reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wkońcu doczytałam co naskrobałyście:-p

Dzień dobry wszystkim:-) tyle naskrobałyście, ze nie jestem w stanie tego nadrobic dzisiaj niestety;-)
ja wracam od gina, mam lekko powiekszone i torbielowate jajniki, w przyszlym tygodniu kolejna wizyta i szczegolowe badania.

udanej wizyty życze:tak:

Loree, nie mów że nie czytałaś watku jak laska robiła dobrze mężowi ustami, złapała spermę do ręki poszła do łazienki i sobie wepchnęła:szok::szok::szok::szok: I zaszła chyba w ciąże:-D To genialne było. AAAA, Mąż nie chciał jeszcze dziecka, a ona miała jakieś problemy zdrowotne. Wtedy odkryłysmy cowy sposób na zafasolkowanie:-)

o kurka podziwiam laske nono to se pomyślała i naprawde tak zaszła no prosze:-Dgratki dla niej:tak:

wózio sliczny tylko najbardziej to ja się kocham w CONECO V3:tak:

Powiem wam że odkąd biorę te wszystkie leki (clo,pregnyl i od już zeszłego cykl duphaston) to normalnie @ mam równo co 30 dni... wszystko mi się ładnie uregulowało...
Brzuch mnie napieprza ale dam radę bo teraz musi się udać!!!!
Dziękuję wam za słowa wsparcia!

i trzymam kciuki:tak:

reklama
Nektarynko,mnie tez @ dopadla i to taka,ze dzien przed nie wiedzialam,co sie dzieje,ze mnie tak kregoslup nawala,ze nie moge schodzic po schodach,kazde drganie przenoszone na kregoslup dawalo niemilosierny bol,ale to byl dopiero poczatek,bo jak dostalam @,to mnie tak brzuch rozbolal,ze od 2 dni biore 3 razy dziennie po 2 nospy!!!:szok:nie mowiac juz o kregoslupie.Chyba nigdy az tak nie mialam.Po odstawieniu tabsow pierwszy cykl mialam 34 dni,a teraz zaledwie 26.
Mam nadzieje,ze dojde szybko do siebie.

A co do sprzeczki Kaprychy z Hanka znalazlam cos smiesznego w tamtych postach.Te dziewczyny,ktore maja mnie na nk beda wiedzialy o co chodzi ;-)

Dzien dobry, czesc i czolem !

Pytacie skad sie wzialem??
Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek...

Na ile stopni pieczecie biszkopt?
160stopni 40 minut
180 stopni 30 minut..
takie z 6-9 jaj.. zazwyczaj pieke na 180 stopni 30 minut ale po 25 strawdzam, piekarnik rozgrany gora i dol.. akurat w tym piekariku nie mam termoobiegu tylko w tym co stoi w garazu i czeka az go wezme z tamtad..
wiec ze na termoobiegu temperature sie zmniejsza o 10-20 stopni..

Co do wózków to mnie od dawna podoba sie ten:

CHICCO
ale małż mówi,ze ten po Pauli jest jeszcze dobry i zastanowi sie jeszcze poważnie( co w praktyce oznacza-zapomnij:-()

Badaicka
Przejmij finanse domowe i wtedy rob co uwazasz za sluszne. A co ma sie malz zastanawiac. Ja tam w dupie bym to miala i zrobila bym swoje :-)

BADAICKA my mamy po synku nowy i był używany tylko 7 miesięcy co i też nie kupimy innego chociaż nie powiem że chciałabym ten CONECO V3 no ale cóż będe jeździc tym po synku a także jest bardzo ładny jak dla mnie(bo kupiłam go bo mi się bardzo podobał);-)

reklama
Do góry