reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No właśnie nie do końca, przeżyłam chwile grozy kiedy w 4 tyg. złapałam grypę żołądkową i nie mogłam dostać żadnych leków, tylko Paracetamol na gorączkę , kroplówki w szpitalu (odwodnienie) i No- Spa :( Jak pokonałam grypę tak po paru dniach zaczęłam plamić, dostałam Duphaston 3 x dziennie, Dzięki Bogu plamienie ustało, serduszko bije .... ale to ,że czegoś nie widać nie znaczy ,że tego nie ma ...... jestem dobrej myśli, musi się udać, 2 lata już pragnę tego dzieciaczka :)

Siedzę w domu już 1,5 mc, nawet autem mi jeździć nie wolno, ale nawet kamieni bym się nałykała gdybym wiedziała, że to może pomóc :) - chwilowo narazie skupiam się na korniszonach z lodami :p

Pozdrawiam,
Witaj - nie miałyśmy jeszcze okazji się poznać
Musi byc dobrze - trzymam kciuki:tak:
Widzę dziewczynki @ nie chce do niektórych przyjść.
A my baby to się mamy.

Ja jeszcze 6 tabsów i jak nic nie zasialiśmy to tak do 24.05 powinna przyjść @.

Ale dupha. mnie dobija. Kręci mnie w żołądku, ogólnie cały układ pokarmowy daje się we znaki, cały czas jestem głodna. Zaczęłam pic chyba z trzy litry wody, herbatek ziołowych i ssię landrynki żeby nie jeśc a żołądek i kiszki marsza grają i wołają jeśc!
W dodatku w domu zaczeło mnie wszystko kopac, klamki, komputer, itp nawet mąż. Już mnie opuszki palców bolą od tych spięc. Często to widac nawe jak iskry idą. Koszmarrrrr!!! Wczoraj M powiedział jak ty coś z tym zrób bo co będzie jak dziecko będziesz tak kopała prądem przy każdym dotknięciu go! Poczytałam na necie, że to może byc wina obówia, zmieniłam klapki. Ale jak siedzię to nic się nie dzieje, tylko wstane i czegoś dotknę i jeb.......!
Ostatnio net nie działał, rozłączyłam kable by sprawdzic czy żaden się nie polizował we wtyczce i jak wziełam kabel lini tel z zewnątrz i ten co łączy modem z rozdzielnikiem od telefonu to net zaczoł działac:szok: Aż mnie mięśnie w prawej ręce bolą bo to prawa ręka takie figle mi płata.
Niunia - dobry przewodnik z Ciebie;-)
Dzien Dybry :-D

Hahahaha, no nie straszcie mnie laski, ze teraz nikt pisac przeze mnie nie bedzie. Ja sama nie mam polskich literek niestety, wiec do idealow nie naleze. Poza tym nie chce byc jak moja mama, a tym ze mam jazde na punkcie pisowni ja kopiuje. Czyli z jednej strony zwracam na to uwage, z drugiej nie chce.
Jak juz nasza Andzia zauwazyla Hipokryzja to moje drugie imie, hihihi

Tak, tak teraz bronisz Ktosiowej, co?? :-):-):-):-)

Pozdro :cool2:

Skarbie - nie bronię Ktosiowej tylko Tobie z głowy hipokrytkę wybijam:wściekła/y:
trochę Ci do niej brakuje w tym temacie - a gwarantuję, że ona hipokrytką jest:tak:

teraz to jestem ciekawa co z tą kłótnią z Hanką i jak tylko nadrobię zaległości to poszukam tych postów

reklama
Skarbie - nie bronię Ktosiowej tylko Tobie z głowy hipokrytkę wybijam:wściekła/y:
trochę Ci do niej brakuje w tym temacie - a gwarantuję, że ona hipokrytką jest:tak:

teraz to jestem ciekawa co z tą kłótnią z Hanką i jak tylko nadrobię zaległości to poszukam tych postów

Nie NeNelwuj sie ciotka, zart :-D A propos klotni z Hanka, to blagam nie szukaj, bo mi wstyd ;-):-);-)

Do pozniej :cool2:

Kroptusiu - jak się dziś czujesz - czytałam właśnie o skurczach które miałaś i mam nadzieję, że się nie powtórzyły:no:

Hello from London!

