reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
no wlasnie w takim sensie...to zdjecie z nózką jest niesamowite!
badaicka
Paulusia i Filipek
Sie popłakałam, no.......:-)
Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie
Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...
Mam nadzieje ,ze jak sie wreszcie doczekam to wreszcie trafie na jakiegos dobrego lekarza W razie czego to przyjde po porade do Kaprychy jakskarge napisac;-).A jesli tu zaproponuja ci in vitro to jestes na tak czy raczej nie chcesz?
Ja mam skonczone 30...w tym roku 31 we wrzesniu, moj M 32...;-)
Kochanie-mysle ze jak postawisz sprawe jasno tu u GP to mozesz wiele wskorac...ale trzeba walczyc, a jak cie oleje lekarz to skrage napisac i poprosic o innego...tak zrobila Kaprycha, bo ja olewali -ona tez jest w UK..i teraz obchodza sie z nia jak z jajkiem....
Kiedy mialas te badania tu robione?
A te wstepne badania tu to jakos w lutym chyba mialam robione .
Aha... a na in-vitro to jak na razie jestem na nie ,ale nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam jak mnie tu przebadaja i stwierdza ,ze wszystko jest z nami ok ,to moze sie skusimy ,no i zobaczymy jak tam naszym znajomym sie powiedzie ,bo jak zaciaza to bedzie dla nas duza motywacja pewnie :-)
Ostatnia edycja:
Zajączek81
:-)no i jak tu byc skromnym, no jak???? no nie da sie normalnie, nie da sie z Wami!
Dziękuję kochany Zjaczku!
a o Andzi to ja znam ludowa przyspiewke...ale nie w parku, a w ogrodzie..."stoi andzia w ogrodzie...po kolana we wodzie...w koszuli...bez majtek..."itd......
Ale się uśmiałam Poplułam monitor.:-)
Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie
Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...
w.kropeczka
Żadna z Was nie wie gdzie się podziała Makaronka??
juz kiedys tez o nia pytalam i ciiisza....
A te wstepne badania tu to jakos w lutym chyba mialam robione .
i od lutego sie nie odezwali?
Ale się uśmiałam Poplułam monitor.
Betka85
do laski mi daleko ale dzięki bardzoDziekuje juz widziałam laseczko
a ta twoja córcia to istny aniołeczek :-):-)
Nie ,no po tych badaniach to chyba po miesiacu poszlam do GP by sie dowiedziec jak wypadly ,bo troche mielismy zawirowan w zyciu i nie moglam wczesniej sie wybrac , no i po stwierdzeniu ,ze wynik USG jest ok i z badania kwi wynika ,ze jajeczkuje (chyba progesteron mi badalim.in) GP powiedziala ,ze kieruje mnie do specjalisty i mam czekac na list ze szpitala .
i od lutego sie nie odezwali?
To znaczy ,ze od marca jakos czekam ,czyli 2 m-ce.
reklama
Zajączek81
Muszę uciekac kobity. Do jutra. Buziaki dla wszystkich. kropeczka -trzymaj rękę na pulsie żeby mi jutro streścić
Podziel się: