reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja dostałam duphaston dla spokojności, bo podobno nie ma żadnych badań wykazujących że należy przyjmować go. Moja ginka mi go dała bo widziała, że jestem niespokojna i powiedziała, że będę miała poczucie że zrobiłam wszytsko dla mojego maluszka.
A Kinia chyba wstaje razem ze mną tzn. o 10 już zaczyna się ruszać ;-);-)
A to My dzisiaj - 19 tc
Sliczny brzunio Kinia rośnie jak na drożdzach! :-):-):-) a powiedz biust to ty mialas taki juz wczesniej czy tak razem z Kinia rośnie??? :sorry2:

Dziewczynki UWAGA PYTANIE!!!!
czy facet po szczepieniu (np na zoltaczke) też musi sie wstrzymac od staranek 3 miechy????

reklama
Siemasz Hanka
A co ma do tego Rydzyk???
Rzeczywiście totalne zadupie jakieś?? w internetowych tez nie ma??

Kinguś...Piękny brzusio:) Taki zgrabniutki:)

To ty nie wiesz, że kościół umiejętnie blokuje wszystko co się wiąże ze sztucznym zaplodnieniem. Kościół się nie ogranicza do zbierania na tacę i straszenia potępieniem z ambony.
"Bracia" w Rydza to jak w obrazek.

Pierdo.lenie o dupie marynie jak dla mnie - niech jadą do afryki i niech się na coś przydadzą chociaż.

Hello babeczki :biggrin2:

dzieki dziewczynki za opinie cisnieniowe...Jesli chodzi o mnie to najlepiej sie czuje i takie mam 120-130 na 60, 70 wiec jak nagle 90/50 poczulam sie zle choc kawke pije od poczatku ciazy tyle ze mniej i czesto bezkofeinowa, wogole mnie nei odrzucilo a lekarz 1 pozwoli, powiedzial by nie dac sie zwariowac wiec pije :biggrin2: dzis juz cisnienie ok, wieczorem mialam dziwny skok bo skoczylo na 138/123 ale dzis juz normalne czyli 139/80....

Poza tym na dworze masakra..robi sie zaduch a ja okropnie znosze te upaly i pogode i mimo takiego cisnienia lece na leb szyje :tak:

wlasnie wrocilam z glukozy, wariatkowo od rana, baba kazala przyjsc na 7:30, wstalam normalnie i sie zaczelo "pech" jedyne czyste spodnie nie wyschly wiec zelazko i na wariata suszenie, potem bluzka pognieciona...no ok, juz do wyjscia i zielona lampka "nie mam glukozy gdzie ja kupie" wiec do apteki a ta od 8 do drugiej tez, dopiero w 3 kupilam bo byla od 7.30, wiec sie spoznilam doslownie 2 min a baba juz ze mnie wyczytywala i mnie nie bylo i teraz mam wyjsc czekac :biggrin2: suma sumarum znow dwa razy mnie kluli i mam z glowy...

DZIS WIZYTA O 21.00....TRZYMAC KCIUKI :biggrin2: za sprawy szyjkowo-szkurczowo-lozyskowe...

hmmm wysypalo mi cale nogi w malych czerwonych plamkach najwiecej na stopie od zew strony lydkach i udach...piecze i swedzi...cholera co to jest

Buziule dla Was i milego dnia ide po kawke :biggrin2:

To znowu była przeprawa:nerd:
Banda oszołomów, na godzinę i już, do do minuty, a kur.... wszystko zdarzyć się może i trzeba być elastycznym, normalnie pieprzo... komuchy w tym laboratorium!

Kochana a nóżki to może od glukozy?

Hej!

Lolitko-sprawdzilas dzis malenstwo???? Tylko jej nie dotykaj...tez slyszalam, ze jak matka zapach poczuje to porzuci sarenke...

Niunia27-co u Ciebie?
Co u mnie?
Duphaston daje mi popalic, tzn dolegliwości ze strony układu pokarmowego, temp trzyma sie na 37. Piersi urosły conajmniej o pół rozmiaru i są niesamowicie jedrne, okropnie swędzą mnie sutki.
Nie wiem dlaczego bardzo boli mnie tak jakby żebro zaraz pod lewym cycuszkiem. To jest bul tak jakby zebra a odrobine jakby skura i mięsień na nim. Może tak byc przez ciężar pączusia? Zawsze lewy mam większy. Mogły mięśnie się zbuntowac jak większy jest teraz nacisk od góry przez cycucha niż zwykle?

OLICA sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam:-D
A to prezent dla Ciebie:

5034.jpg

:-D :cool2: :-D

Wybieramy się jutro z M. na badanie nasienia do Łodzi.... Kurcze, jakieś rady macie dla nas??
Muszę wziąć wolne. Wyniki mają być tego samego dnia więc luzik. Boże...martwię się... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Nie nerwuj się tak bo M wyczuje i żołnierzyki się zestresują!:-D

Pojemnik M kupywał w aptece taki jak na mocz, te szerokie plastiki zakręcane.

Siemacia Lachony.

Wpadłam do was na chwilaka bo moj ma wolne i dupe truje. Jak mi się uda to troche poczytam.
Zresztą i tak siedze cały czas na telefonie i obdzwaniam wszystkie apteki w polsce bo nigdzie nie moge dostać Pregnylu. Qurwa 3 świat, pierdolone zadupie już mnie szlak trafia.
Pani w aptece w Białym Stoku powiedziała mi, że nie ma go od lutego w hurtowniach bo są problemy na szczeblu ministerialnym a nawet jak bym chciala zamiennik to i tak go nie dostane bo też ich nie ma.
Pierdolony Rydzyk i cała ta jego banda miłosierdzia. Wpieprzają się tam gdzie nie trzeba.

Mam strasznego nerwa dzisiaj więc się ograniczę do czytania.

Brak słów:wściekła/y:
Pieprz.....a banba klechów i łapówkarzy!

Ja dostałam duphaston dla spokojności, bo podobno nie ma żadnych badań wykazujących że należy przyjmować go. Moja ginka mi go dała bo widziała, że jestem niespokojna i powiedziała, że będę miała poczucie że zrobiłam wszytsko dla mojego maluszka.
A Kinia chyba wstaje razem ze mną tzn. o 10 już zaczyna się ruszać ;-);-)
A to My dzisiaj - 19 tc

Śliczny, duży, słodki brzusio:-)
kurna to już 19 tc:szok:

Ja niedawno wróciłam, zjadła.
Złożyłam kolejne CV.

Miałam iść na ogród, a tu nagle chmurzyska, zaczeło padac, a teraz such ino, że grzmotasy się zaczeły. Piperzona burza, zamiast porządnego deszcu jakieś bunty w niebie, a kur....a do lasu wchodzic nie mozna bo za sucho!

Olica, Kochanie
Wszystkiego Naj z okazji urodzin:-D:-D:-D

Ja również dołączam się do życzeń. Spełnienia marzeń!

Lore ja sobie nie mogę dzis pozwolic na całodniowe zakupy bo muszę sie uczyc i to jest najwazniejsze!!

Masz rację, ucz się a potem będziesz odpoczywać!

Loree, a gdzie ty sie wybierasz???? (chyba coś mi umknęło, aż wstyd)

Kochany zajączku ja na wakacje się wybieram. Planowałam koniec maja/ czerwiec i od momentu wyjazdu zaczynamy staranka o drugą dzidzię. Takie przynajmniej były plany. Cel podróży jeszcze nie znany. Czekamy na fajną ofertę last minut, nie mam konkretnego miejsca upatrzonego.

Zajączku napewno wszystko bedzie dobrze i wyniki to tylko formalność będzie, głowa do góry!!
Ja tez tak uważam, nie martw się na zapas. I nie pokazuj M że się stresujesz. On to pewnie bardziej przezywa.

popieram Twoje zdanie Hanka!!
nie wiem po jakiego diabła kościół sie w to miesza odbierając ludziom szanse na własne dziecko, każdy ma własne sumienie i postępuje według niego i oni sie w to nie powinni mieszać

Dziewczynki UWAGA PYTANIE!!!!
czy facet po szczepieniu (np na zoltaczke) też musi sie wstrzymac od staranek 3 miechy????

Powiem tak jedni nie widzą przeszkód co do staranek po szczepieniu na żółtaczkę inni widzą. mi powiedzieli, że to nie jest banda zarazów wszczepiana więc spokojnie można się starać o dzidzie. Poza tym kobiety spodziewające się bliźniaków muszą być zaszczepione.
Ile lekarzy tyle teorii.

Ale jak facet się szczepi to nie widzę związku. Przecież nie przekaże ci szczepionki przez śline czy inne płyny

Ide zerknąć na horyzont czy to znowu burza lezie, bo jakieś cięższe chmurzyska się napataczają.
Zaraz wracam...

Powiem tak jedni nie widzą przeszkód co do staranek po szczepieniu na żółtaczkę inni widzą. mi powiedzieli, że to nie jest banda zarazów wszczepiana więc spokojnie można się starać o dzidzie. Poza tym kobiety spodziewające się bliźniaków muszą być zaszczepione.
Ile lekarzy tyle teorii.

Ale jak facet się szczepi to nie widzę związku. Przecież nie przekaże ci szczepionki przez śline czy inne płyny
:-) no tak tylko chodzilo mnie o jakis (czy istnieje ) wplywa na armię!

Hello dziewczyny - ja na chwilke bo mi goscie zjechali i trza sie nimi zajac... nawet nie mam kiedyy do was zajrzec i poczytac... biore duphaston, mierze temp i jest tak 36,7 a wczoraj bylo 36.6 wiec moze spadla na zagniezdzenie...
U mnie jeszcze matury wiec mam co robic i jestem padnieta...jeszcze tydzien ponad do testowania :happy2::happy2:
Olica - happy birthday to you!!!!!!

reklama
Kinguś...Piękny brzusio:) Taki zgrabniutki:)
Kingus przepiękny masz ten brzusio taki kształtny
PIEKNY BRZUSZEK!!!!!!! Slicznie wygladasz, przeslicznie!!!!!!!!!!!!
Śliczny, duży, słodki brzusio:-)
kurna to już 19 tc:szok:
Sliczny brzunio Kinia rośnie jak na drożdzach! :-):-):-) a powiedz biust to ty mialas taki juz wczesniej czy tak razem z Kinia rośnie??? :sorry2:
Dziękujemy za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-)
A co do biustu to zawsze był duży a teraz jeszcze niestety urósł.
Na nk już na pierwszym zdjęciu widać ;-);-)

Do góry