reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
To moze ja jakas dziwna jestem ale mnie to smieszy :-D Tam chodzi o to, ze jak koles probuje cos powiedziec Darth'owi, to on zamyka swoja kabine :-p

Nasz przyjaciel powiedzial nam, ze bedzie oswiadczal sie swojej lasce. Moj m. ma glupi pomysl, zeby zrobic na jego weselu to samo, co jest na tym filmiku z reszta kumpli:

YouTube - Wedding Thriller

teraz to juz na serio, do pozniej :-D
Dzięki - tyle to zauważyłam, ale nie oglądałam "gwiezdnych wojen" i myślałam, że to cos powiazane z filmem

a M musi teraz poćwiczyć taniec - myslę, że to fajny pomysł:tak:

Witaj kropeczko!

No dobra zaczynam:)

Kroptusia, a jak ty się czujesz skarbie??????????????
Elfiku, jak Twoja angina, poszła w cholerę??
Where is Hanka????
Buziaki dla wszystkich

dzieki zajączku po anginie pozostały tyłko resztki w postaciu kaszlu :/ ale o golnie leki pomogy wracam do zdrowia ...

Hej!
Jeszcze raz dziekuje wszystkim dziewczynkom,ktore sie o mnie pytaly i martwily...ale sie za Wami stesknilam.
Wszystko przeczytalam,ale nie jestem w stanie odpisac,tyle tego jest.byl temat pierscionkow,Olesia juz sobie upatrzylam co nieco w decobazaar :-) Eve ja mam podobny zareczynowy :tak: z bialego zlota z brylantem i z szafirem,stad moj nick,hehe,bo mialam przygody z moim szafirkiem.Po 4 latach wypadl i myslalam,ze niezle zabule za

Elfa zdrowka zycze!!!

Witam nowe starczki :tak: i lece doczytac,co wczoraj naskrobalyscie :tak:

witam szafirku, dziekuje :)

Smart Fortwo 800 DIESEL !!! KILMA , 2005r., 800cm3 - otoMoto
a to bedzie moj wózek:-) to niłosc od 1 wejrzenia:-)
nie zle naprawde :O)
Hello from London!

Jestem, przyleciałam, zaliczyłam namiętne powitanie z męzem...kika razy...i wreszcie zebralam sie do nadrabiania zaleglosci....
Marzenixx-mialas racje kochanie....ilosc stron mnie przerazila!!!!

Co do błedów...mnie typowe "orty" (z, rz, u o ch, h itd) bardzi denerwuja, ale juz do: a, ę, ś, ć itd nie przywiazuje wagi, bo samej lepiej mi się pisze bez "polskich znakow"...Wiem jednak, ze wiele osob ma klopoty z ortografią wiec się nie czepiam...moja bliska koleżanka-razem studiowalysmy, prymuska na 5tkę-a sieje błąd za błędem...i nijak nie ejstw stanie tegi opanowac...wiec sie troche uodparniam:-)

Szafirku-jak fajnie, ze jstes znowu z nami!!!!

Zajaczku-molestuj małża....byle skutecznie!

Jak tam choruski: AndziaS, Bernadka, Elfik???? Lepiej już cos?

I mam pytanie...po raz kolejny-...przepraszam...ale mam salfazin, lkarnityne i selen dla meza...ile razy dziennie ma brac? Czy raz wystarczy?

witaj kropeczko, ze zdrowkiem duzo lepiej...
wydaje mi sie wystarczy jeden raz dziennie, ja bym jeszcze do tego dorzuciła tran, żen szen lub mace, oczywiscie duzo witaminy C
co do błedów , czasem sie mi mogą zdarzyc, a głownie dlatego ze pisze szybko i nie dbale :) a co do polskich znakow - to mało ich uzywam po czesci dlatego ze szybciej sie pisze bez nich a po drugie z przyzwyczajenia, jak pisalam na gg z koelzanka , ktra siedziala za granica zawsze mnie prosila bym pisala bez polskich znakow, nie miala chyba ustawionych na swoim kompie...
i tak sie tez przyzwyczailam troszke...

kobietki dzis od rana znow sie uzeram z mdlosciami ! i kurde kaszel mi sie właczyl ehhh

A czy mogłabyś Kochana wymienić po kolei nazwy tych tabletek i dawkowanie?;-) To dziś polecę do apteki i kupię.:tak:

Tabletki to juz zalezy od Ciebie jakie chcesz kupic. Wazne zeby zawieraly:

Cynk: 30 mg
Selen: 100 mcg
vit E: 300-400 iu
vit C: 1000mg
L-arginina: 1000mg
L-karnityna: 100mg
OMEGA 6 (GLA) - 150 mg; OMEGA 3 (EPA) - 300mg

Powyzej to wymagania dzienne...

Dziękuję dziewczyny :-)

Kaprycha pytałaś czy imiona wybraliśmy :-)
One widnieją od jakiegoś miesiąca obok moich suwaków ŚLEPOKU PRZEBRZYDŁY :-)

Elfiku - dobrze, że już Cię choroba opuszcza - dużo zdrówka życzę:tak:

Lolitka jak zwykle nie zawiodła i sie wiedzą podzieliła - respect;-)

Kropeczko - ja już się dobrze czuję - i samo przeszło:tak:

Tabletki to juz zalezy od Ciebie jakie chcesz kupic. Wazne zeby zawieraly:

Cynk: 30 mg
Selen: 100 mcg
vit E: 300-400 iu
vit C: 1000mg
L-arginina: 1000mg
L-karnityna: 100mg
OMEGA 6 (GLA) - 150 mg; OMEGA 3 (EPA) - 300mg

Powyzej to wymagania dzienne...

Dziękuję Kochana jesteś. I to ma brac mężulek, tak? Jak przyjedzie to razem do apteki pójdziemy:tak:

reklama
Do góry