w.kropeczka
Fanka BB :)
a to znacie?
Wrzuta.pl - Nowaki - Jak Mnie Kochasz
Wrzuta.pl - Nowaki - Jak Mnie Kochasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ,no po tych badaniach to chyba po miesiacu poszlam do GP by sie dowiedziec jak wypadly ,bo troche mielismy zawirowan w zyciu i nie moglam wczesniej sie wybrac , no i po stwierdzeniu ,ze wynik USG jest ok i z badania kwi wynika ,ze jajeczkuje (chyba progesteron mi badalim.in) GP powiedziala ,ze kieruje mnie do specjalisty i mam czekac na list ze szpitala .
To znaczy ,ze od marca jakos czekam ,czyli 2 m-ce.
Muszę uciekac kobity. Do jutra. Buziaki dla wszystkich. kropeczka -trzymaj rękę na pulsie żeby mi jutro streścić
dziewczeta - ile przed @moge zrobic badanie z krwi ktore mogloby wykryc ewentualna ciaze? - jakono dokladnie sie nzwya?-jaki mniej wiecej jest jego koszt?
dziekuje za odpowiedzi...
dzis dziwnie sie czuje...to dopiero tydzien po ewentualnej owulki...a uczucie klucia w prawym jajniku caly czas mi towarzyszy..i do tego takie uczucie jakby @ miala przyjsc...
OluPM - przykro mi - ale nie uciekaj od nas - zostań i żal się ile wlezie, po to jesteśmy tutaj, żeby się wspierać prawda?Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.
To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
Ja też mam wątpliwości co do niektórych dziewczynJak masz konto na NK to sie nie wstydź - księżna wyraża zgodę możesz zaprosić
Nektaryna ja cie mam????? Chyba nie!!!!!!!! Nie bądź dzikus.
A i popaprańcu Kaprycha też możesz mła zaprosić.
Ja już się zgubiłam, kto jest kto.
Ja też chciałabym wyspę, ale niestety nie będę jej miała - kiedyś muszę przysiąść i wam ten mój projekt wrzucić na BBA ja do tego ddoam jeszcze, ze oprocz w/w wazna jest tez:
duza, przestronna, funkcjonalna kuchnia!!!! na wszystkie sprzety i rzeczy!
ja też mogę??? z resztą juz zapraszamA prosze bardzo
Magdalena Sałata
Gotartów/ Kluczbork
ja Ciebie też nie mam - poszukam i zaproszętradycyjnie witam sie wieczorkiem i przypominam sie ze jeszcze zyje.............ja tez dostalam zaproszenie od anny p.......acha zaprosilam hanke ale mnie olała
:-):-):-)no wlasnie poje zaorane itd.....czekamy na efekty polonowe.....hihihi.....bo nastepna podorowka dopiero za 6 tygodni
Marzenixx - zazdroszczę Ci tego foxlife - nie wkurzaj mnie
aa tak pytam bo ja przed chwila tzn przed godzina skonczylam na fox life ogladac to nowe beverly hills i dlatego sie zdziwilam
może nie trzeba będzie IUI jak zaszalejecie - trzymam kciuki:-)czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
Olica - dzwoń do gina i pytaj co możesz braćHmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
Co mogę w aptece na to kupić bez recepty ???????
Dbaj o Was - piękne zdjęcie - mała fasolkaWITAJCIE KOCHANE:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:---(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(
Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiącabuziaki wielkie
A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)
Witam się:-)
No mozna tak powiedziec ,ze trzymam ;-). Nie spytalam sie ile mam czekac ,ale wiekszosc kobitek mowi ,ze ok 3 miesiecy ,wiec jak na razie spoko ,jednak moze sie przejde i sprawdze jak tam sie sprawy maja .....czyli mozna powiedziec ze trzymasz reke na pulsie, a powiedzieli ile mozesz czekac na list z tego szpitala? jak dlugo moze to trwac?
Moze zadzwon czy podejdz do przychodni i upewnij sie ze wyslali co trzeba -czyli Twoje wyniki itd...gdzie trzeba...?
A kiedy sie przeprowadzasz?
Jak zglosisz im to na czas to zmienia adres w systemie i dostaniesz juz zaproszenie pod nowy adres.
!