reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

BADAICKA my mamy po synku nowy i był używany tylko 7 miesięcy co i też nie kupimy innego chociaż nie powiem że chciałabym ten CONECO V3 no ale cóż będe jeździc tym po synku a także jest bardzo ładny jak dla mnie(bo kupiłam go bo mi się bardzo podobał);-)
Kochana teraz mam taki tyle tylko, ze zielony kolorek
CHICCO
ot własnie taki
ZIELONY

ale ja swojego uzywam duzo i namietnie jeszcze do teraz

reklama
bry bry.. jak tam u Ciebie sytuacja?

u mnie bez zmian...

od dzis wszystkie malpy wysylamy do zoo!!!!!!!!!!!!!! a jak ktoras ucieknie,to do odstrzalu od razu
.

ooo...to mi sie podoba.. :) do zoo te @-y

U mnie bez zmian...@ brak i nic sie nie zapowiada zeby byla.....zdrzemnęłam się dzisiaj popołudniu i śniło mi się że poszłam do lekarza a on mi powiedział że jest Fasolka...Ja Cię kręcę...podświadomość ostro działa :)
A tak poważnie to nie mam nadziei...
Dzisiaj dzwoniłam do kliniki, odebrał właściciel i p.Dr powiedział żebym zadzwoniła w poniedziałek z samego rana i umówiła się odrazu na wizytę. Mój lekarz będzie w poniedziałek po 16 więc jakoś tak pewnie będę miała wizytę...zażyczę sobie USG zeby sprawdzil co to się dzieje - boję się niepekniętego pęcherzyka albo jakiejś torbieli...
No nic...tyle o mnie..

Kropeczko - Wioletko, dobrze ze sie juz odezwalas, tesknilysmy

A wózek po synku mam taki tylko inne kolory tam gdzie jest czerwony to ja mam pomarańcz a tam gdzie jest szary ja mam ciemna oliwka taka zieleń:tak:tu ta pani ma podniszczony troche ten wózio a mój jak nowy bo ogólnie za dużo nie używany i dbałam bo wiedziałam że dla drugiej dzidzi będzie:tak:Wielofunkcyjny wózek NESTOR RAMBLER - Kraków (633611044) - Aukcje internetowe Allegro
Ładny tylko wyglada mi na bardzo cieżki.Ja od razu szukałam ze skrętnymi przednimi kołami bo dużo łatwiej sie je prowadzi

Ładny tylko wyglada mi na bardzo cieżki.Ja od razu szukałam ze skrętnymi przednimi kołami bo dużo łatwiej sie je prowadzi

no właśnie dlatego spacerówke kupiłam bo cięzki abym mogła znieść czy we wkładaniem do auta no teraz to nie problem bo mamy kombi mondeo ale wcześniej to niestety koła trzeba było sciągać a kupiłam taki bo jedyny był tylko bo kupowałam w grudniu 2007 i ze sklepu jednego bo szliśmy na zakup o 17.30 a do 18 sklepy były otwarte co nie mieliśmy czasu aby po innych chodzić a tam niestety nie było ze skrętnymi ani oddzielnie gondola spacerówka dlatego ten był najładniejszy z tych wszystkich a i tak kosztował nas wtedy 1100 zł:wściekła/y:

u mnie bez zmian...

ooo...to mi sie podoba.. :) do zoo te @-y

U mnie bez zmian...@ brak i nic sie nie zapowiada zeby byla.....zdrzemnęłam się dzisiaj popołudniu i śniło mi się że poszłam do lekarza a on mi powiedział że jest Fasolka...Ja Cię kręcę...podświadomość ostro działa :)
A tak poważnie to nie mam nadziei...
Dzisiaj dzwoniłam do kliniki, odebrał właściciel i p.Dr powiedział żebym zadzwoniła w poniedziałek z samego rana i umówiła się odrazu na wizytę. Mój lekarz będzie w poniedziałek po 16 więc jakoś tak pewnie będę miała wizytę...zażyczę sobie USG zeby sprawdzil co to się dzieje - boję się niepekniętego pęcherzyka albo jakiejś torbieli...
No nic...tyle o mnie..

Kropeczko - Wioletko, dobrze ze sie juz odezwalas, tesknilysmy

Oj maleńka a może jednak KTOSIK MAŁY tam siedzi tylko dobrze sie ukrywa :happy2:
Ja bede trzymała kciuki dopóki nie wrócisz od G i nie powiesz co zobaczył
.

reklama
no właśnie dlatego spacerówke kupiłam bo cięzki abym mogła znieść czy we wkładaniem do auta no teraz to nie problem bo mamy kombi mondeo ale wcześniej to niestety koła trzeba było sciągać a kupiłam taki bo jedyny był tylko bo kupowałam w grudniu 2007 i ze sklepu jednego bo szliśmy na zakup o 17.30 a do 18 sklepy były otwarte co nie mieliśmy czasu aby po innych chodzić a tam niestety nie było ze skrętnymi ani oddzielnie gondola spacerówka dlatego ten był najładniejszy z tych wszystkich a i tak kosztował nas wtedy 1100 zł:wściekła/y:
Ja swój kupiłam przez przypadek :happy2: bedąc juz wysoko w ciązy pojechałam z kolezanką do naszej wspólnej kumpeli na plotki, ta jak mnie zobaczyła(nie wiedziała o baby) to zaraz zapytała czy mam juz wózek,bo ona chce sprzedac swój.Wózek był jak nówka dosłownie kilka razy uzywany przez miesiąc bo teściowa kupiła jej fajna spacerówkę a ze urodziła w maju to z niej kozystała.Ona dała za ten co odkupiłam 1500 zł a ja zapłaciłam jej 500 zł i jeszcze gondolke do samochodu dostałam :tak:

Do góry