reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczka

I wish.....:-(

You never know.....
a moze jednak sie udalo? co???

Kochane-oficjalnie sie zegnam...bo jakby mi ktos placil za klikanie z Wami na bb to bym juz przez pomylkę milionerką zostala...od rana stukam i stukam....
Musze kilka rzeczy zrobic...na poczatek sie obudzic zimnym prysznicem, skonczyc obiad-bo w miedzyczasie gotuje od jakiegos czasu klikajac.... z doskoku, zajac sie praniem i pakowac swoje graty...musze choc czesc juz dzisiaj ....bo mnie chclop wywali na zbity pyszczek......

Buziaki i do potem...zreszta jak znam zycie to bede co chwile zagladala....no.....

A Marzenixx tys sie chyba o to solarium nie pogniewala, co????

Ostatnia edycja:
reklama
:-DQUOTE=zaniepokojona;3651024]nie wolno się przepracowywać Kropko!![/QUOTE]
:-D:-D:-D:-D
no do mnie dzisiaj to akurat to pasuje jak kwiatek do kozucha:-)

Kropeczko

No nie moze sie udac bo brak zolnierzy no...Trza ich z glebin wyciagnac bo same łajzy nie chca wylezc na wierzch

no i odprawilam małża w podróż i zostalam sama jak palec.....:-(

no i teraz serce mi sie kraje ze musze isc stad...
kochanie nie jestes sama...jestesmy z toba, ja myslami z calej sily!
pczyttaj co naskrobalysmy, poogladasz sobie ciacha...posluchac przyspiewki o naszej andzi...weselej ci bedzie:-)

musialam zrobic obiadek ,naszykowac mezusiowi ciuszki i kanapeczki na droge.... teraz jestem, wcinam jablko i ogladam na MTV jakies debilizmy :baffled:
wspolczuje wam z tymi wyjazdami...ja juz sama swiruje jak pomysle ze czerwiec zas mnie taki w rozlace czeka...ech////

reklama
Jak to sama w sensie ? A my to co :dry:
no masz racje, gdyby nie wy to wogole nie wiem co bym ze soba zrobila....
czasami jak sie budze, to pierwsze mysli mnie nachodza - ciekawe co tam u was.... czy ktoras testowala, co tam sie dzieje.... potem sobie uswiadamiam ze zżylam sie z wami jakbysmy sie znaly na zywca..... ze są gdzies ludzien daleko hen hen bo przeciez rozrzucone po swiecie jestesmy, o ktorych sie mysli , co robia , czy cos napisaly.....
taka dygresja malutka...:sorry2:

Do góry