reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Pomidorowa z makaronem Mniam:-)
Pomidorowa z makaronem Mniam:-)
ooo taaaak....i jeszcze rosół :-)
P
patrysia*
Gość
Ja staram się spamiętać co u której słychać a jak nie to wracam do poprzednich postów...
ja tak samo jedyne to wcześniej jak nie umiałam cytować tak postów wiele naraz to pisałam na kartce co komu chce odpisaćale teraz juz umiem cytować co notatków już nie pisze;-)
Kobito, ja jestem strasznie latwa ( hihihi), gdybym myslala cokolwiek negatywnego o Tobie, to juz bys wiedziala. Nie owijam w bawelne, nie boje sie mowic na glos/pisac co mysle. Chyba zauwazylas, ze z jakiegos niewiadomego powodu Cie ciagle lubie, hihihi. Bronie sie przed tym ale nie daje rady :-);-)
nie broń się - to nic nie da;-) a powód - wrodzona skromność nie pozwala mi na więcej samozachwytu
zauważyłam, że się nie boisz mówić/pisać i bardzo to sobie cenię
po drugie - uwielbiasz te same osoby z BB co ja więc - mówi samo przez się:-)
Kaprycha
Fanka BB :)
jeszcze o mnie.. prosze ale szczerze..
Nosh i w co ja sie wkopalam Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort ( jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie/ ale sama tez czasem strzelam mega byki *). Luzik"
* ostatnio do mojej mamy na skypie walnelam "KtUry", moja mama sie pyta " ej przeciez Ty juz jestes analfabetka wtorna, moze wroc do polskiej podstawowki na miesiac czy dwa", hihihi. No wlasnie, bo tak mam przez matke!!!
Ostatnia edycja:
ja nie robię - ćwiczę pamięć w pracy i licze na pierwsze wrażenie
Elfiku najdroższy - jak Ty sie czujesz?
a - ja też pieczarkowa z makaronem
dzieki andziu za pamiec
objawy anginy juz mijają, choc została mi jeszcze wieksza połowa antybiotyku do połknięcia, troche mnie ta choroba osłabiła, duże leże i odpoczywam
zaczely mi sie tez pewne objawy ciązowe obok lekkiego ciągnięcia po lewej stronie brzucha, mam bardzo bolesne sutka, i niestety mam juz od 2 dni mdłosci
hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)Nosh i w co ja sie wkopalam Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort ( jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie). Luzik
Dobrze, że masz mdłości - będzie inteligentne dzieckodzieki andziu za pamiec
objawy anginy juz mijają, choc została mi jeszcze wieksza połowa antybiotyku do połknięcia, troche mnie ta choroba osłabiła, duże leże i odpoczywam
zaczely mi sie tez pewne objawy ciązowe obok lekkiego ciągnięcia po lewej stronie brzucha, mam bardzo bolesne sutka, i niestety mam juz od 2 dni mdłosci
reklama
dzieki andziu za pamiec
kochana...a rzygaj na zdrowie sama wiesz że w ciąży to dobry objaw :-)
cieszę się że już dochodzisz do siebie
Podziel się: