reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Słuchajcie a może ja was denerwuję tym moim gadaniem o swojej córci, co?
.

No faktycznie...Loree - potrzebujesz przestrzeni bo ci to miasto uderzylo troszke chyba...glupoty gadasz!
Opowiadaj o swojej malej ile wlezie...toż to sama słodysz słuchac!

Progesteron w fazie lutealnej mialam 16.48 ,to chyba dobry wynik. .
Dobry, bardzo dobry! Ja mam wiele nizszy...stad mam plamienia kilka dni przed @ ale nie krew ale brunatne plamienia i stad prawdopodobnie moje 2 ciaze biochemiczne...

Dzięki, ale wiesz niektórym dziewczynkom może być przykro...
Teraz ma 2,5 roczku.

och jak mi przykro...och............och..............

wariacie! ani sie waż tak mowic!

ja bym radzila jeszcze raz zrobic i LH i FSH w tym samym dniu cyklu tzn miedzy 2-4 dc najlepiej 3 dc ;-)

No dobry pomysl! albo w 14dc, bo tez sie bada...ale oba dla porownania.

Uciekam odezwę się wieczorkiem. Buziaczki :-D:-D:-D
papa...milego popoludnia!

Badaicka-a jaka jest szansa zes ty zafasolkowala, co??? moze stad ten bol w miejscu po cc???? i cagniecie???? ie te uplawy???
he???

Kropeczka ma trafic na stoły????? w menu glownym???? no nie moge:shocked2:
Na fasolke nie ma zadnych szans bo od @ niestety jeszcze się nie przytulalismy :-(
Brzuch juz mnie wcześniej pobolewał ale takich upławów nie było :baffled:
jak ostatnio powiedziałm o tym bólu G to stwierdził,że to mogą byc zrosty po cc.
Zobacze co powie mi tym razem jak pojade

Ja nie miałam po odstawieniu pigułek takich problemów więc nie sadzę zeby to było to moze cie jakaś infekcja dopadła ja tak mam po antybiotykach a zwłaszcza po tych na penicylinie że zaraz dostaje takie nie przyjemne zapalenie :tak::tak:

mogę cię na NK podgladnąc??? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-)

ja sie zgadzam z Kropeczka solarium to dla mnie trucizna dla skóry :tak::tak:
Kurczątko, ale ja żadnych leków teraz nie brałam......:baffled::no:
Na n-k mam zablokowana galerię:cool2: dla osób spoza listy moich znajomych :sorry2: ale jeśli masz ochotę to zapraszam

Ja tak nie miałam po pigułkach. Może to rzeczywiście jakieś zapalenie? Jak ci nie przejdzie za kilka dni to lepiej skocz do lekarza.

Twoja córcia chodzi już do przedszkola? Nie doczytałam. Ja nie wiem jak przeżyję jak moje dziecko będzie musiało tam iść:-:)-:)-( Ale to dopiero za rok:-):-):-)
Loree jestem umówiona na wizytę na 26 maja, chciałam skonsultowac sie przed rozpoczeciem staranek ale widzę, że przy okazji zbada mnie i sprawdzi co sie tam dzieje.
Moja Paulina pójdzie do przedszkola od września-17 sierpnia skończy 3 lata

Dzięki Kropeczko , w sumie trochę mnie okrzyczałaś, ale dzięki za to, bo wiem co miałaś na myśli.
Dobra kobietki, bawcie się dobrze. Ja spadam gotować obiad. PA

Na fasolke nie ma zadnych szans bo od @ niestety jeszcze się nie przytulalismy :-(
Brzuch juz mnie wcześniej pobolewał ale takich upławów nie było :baffled:
jak ostatnio powiedziałm o tym bólu G to stwierdził,że to mogą byc zrosty po cc.
Zobacze co powie mi tym razem jak pojade

kochanie-kup ten lactovaginal i zanim pojdziesz na badanie zakladaj nanoc kilka dni...to lagodny srodek a pomoze odbudowac flore bakretyjna...nie zaszkodzi ci napewno...

Dzięki Kropeczko , w sumie trochę mnie okrzyczałaś, ale dzięki za to, bo wiem co miałaś na myśli.
Dobra kobietki, bawcie się dobrze. Ja spadam gotować obiad. PA

Loree...to mialo byc takie konstruktywne opieprzanko w dobrym stylu:-) Bystra babka jestes to skumalas o co biega i bez obrazy i urazy...;-)
usciskaj małą i wracaj po obiedzie!

O wycieku przy wyzszej prolaktynie nie zlyszalam nigdy...ja mam 23,4 proaktyne a nie mam wyciekow....nie wiem...
ale skoro mowisz ze takie sa stosowania to probuj, to ziolowy lek wiec nie powinien zaszkodzic...
ciekawa jestem czy ci pomoze...

Cholerka dobrze byloby sprawdzic ten Lh raz jeszcze...w roznych etapach cyklu-jednego-by zobaczyc jego zmiany...przed owulka powinien byc duzy, potem spadac...
Moje wyniki PRL to 22,92 , 26,63 i 22,38 wiec podobne do twojego.
Sprobuje ,moze akurat mi castagnus pomoze ,a jak dostane tutaj sie na jakies badania wreszcie ,to bede cisnac lekarzy by sie mna zajeli porzadnie, nie tak jak w Pl gdzie mnie zbywali.
Juz jestem madrzejsza troche i nie dam sie ;-).

Dobry, bardzo dobry! Ja mam wiele nizszy...stad mam plamienia kilka dni przed @ ale nie krew ale brunatne plamienia i stad prawdopodobnie moje 2 ciaze biochemiczne...
No wlasnie dlatego mysle ,ze nie ma co luteiny brac , bo juz ja stosowalam a krwawienia i tak sie utrzymywaly. Choc nie wiem... , luteina chyba nie powinna zaszkodzic. W razie czego mam jeszcze pudeleczko w apteczce ;-):-).

Ostatnia edycja:
reklama
Ano tak...w piekarach ślaskich
za 2 tyg o tej porze juz bede po....booooje sie strasznie, coraz bardziej z dnia na dzien...
matko-a jak sie juz nie obudze? moze powinnam od razu sie ze wszystkimi pozegnac?
Jak nie obudze,no jak!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
Widzę,że się pani pogorszyło,no!!! Nieładnie.
Znam ten strach przed operacją bo miałam cc robione tylko,że mnie nie usypiali......
bedzie dobrze kochana zobaczysz

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry