reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam wieczorna porą

dziewczyny jestem po wizycie u gina , ciąza potwierdzona , pęcherzyk ma 7 mm , termin na 16 styczen , dostalam L-4 i duphaston ( heh mam swoj poziom progesteronu zbyt wysoki i jeszcze mam go łykac :szok: )
ale radość wielka, szkoda ze jeszcze serduszko nie biło, ale chyba jest zbyt wczesnie, jak myslicie 7 mm to dobra wielkosc na 6 tydzien?
ogólnie jest ok, za 2 tygodnie ide do kontroli, dostałam skierowanie na badania moczu i krwi

a wiec teraz spokojnie mogę wam wysłac szczere fluidki !! specjalnie dla was , żecze aby zaowocowały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja tez sobie troszke fluidkow wezme ,bo nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadza ;-)
A 7mm to chyba bdobrze bo cos mi sie obilo o oczy ,ze pecherzyk rosnie mm na tydzien :-)

reklama
Ale tu u Was wesoło dziewczynki :-)
Dziękuję wszystkim za dobre słowa!

Marzenixx u nas w Galerii Bałtyckiej jest ten Pull and Bear, to takie młodzieżowe ciuszki, coś w stylu Bershki.
oczywiscie ze u nas jest wesolo i najlepiej na BB:-D

wiem wlasnie ze to takie mlodziezowe, a do tego ciemne te sklepy są takie, hm.... no nic poczekamy zobaczymy:tak: ale dzieki;-)

mam nadzieje ze wszystko jest oki
oto moje zdjęcie

my.php

będę już uciekać do łóżeczka bo jutro kolejny dzień z wczesna pobudką rano bo na polowanie zakupowe sie wybieram to muszę siły nabrać
Kolorowych senków Wam życzę i do jutra!!

już mi nie mówcie o ekspresach do kawy bo juz zaczynam żałować że sobie mie zamówiłam

no dobrze juz dobrze.. pseplasam.. :zawstydzona/y:

w kazdym razie jak go zobaczylam to od razu skojarzylam z Tobą by Ci o tym powiedziec.. chcialam abys wiedziala.. poza tym wydaje mi sie ze taki z wiekszym cisnieniem bedzie parzyl lepsza kawe a tu 15 bar za 300zł..:)

Co do ekspresów to powiem wam, że ja mam taki z tych tańszych, firmy krups i byłam zniego zadowolona, dopóki mi się nie zepsuł, tzn. zepsuł to może za duże słowo, uszczelka chyba gdzieś puścila i mo przecieka. Niby jest jeszcze na gwaranccji, ale oczywiście ja nie mam zielonego pojęcia gdzie mam rachunek, pewnie go wyrzuciłam... od ponad tygodnia proszę mojego małża, żeby mi go rozkręcił, to wtedy sprawdzę co z tą uszczelką, ale on tego nie robi, wkurza mnie bo ile razy można prosić:baffled::wściekła/y: a ja potrzebuję dobrej kawy!!

Kinguś - Ale fajnie, że już czujesz Kinię tak mocno - tylko czekać jak zacznie kopniaczki rozdzielać tak, ze i tata poczuje:-)
Domelko - zrób koniecznie te badania i pisz co wyszło - i dobrze, że trafiłąś na fajną ginkę - grunt to leczenie jeżeli to PCOS:tak:
Marzenixx - te dziewczyny w ciąży co chodzą na solarium:no::no::no: w sumie to tak samo jak te co piją:wściekła/y:
ja nie chodzę z powodu tarczycy - kiedyś byłam kilka razy a od czasu jak choruję to już nie:no:
nie smutaj się, że jestes sama - masz nas a i M wróci już niedługo
no i kciuki trzymam za rozmowę w czwartek:tak:
niestety nie wiem co to za sklep:zawstydzona/y:
Aisha - to jest lek ziołowy więc nie zaszkodzi
swoją drogą to ja Wam współczuję tej służby zdrowia na wyspach:no:
a co do jogi - pewnie to stosowała dziewczyna na wątku i potem rękę wkładała po sam łokieć - i zafasolkowała;-)
Sabina - ale nam tu super wieści przyniosłaś :-)
- tylko gdzie fluidki!!!!!!!!!

Zajączku - wyniki M to ja nie wiem, ale LH i FSH lepiej robić razem bo przecież razem się je porównuje i liczy te stosunki:tak:
Loree - Ty mnie denerwujesz ale takimi pytaniami a nie gadaniem o córci :angry:- ja uwielbiam słuchać o takich brzdącach - sama w kółko gadam o mojej siostrzenicy:tak:
To Ty masz owczarka niemieckiego - ja chcę długowłosego:-)
Kropeczko - ten hałas za oknem padł Ci chyba na główkę i klepki poprzestawiał - jakie nie obudzę się, jakie pożegnania, jakie światełko w tunelu:wściekła/y:
Kochana - króliczki i zajączki się je bez futerka;-)
i co to za rozpusta z ciachami:-D:-D:-D
Lilu - zdrówka dla taty - mam nadzieję, żę już niedługo się lepiej poczuje:tak:
Badaicka - te Twoje emotikonki bardzo rozweselają - myślę, że zadziałą na pewno na fasolki:-)
miłej imprezki
Ładnie dziękuję Kropeczce Słodkim Buziakiem:-D:-D:-D:-D
Jakby Ciebie nie było zginęłybyśmy jak "Andzia w parku" (tak w ogóle to chyba o naszej Andzi to powiedzenie bo gdzieś się zapodziała:-D)
Zajączku - jestem, jestem
i już wiem co to za strach ogarnął Kropeczkę:szok:
a o Andzi to ja znam ludowa przyspiewke...ale nie w parku, a w ogrodzie..."stoi andzia w ogrodzie...po kolana we wodzie...w koszuli...bez majtek..."itd......
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
proszę - prowodyrka tego zamieszania:wściekła/y:
a ja bardzo lubię sianko:-D:-D:-D:-D:-D
tylko jak tak bez majtek to może co nieco wejść w...
a ja się boję pająków:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Gracjaska - zrób betkę najwcześniej po 10 dniach
Kaprycha - kciuki zaciśnięte:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i wielki buziak:-)

Andzia
To u Ciebie podyplomowo w zyciu teraz? Gadaj co i jak
Lolitko - już kiedyś pisałam - robię podyplomowo psychoterapię w Krakowie:tak:
teraz kończę I etap - potem jeszcze II (2 lata)
potem superwizja, staż, własna terapia (w trakcie) i egzamin na certfikat:-)
i co z tą sarenką???:szok::szok::szok:
Wikulaa - dobrze, że humorek lepszy - idź na siłownię - na pewno nie zaszkodzi a i pomóc może:tak:
Kroptusiu - nie wiem jakie ma być ciśnienie:-:)zawstydzona/y::-(
Kanka - czy Kankagan;-)
zmieniłaś nazwę a kiedyś tu się już Kulaszusza zastanawiałą czy to jest mozliwe:-)
dobrze, że się lepiej czujesz - odpoczywaj jak pan doktor kazał i fasolka niech się zdrowo rozwija:-)
Karo - super wieści - kciuki zaciśnięte:tak:
Czesc kobitki! Przkierowano mnie tu do Was z innego watku, z obietnica ze pomozecie :)
A co to znaczy pozytyny test owu - słaba czy mocna kreska - poziom LH utrzymuje się też malutki po owu więc jak są słabe kreski to nie muszą oznaczać ciąży - po prostu wykrywa małe stężenie LH
a jak mocne kreski - idź na monitoring najlepiej:tak:
przy PCOS może być pozytywny test owu:-(

Martynko - więc za około 10 dni IUI :-):-):-)
Karola - co Wam za szpiega wpuścili w te komputery:szok:
teraz pobaw się w detektywa i go musisz unieszkodliwić;-)

nadrobiłąm wszystko:-)

witam wieczorna porą

dziewczyny jestem po wizycie u gina , ciąza potwierdzona , pęcherzyk ma 7 mm , termin na 16 styczen , dostalam L-4 i duphaston ( heh mam swoj poziom progesteronu zbyt wysoki i jeszcze mam go łykac :szok: )
ale radość wielka, szkoda ze jeszcze serduszko nie biło, ale chyba jest zbyt wczesnie, jak myslicie 7 mm to dobra wielkosc na 6 tydzien?
ogólnie jest ok, za 2 tygodnie ide do kontroli, dostałam skierowanie na badania moczu i krwi

a wiec teraz spokojnie mogę wam wysłac szczere fluidki !! specjalnie dla was , żecze aby zaowocowały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mam nadzieje ze wszystko jest oki
oto moje zdjęcie

my.php

Gratuluję!!:tak::-D
Piękna Fasoleczka:tak:
Fluidki łapię:-)

będę już uciekać do łóżeczka bo jutro kolejny dzień z wczesna pobudką rano bo na polowanie zakupowe sie wybieram to muszę siły nabrać
Kolorowych senków Wam życzę i do jutra!!

Dobranoc Kochana!!:tak:

Co do ekspresów do kawy to my mamy Dolce Gusto - pisałam już Wam kiedyś. Super sprzęt a jaka kawa... mmmmniami:-D No i robi kilka rodzai, nie tylko jeden:tak::-) Polecam!

witam wieczorna porą

Elfiku - no super wieści
śliczne zdjęcie
wielkie gratki

i dzięki za fluidki:-)

reklama
Do góry