Jestem, przyleciałam, zaliczyłam namiętne powitanie z męzem...kika razy...i wreszcie zebralam sie do nadrabiania zaleglosci....
Marzenixx-mialas racje kochanie....ilosc stron mnie przerazila!!!!

Olesia33-kochanie nie martw sie na zapas, dopoki nie wiesz dokladnie jakie sa wyniki meza nic nie jestes w stanie stwierdzic...sprobuj dostac xero wynikow i wtedy jakos wspolnie cos zaradzimy.... nie denerwuje sie pochopnie...mozde mąz cos pomieszal w przyplywie emocji...?

Kaprysiu-no az sie boje spytac o czarna liste....wiele bym dala by miec podglad w TWOJE NOTATKI...POMYSL MASZ NAPRAWDE ORYGINALNY!

Co do błedów...mnie typowe "orty" (z, rz, u o ch, h itd) bardzi denerwuja, ale juz do: a, ę, ś, ć itd nie przywiazuje wagi, bo samej lepiej mi się pisze bez "polskich znakow"...Wiem jednak, ze wiele osob ma klopoty z ortografią wiec się nie czepiam...moja bliska koleżanka-razem studiowalysmy, prymuska na 5tkę-a sieje błąd za błędem...i nijak nie ejstw stanie tegi opanowac...wiec sie troche uodparniam:-)

Szafirku-jak fajnie, ze jstes znowu z nami!!!!

Wiatm też nowe staraczki! mam nadzieję, ze sie zaklimatyzujecie szybko na naszym forum i bedzie Wam z nami, a nam z Wami bardzo dobrze:-)

Imagination-GRATULUJE!!!!!!!!! Sliczny chlpoczyk, piekna fryzurka...i taaaki duzy-podziwiam!

Przypominam Wam tez, ze w najblizszy czwartek nasza Tikanis ma miec cc i na swiecie ma sie pojawic Kubus:-)

Zajaczku-molestuj małża....byle skutecznie!

Jak tam choruski: AndziaS, Bernadka, Elfik???? Lepiej już cos?

Olica-bardzo sie ciesze z wynikow badan-super kochanie!

Kingus-fanje topy kupiłaś...i ta dla mamy tez ładna:-)

Buziaki dla pozostałych wszystkich dziewczynek....nie bede wyliczala po kolei...-wybaczcie....ale wiecie, ze was wszystkie mocno sciskam i o kazdej pamiętam!:-)

I mam pytanie...po raz kolejny-...przepraszam...ale mam salfazin, lkarnityne i selen dla meza...ile razy dziennie ma brac? Czy raz wystarczy?

Kaprycha - ja jakaś mało inteligentna jestem bo nie wiem o co Ci chodzi z tym filmikiem:zawstydzona/y:
To moze ja jakas dziwna jestem ale mnie to smieszy :-D Tam chodzi o to, ze jak koles probuje cos powiedziec Darth'owi, to on zamyka swoja kabine :-p

Nasz przyjaciel powiedzial nam, ze bedzie oswiadczal sie swojej lasce. Moj m. ma glupi pomysl, zeby zrobic na jego weselu to samo, co jest na tym filmiku z reszta kumpli:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YT6InvLJUzA&NR=1"]YouTube - Wedding Thriller[/ame]

teraz to juz na serio, do pozniej :-D

reklama
Kropeczko

Jeszcze cynk do tego dodac, vit C i E i bedzie komplet...
Jakie masz dawki tych lekow ? Bo rozne firmy maja rozne zawartosci w tabletce.

Do góry