reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kobity

Z tymi sarenkami to jest tak, ze matka zawsze je chowa gdzies ukryciu i male sobie tak lezy dopoki nie zacznie chodzic. Matka tylko zaglada i daje jedzenie...

Tyle ze ta matka troche chyba spieprzyla sprawe w tym sensie, ze nie zostawila malej w duzym ukryciu bo inaczej przeciez bym jej nie znalazla. Ale i tak bede do niej zagladac jak sie mala czuje i jak cos karmic

reklama
Hej!
Wpadam na chwilkę byście o mnie nie zapomniały.;-)
Byłam dziś na wizycie dostałam clo i od jutra zaczynam, kolejna wizyta za tydzień ... policzylismy kiedy prawdopodobny termin IUI to 29,30 maj ale narazie nie chce zapeszać...
Tym razem nie będzie remontu, a dzisiejsza wizyta była za darmo...:-p więc zaoszczędziłam 120 zł zobaczymy czy monitoring tez będzie darmowy....:confused:.

Nie dam rady nadrobić tych 2 dni,więc wybaczcie!
Czy jakieś nowe fasolki są?
POZDRAWIAM:-)

dziewczyny ja mam do was pytanko: bo ja dostałam CLO po tych moich rewelacjach z cyklem i takie pytanie czy clo reguluje cykl czy tylko wpływa na wywołanie owulacji?? bo ja teraz nie wiem kiedy mi ta owulacja wypadnie czy mam liczyc jak przy cyklach 35 jak miałam do tej pory czy jakos inaczej skoro dostałam na wyregolowaniwanie to może mi sie cykl skrócił??

Agniesiak widocznie mi się coś pokiklało

Podobno testy owu wychodza pozytywne w ciazy, ale jesli tak, to dlaczego 13-05 i 16-05 i dzisiaj nie wyszly? A jesli w ciazy nie jestem to dlaczego sa pozytywne przz tyle dni?
Test ciazowy robilam w niedziele 17-05 rano i oblalam.. :(
Kiedy zrobic z krwi?
Uprzejmie prosze o interpretacje :)
powiem ci że ja miałam cały czas pozytw. testy owulacyjne a dlaczego bo miałam wysokie LH u niektórych kobiet jest wysoki, a cały cykl był bezowulacyjny, więc testom nie ufam bo u mnie się nie sprawdziły.
Testy owulacyjne to nie test ciążowy! Leć na bete!

Dobry wieczór aniołkom i diabełkom wcielonym.
Niedawno wróciłam od mamuśki. Normalnie można poczuć się jak po wypoczynku w gospodarstwie agroturystycznym. Sama zieleń, las, jezioro, odra, ptaszki.......

Pa. Zmykam na M jak Miłość.

Zaniepokojona ja po clo przy cyklach 30 dc mam owualcję 15,16 więc lek mi nie przyspiesza owualcji, ale niektórym dziewczynom przyspiesza, czy będziesz miała monitoring?czy tylko testami owul. bedzisz sprawdzała?

reklama
dziewczyny ja mam do was pytanko: bo ja dostałam CLO po tych moich rewelacjach z cyklem i takie pytanie czy clo reguluje cykl czy tylko wpływa na wywołanie owulacji?? bo ja teraz nie wiem kiedy mi ta owulacja wypadnie czy mam liczyc jak przy cyklach 35 jak miałam do tej pory czy jakos inaczej skoro dostałam na wyregolowaniwanie to może mi sie cykl skrócił??
po clo owulka moze byc w 15dc.. plus minus nawet w 13.. takze bądz czujna..

Ostatnia edycja:
Do góry