w.kropeczka
Fanka BB :)
W.kropeczko ja tez z Londynu jestem , I tu tez juz mialam USG ,ale nie wykryto zadnych cyst , przynajmniej nic mi nie powiedziano. Tylko ,ze to bylo te zewnetrzne .
kochanie ja tu czekalam..nadal czekam od listopadana badania hormonalne, ale sie nie doczekam...zrobilam wszystkie w polsce prywatnie w grudniu i styczniu ...
Ty masz niskie LH..lae czy badalas go tylko raz? czy kilka razy w cyklu???
I jaki masz progesteron? sprawdzalas?
Kochana ten Króliczek nazywa sie Kropeczka,tak nazwała go Paulinato jest królik chodowlany, moja tesciowa trzyma króliki i obawiam sie ze za jakis czas przerobi go na pasztet
:-(
Wiesz boil mnie najbardziej miejsce po cc i jajniki(takie kłucie i ciagniecie).Do lekarza jestem umówiona na 26 maja i mam nadzieję,że nie dostane wtedy @ i chyba wstrzymam sie z tymi globulkami do tej wizyty no chyba,że będzie mnie coraz mocniej bolało
![]()
Badaicka-a jaka jest szansa zes ty zafasolkowala, co??? moze stad ten bol w miejscu po cc???? i cagniecie???? ie te uplawy???
he???
Kropeczka ma trafic na stoły????? w menu glownym???? no nie moge
![Shocked2 :shocked2: :shocked2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked2.gif)
a....wiec teraz sie smaruje mleczkiem do skory musnietej sloncem Garniera :-) i jest git majonez!!!!! tylko trzeba pamietac zeby sie wysmarowac wyschnac i dopiero ubrać!!!! :-):-):-)
dobra dziewczynka!