a teraz such ino, że grzmotasy się zaczeły. Piperzona burza, zamiast porządnego deszcu jakieś bunty w niebie, a kur....a do lasu wchodzic nie mozna bo za sucho!

NIUNIA-MAM NADZIJEE, ZE TE ZOLADKOWE SPRAWY SZYBKO MINA...TO ZAWSZE SIE TAK DZIEJE PO DUPHASTONIE DZIEWCZYNY???? CZY NIUNIA JEST BARDZIEJ DELIKATNA I WRAZLIWA NA NIEGO?

KOCHANIE-A JAKIEJ PRACY SZUKASZ? GDZIE SKLADALAS CV?

I TEN TWOJ OGROD TO MASZ NA POTZREBY WLASNE CZY JAKOS WIEKSZY....BO NORMALNIE CODZIENNIE W NIM PRACUJESZ...JAK NA PLANTACJI;-)

PIERS-NIE MAM POJECIA OD CZEGO BOLEC MOZE, ALE JAK CI UROSLY I JAK WYSOKA TEMPKA JEST NADAL TO DOBRY ZNAK NA FASOLKE.....3MAM KCIUKI!:-)

....każdy ma własne sumienie i postępuje według niego i oni sie w to nie powinni mieszać

1OO% RACJA:tak:

....moze spadla na zagniezdzenie...

KIEDY TEGO TESTA SIKASZ, BETKE ROBISZ ITD???? KCIUKI JUZ TRZYMAM...:-)

A co do biustu to zawsze był duży a teraz jeszcze niestety urósł.
Na nk już na pierwszym zdjęciu widać ;-);-)

SLICZNA JESTES I MASZ PIEKNY BIUST I PROSZE MI TU NIE NARZEKAC...JA BYM DUUUZO DALA BY MIEC WIEKSZY NUZ MAM:zawstydzona/y:

Mnie bolala strasznie ręka i trochę gorączkowałam ale bez przesady i senna byłam.

A MNIE NIE BYLO NIC ANIC...JESTEM PO 2 DAWKACH...PO DRUGIEJ TYLKO MI ZIMNO BYLO PRZEZ JAKIES 2 GODZINY, ALE NIE MIALAM GORACZKI I LAPKA NIE BOLALA:-)

hejka,przypadkiem trafilam na swietny artykul...9 miesiecy widziane oczyma dziecka w brzuszku,swietny,postaram sie wrzucic Wam linka.
to było swietne.. naprawde.. kurczak uśmiałam sie i wzruszyłam.. piekne opowiadanie
ja jak ogladałam na Allegro to trafiłam na aukcję też 15 barowego ekspresu chyba zelmera i teraz żałuję ze nie licytowałam bo poszedł za 155 zł
popatrz poszukaj pewnie jeszcze trafisz na okazje
DZIS WIZYTA O 21.00....TRZYMAC KCIUKI :biggrin2: za sprawy szyjkowo-szkurczowo-lozyskowe...
trzymam mocno.. po wizycie szybko daj znac co i jak.
Siemacia Lachony.
siemka.. mam mały problem nie umiem Cie znależć na nk. juz wczesnie podałam swoje dane ale Cie nie było.. zreszta jest tylko jedna nektarynka z Prudnika..

Olica wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

chyba w tym cyklu bedzie owulka z prawego bo go czuje.. leciutko..

Ostatnia edycja:
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat
Niechaj żyje nam.
Niech żyje nam, niech żyje nam
W zdrowiu, szczęściu pomyślności
Niechaj żyje nam.

I jeszcze jeden i jeszcze raz
Sto lat, sto lat niech żyje nam
Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam.

Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce
Póki wódka jest w butelce

Sto lat,sto lat,
Niech żyje,żyje nam!
Sto lat,sto lat,
niech żyje,zyje nam!
Jeszcze raz,jeszcze raz,
niech żyje,żyje nam!
Niech żyje nam!

A kto Łolcia

Wybieramy się jutro z M. na badanie nasienia do Łodzi.... Kurcze, jakieś rady macie dla nas??
Muszę wziąć wolne. Wyniki mają być tego samego dnia więc luzik. Boże...martwię się... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Nie jest to miłe dla faceta więc sprawdza się branie tego na śmiecha. Gadaj mu sprośne teksty do ucha jak będziecie tak jechali i takie tam. Niech nie traktuje tego jak obowiązkowe badanie, pod presją i do tego wstydliwe.

Ja dostałam duphaston dla spokojności, bo podobno nie ma żadnych badań wykazujących że należy przyjmować go. Moja ginka mi go dała bo widziała, że jestem niespokojna i powiedziała, że będę miała poczucie że zrobiłam wszytsko dla mojego maluszka.
A Kinia chyba wstaje razem ze mną tzn. o 10 już zaczyna się ruszać ;-);-)
A to My dzisiaj - 19 tc

Brzusio jak brzusio ale jakie cycki ci urosły.:-)

reklama
Do góry