reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A jesli tu zaproponuja ci in vitro to jestes na tak czy raczej nie chcesz?

Ja mam skonczone 30...w tym roku 31 we wrzesniu, moj M 32...;-)

Kochanie-mysle ze jak postawisz sprawe jasno tu u GP to mozesz wiele wskorac...ale trzeba walczyc, a jak cie oleje lekarz to skrage napisac i poprosic o innego...tak zrobila Kaprycha, bo ja olewali -ona tez jest w UK..i teraz obchodza sie z nia jak z jajkiem....

Kiedy mialas te badania tu robione?
Mam nadzieje ,ze jak sie wreszcie doczekam to wreszcie trafie na jakiegos dobrego lekarza :happy2: W razie czego to przyjde po porade do Kaprychy jakskarge napisac;-):-p.
A te wstepne badania tu to jakos w lutym chyba mialam robione :unsure:.

Aha... a na in-vitro to jak na razie jestem na nie ,ale nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam jak mnie tu przebadaja i stwierdza ,ze wszystko jest z nami ok ,to moze sie skusimy ,no i zobaczymy jak tam naszym znajomym sie powiedzie ,bo jak zaciaza to bedzie dla nas duza motywacja pewnie :-)

Ostatnia edycja:
:-D:-):-Dno i jak tu byc skromnym, no jak???? no nie da sie normalnie, nie da sie z Wami!
Dziękuję kochany Zjaczku!
a o Andzi to ja znam ludowa przyspiewke...ale nie w parku, a w ogrodzie..."stoi andzia w ogrodzie...po kolana we wodzie...w koszuli...bez majtek..."itd......

:-D:-):-D

Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie

Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Poplułam monitor.:-D:-D:-D:-D

:no::no::no:

i od lutego sie nie odezwali?
Nie ,no po tych badaniach to chyba po miesiacu poszlam do GP by sie dowiedziec jak wypadly ,bo troche mielismy zawirowan w zyciu i nie moglam wczesniej sie wybrac , no i po stwierdzeniu ,ze wynik USG jest ok i z badania kwi wynika ,ze jajeczkuje (chyba progesteron mi badali:rolleyes2:m.in) GP powiedziala ,ze kieruje mnie do specjalisty i mam czekac na list ze szpitala .
To znaczy ,ze od marca jakos czekam ,czyli 2 m-ce.

reklama
Do góry