Agniesiak85
Fanka BB :)
Ano mezulek. Dla nas sa troche inne, choc w wiekszosci sie pokrywaja
Inne czyli jakie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ano mezulek. Dla nas sa troche inne, choc w wiekszosci sie pokrywaja
Kropeczko
Jeszcze cynk do tego dodac, vit C i E i bedzie komplet...
.
w.kropeczko a na co Twój M przyjmuje te tabletki?
Może mojemu się takie przydadzą..
Witaj kropeczko!
A czy mogłabyś Kochana wymienić po kolei nazwy tych tabletek i dawkowanie?;-) To dziś polecę do apteki i kupię.
witaj kropeczko, ze zdrowkiem duzo lepiej...
wydaje mi sie wystarczy jeden raz dziennie, ja bym jeszcze do tego dorzuciła tran, żen szen lub mace, oczywiscie duzo witaminy C
przyzwyczailam troszke...
kobietki dzis od rana znow sie uzeram z mdlosciami ! i kurde kaszel mi sie właczyl ehhh
Tabletki to juz zalezy od Ciebie jakie chcesz kupic. Wazne zeby zawieraly:
Cynk: 30 mg
Selen: 100 mcg
vit E: 300-400 iu
vit C: 1000mg
L-arginina: 1000mg
L-karnityna: 100mg
OMEGA 6 (GLA) - 150 mg; OMEGA 3 (EPA) - 300mg
Powyzej to wymagania dzienne...
Inne czyli jakie?
A na tych pudelkach akie ja mam normy dzienne sa nizsze niz Ty piszesz lolitko...wielenizsze i pisze zeby nie przekraczac tych norm na dzien...kurcze...sama juz nie wiem....
KTO JESZCZE FASZEROWAL M. WITAMINAMI?
ILE RAZY NA DZIEN I JAKIE NORMY?
Dla Ciebie:
- kwas foliowy 400,
- vit A 2500iu,
- nie musisz jesc L karnityny ani L argininy
Reszta tak jak dla meza
No ja mam wizyte 20 maja i zobaczymy czy juz dostane ostateczna decyzje. Klinike juz wybralam. Dzis nas z m. troszke pogielo i zaczelismy wymyslac imiona dla dzieci. Nie smiejcie sie ale wybralismy Laura i Fryderyk Roman (po tacie):-)
Sorka za spam![]()
Jasne kochana. Zdecydowalismy sie na IVF nawet juz przed moimi 2 kreskami. Co z tego, ze jakies niewielkie szanse mam na 2 kreski, skoro prawie zadnych zeby to nie byla ciaza jajowodowa. Kochana z moim jajowodami i z takim dlugimi starnakami juz nie mam zludzen. Na wizycie sie wlasnie dowiem jaki typ IVF bedzie dla nas najbardziej skuteczny. Moj m. zrobil nasienie (poprzedni wynik byl kilka lat temu) a mnie kazali powtorzyc HSG, dla pelnego obrazu. Obym nie musiala czekac zbyt dlugo, bo chyba zwariuje. A u Wy tez juz podjeliscie decyzje ?
No jestes kobito! Opowiadaj co u Ciebie slychac a m. wyslij po jakis procentowy napoj do sklepu. E tam, tu jest wszystko na odwrot i najpierw masz obrone i oddajesz prace a potem masz egzaminy z reszty. Czyli jeszcze studia nie sa za mneWlasnie na poniedzialek mam oddac jedna z prac na zaliczenie a napisalam jej 5 procent - super!
kaprycha - 20 to już w środęteraz to do mnie dotarło
będę mocno ściskac kciuki
Mężatko - witaj i gorące buziaki dla Ciebie:-)
Witajcie kochane:-):-):-)
Kropeczko licze na ciebie sloneczkoTy to tak zawsze wszystko pamietasz
;-):-)