reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka..dziekuję - fajnie że chociaż ktoś w to wierzy :)

W poniedziałek będzie już wszystko jasne..mam nadzieję tylko ze moj gin nie będzie mocno zawalony robotą i będzie miał czas by mnie przyjąć, jak nie to zapłaczę mu się na śmierć przez słuchawkę :)

reklama
Ja swój kupiłam przez przypadek :happy2: bedąc juz wysoko w ciązy pojechałam z kolezanką do naszej wspólnej kumpeli na plotki, ta jak mnie zobaczyła(nie wiedziała o baby) to zaraz zapytała czy mam juz wózek,bo ona chce sprzedac swój.Wózek był jak nówka dosłownie kilka razy uzywany przez miesiąc bo teściowa kupiła jej fajna spacerówkę a ze urodziła w maju to z niej kozystała.Ona dała za ten co odkupiłam 1500 zł a ja zapłaciłam jej 500 zł i jeszcze gondolke do samochodu dostałam :tak:

to se super trafiłas:-)daj linka;-)ja tez chciałam teraz kupić nowy wózio ale mój M mówi że szkoda kasy że za to możemy kupić coś innego dla dzidzi no i fakt racja no cóż pojeżdze tym ten też jest fajny :tak:

Badaicka..dziekuję - fajnie że chociaż ktoś w to wierzy :)

W poniedziałek będzie już wszystko jasne..mam nadzieję tylko ze moj gin nie będzie mocno zawalony robotą i będzie miał czas by mnie przyjąć, jak nie to zapłaczę mu się na śmierć przez słuchawkę :)

na pewno przyjmie i wysłucha:tak:nie martw sie będzie dobrze:tak:

Patrysia, co by nie powiedzieć facet jest fajny..Przy poprzedniej wizycie wysłuchał, poradził i stwierdził :"Nastepnym razem widzimy sie w ciąży"...
To mu w poniedziałek niespodziankę zrobię że jednak nie w ciąży a jestem :p

Patrysiu z tego co ja wiem to niestety ten model wózka 6 wd tech został juz wycofany z produkcji i cięzko jest kupic jeszcze nowy.Na Allegro tylko uzywane :-(

Pogaduszki do poduszki, a ja w miedzyczasie sushi zrobilam.... I sie objadlam jak swiniak. Dysze ledwo, brzuchem do gory....Gingeru tez sobie pojadlam to z buzi zionie:-D

Witajcie Dziewczynki. Ja już po porządkach i zakupach z Ł. Wrócił wcześniej z pracy, więc troszkę mnie odciążył.

Widziałam, że pisałyście coś o rybkach. Moja teściowa robi przepyszną rybę w zalewie octowej. Po prostu niebo. Przy czasie potuptam do niej i wezmę przepis, to Wam wkleję. W ogóle widzę, że tu ostatnio kulinarnie ;-) Ja dzisiaj non stop jem, dopiero co wciągnęłam małe co nie co, a już mi się pyszna galaretka agrestowa chłodzi w lodóweczce. Mniam! Tyle, że później bryś mi rośnie ;-)

Ja też nigdy w życiu nie jadłam sushi, ale jakoś nie mogę się przekonać żeby spróbować.. Mój A. jadł i mówi że pycha..

reklama
SUSHI jest the best
Dla mnie nie ma lepszego zarcia. Moglabym tonami jesc non stop.

Sprobujcie kobity jak macie okazje.... Lepiej sprobowac i zalowac niz zalowac ze sie nie sprobowalo :-)

Do góry