reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

tylko 2 byly w ciazy reszta to babcie i baby...i rozmowy pt "ooj oj oj ja to mam zawroty i bole i karetka juz 3 razy byla i dawala tlen" "a ja to mam to i tamto i ledwo chodze" itd itp a i glosno powiedzialam of course ale co tam uslyszalam ze kazdy tu schorowany czeka :-) mi by sie tez przydalo z M bo 2 razy dzis zaslablam ale to pewnie ta pogoda

A potem te same babcie gderają w autobusie że wszystkie miejsca zajęte. Im to się wszystko należy. Ja sie nie czepiam tych naprawdę schorowanych staruszek, ale niektóre to ściemniary są.

Zajaczku
na pewno dam znać i zaproszę na przetestowanie ekspresu ale jak juz sie nauczę go obsługiwać hihi

To jak juz kupisz to ja gratis dla wszystkich babek, które nie są na diecie przywiozę pyszne syropy do kawy. :tak::tak::tak: Zrobię wam kawkę imbirową, albo cynamonowo- pomarańczową. No albo czekoladowo- kokosową.

:-D:-):-D

Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie

Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...

O matko! Andzia bez majtek- ja nie wiem czy jej się to spodoba:-)

Żadna z Was nie wie gdzie się podziała Makaronka??

Nie mam pojęcia niestety.

taka tecza byla kiedys piekna...
i taki mam widok z balkoniku i z okienka...do piatku, hehe

Ale fajnie tam u ciebie! Czuć iwelkie miasto! Super!

no i odprawilam małża w podróż i zostalam sama jak palec.....:-(

Nie sama Marzenko, masz przecież nas!:tak::tak::tak:

Kobietki wpadnę jak wykąpię moją diablicę małą!

reklama
Zaniepokojona ja po clo przy cyklach 30 dc mam owualcję 15,16 więc lek mi nie przyspiesza owualcji, ale niektórym dziewczynom przyspiesza, czy będziesz miała monitoring?czy tylko testami owul. bedzisz sprawdzała?
Martynko niestety nie będę miała monitoringu w tym cyklu i chyba testami sie wesprę tylko od kiedy zacząć testować dzis mam 9 dc?? dziękuję ci kochana za szybka odpowiedz :tak::tak::-):-)
po clo owulka moze byc w 15dc.. plus minus nawet w 13.. takze bądz czujna..
oto faktycznie muszę być czujna
a mam taki plan ze przytulanki co drugi dzień obowiązkowe może to cos pomoze jak nie wypatrze owulki
To jak juz kupisz to ja gratis dla wszystkich babek, które nie są na diecie przywiozę pyszne syropy do kawy. :tak::tak::tak: Zrobię wam kawkę imbirową, albo cynamonowo- pomarańczową. No albo czekoladowo- kokosową.
!
o Lore taką kawusie to bym sie napiła jak się robi takie specjały??

Cześć dziewczynki ale zabiegana jestem,mam mało czasu na BB niestety.:zawstydzona/y:
Podczytuję Was kochane jak znajdę chwilkę a w robocie nie bardzo mogę nic pisać bo komputery mają szpiega ha,ha.
Całuski.
Lolitko słyszałam że sarenki małej nie powinno się dotykać bo jak matka poczuje zapach człowieka to nie będzie chciała się nią zajmować.Nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa ale jak byłam mała i byłam na wakacjach na wsi to wujek tak mówił jak mój kuzyn znalazł małą sarenkę.Obserwuj maleństwo dawaj znać co z nią.
Eve mój tata w ciężkiej chorobie jak nie mógł jeśc też prosił o piwo koniecznie w puszce aby poczuć ten zapach i smak:-(

dzwonil wlasnie facet do mnie w sprawie pracy, na kierownika sklepu, marka Pull and Bear... wiem która to ale moze któras z was wiec cos wiecej na temat tej marki?
W czwartek mam spotkanie na 12;30 ....:sorry2:

witam wieczorna porą

dziewczyny jestem po wizycie u gina , ciąza potwierdzona , pęcherzyk ma 7 mm , termin na 16 styczen , dostalam L-4 i duphaston ( heh mam swoj poziom progesteronu zbyt wysoki i jeszcze mam go łykac :szok: )
ale radość wielka, szkoda ze jeszcze serduszko nie biło, ale chyba jest zbyt wczesnie, jak myslicie 7 mm to dobra wielkosc na 6 tydzien?
ogólnie jest ok, za 2 tygodnie ide do kontroli, dostałam skierowanie na badania moczu i krwi

a wiec teraz spokojnie mogę wam wysłac szczere fluidki !! specjalnie dla was , żecze aby zaowocowały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marzenko ja nie pomogę bo nie znam tej marki a tak swoją drogą kierownik sklepu to chyba taka nie najgorsza praca

Elfa kochanie jakie superowe wiadomosci nam przynosisz!!
dziękuje za fluidki mam nadzieję ze mi pomogą

Ostatnia edycja:
oto faktycznie muszę być czujna
a mam taki plan ze przytulanki co drugi dzień obowiązkowe może to cos pomoze jak nie wypatrze owulki
szkoda by było przegapic taka okazje..
witam wieczorna porą

dziewczyny jestem po wizycie u gina , ciąza potwierdzona , pęcherzyk ma 7 mm , termin na 16 styczen , dostalam L-4 i duphaston ( heh mam swoj poziom progesteronu zbyt wysoki i jeszcze mam go łykac :szok: )
ale radość wielka, szkoda ze jeszcze serduszko nie biło, ale chyba jest zbyt wczesnie, jak myslicie 7 mm to dobra wielkosc na 6 tydzien?
ogólnie jest ok, za 2 tygodnie ide do kontroli, dostałam skierowanie na badania moczu i krwi

a wiec teraz spokojnie mogę wam wysłac szczere fluidki !! specjalnie dla was , żecze aby zaowocowały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dawno nie łapałam wiec teraz łapie:) ciesze sie ze malenstwo rosnie.. no no ładnie..

a propo ekspresów do kawy.. widzialam dzis w gazetce makro.. za 305zł (czy jakos tak) cisnieniowy pojemnik 1l, 15barów (to sporo) spieniacz do mleka i co najwazniejsze ze to byl zelmer wiec wydaje mi sie ze to jedna z lepszych firm na rynku a 300 zł to chyba az tak nie wiele.. model Ekspres ZELMER 13Z010

o taki
34373b2fedd9c96445dfa83b529ee267500x500.jpg

witam wieczorna porą

ojejq jak zazdroszcze terminu!!! ja chcialam byc styczniowka i jeszcze masz 16-tego !! gratuluje elfko!!!!
łapie fluidki!!!:-D

Marzenko ja nie pomogę bo nie znam tej marki a tak swoją drogą kierownik sklepu to chyba taka nie najgorsza praca
no pewnie ze nie najgorsza, ale szczerze to wolalabym jakąs bardziej elegancką markę z mniejszym sklepem, nie lubie duzych sklepów z młodzieżową marką , no ale cóz nie bede teraz wybrzydzac skoro nie mam pracy :tak: dla fasolki wszystko:tak:

reklama
Ale tu u Was wesoło dziewczynki :-)
Dziękuję wszystkim za dobre słowa!

Marzenixx
u nas w Galerii Bałtyckiej jest ten Pull and Bear, to takie młodzieżowe ciuszki, coś w stylu Bershki.

Do góry