reklama
Loree
Fanka BB :)
Olesiu - nie miej proszę złych myśli, główka do góry, na pewno nie jest tak źle jak myślisz!!
Kaprycha - dzięki za pozdrowionka od ciotki z wysp, ja też przesyłam pozdrowienia ze stolicy dolnegośląska:-)
Oczywiście pozdrowionka również dla wszystkich innych dziewczyn:-)
Żadna z was nie chce ode mnie tego podkładu Oriflame, najjaśnieszy kolor??? Bardzo fajny tylko dla mnie za jasny Chętnie oddam za darmo!!!
jestem padnięta po kolejnym dniu z bliźniaczkami, a dzisiaj przyjechała jeszcze do nas 11 letnia kuzynka, która chyba się czymś zatruła i zaczeła mi wieczorem zwracać (mam tylko nadzieję, że po pierwsze jej szybko przejdzie, a po drugie, że to nie grypa żołądkowa)
Kochana ja ci sie nie dziwię. Ja mam tylko jedną dwulatkę i wymiękam przy niej a co dopiero dwójka. Nikt nie docenia takich mam - przecież dzieciaki to ADHD mają!
Oczywiście dalej czytam zaległości:wściekła/
Loree - witaj - jak rower się spisuje
Ty naprawdę to wszystko czytasz! Padam na kolana, pełen podziw.
Rower fajna sprawa, moje dziecko zakłada kask bez marudzenia i jeździ z nami, więc jest ok.Ale kondycję mam fatalną! Pod małą górkę nie umiałam się wczołgać! A po zejściu z roweru miałam jakis atak kaszlu. Tak swoją droga kiedyś paliłam dużo fajek i chyba to przyczyna. Przestałam, bo się prawie udusiłam na ulicy
No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.
Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-)
Boze jak dobrze,że nie widzę tej kartki, A z drugiej strony cholernie chciałabym ja zobaczyć. Co do Ktosiowej- ocena trafiona w 100 %, więc bystra z ciebie osóbka. A ja od samego początku mojego pobytu na BB mam wrażenie że cię znam. Tak bardzo przypominasz mi moją dawna znajomą, która gdzieś się włóczy po świecie. Tylko że ona jest lesbijką, tak mi kiedys napisała. Mnie to nie przeszkadza, ale do ciebie nie pasuje
Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko malinowe przy programie o tatuażach ;-)
Spokojnego wieczoru
Kolejne piwko! To kiedys było takie spokojne forum
U nas codziennie wieczorem leci "Miami Ink", bo mój Mężuś ma fioła na punkcie tatuaży;-)
Uwielbiam facetów z tatuażami, ale ciiiiii- mój M nie ma....
Andzia, mnie również miło poznać. Mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości u Was, bo dopiero od kilku dni tu zaglądam.
No to kochana zaglądaj codziennie, bo inaczej nie nadążysz i będziesz jak Andzia po nocach czytać BB.
Pomidorowa z makaronem Mniam:-)
Zgadzam się, najlepsze zupki!!!ooo taaaak....i jeszcze rosół :-)
Chyba wolę nie wiedzieć co o mnie ma Kaprycha
P
patrysia*
Gość
Mnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wróciła tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
wino mi się skończyło - M mi pomógł i nie ma już buteleczki - jak myślicie - otwierać nowe?
no pewnie ze otwierac...chyba sie stad nigdzie nie wybierasz?
Nektarynka
milo to slyszec.. jak nie mam pewnosci jak sie jakies slowo pisze to wrzucam w google.. zawsze poprawiNosh i w co ja sie wkopalam Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort ( jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie). Luzik
a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktoras.. -ooo tak.. -uff ulżylo..
Ostatnia edycja:
Agniesiak85
ooo taaaak....i jeszcze rosół :-)
Tak i rosół
Mnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wróciła tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
Patrysiu wszystko jest oki:-) ZObaczysz... we wtorek będziesz się cieszyc i opowiadac nam jak było na wizycie
P
patrysia*
Gość
hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)
hehe to tak jak ja zamiast a to ąno ale trudno ja pisać chce szybko i mi się tak wystukuje
reklama
oj - długa historia - a że rozpętałam wojnę i niestety napisałam na Bb o wiadomości od dziewczyny z innefo forum, że Ktosiowa coś kręci to tylko napiszę, że okazało się, że kiedyś się podszyła pod ciężarną na innym forum i potem przyszła do nas jak to sie tam wydałoam sory...a wyjasni mi w ogole ktos kto to jest ktosiowa? bo mnie chyba jeszcze na forum nie bylo..
śmiej się - to zboczenie zawodowe - każda informacja jest ważnaTy naprawdę to wszystko czytasz! Padam na kolana, pełen podziw.
Rower fajna sprawa, moje dziecko zakłada kask bez marudzenia i jeździ z nami, więc jest ok.Ale kondycję mam fatalną! Pod małą górkę nie umiałam się wczołgać! A po zejściu z roweru miałam jakis atak kaszlu. Tak swoją droga kiedyś paliłam dużo fajek i chyba to przyczyna. Przestałam, bo się prawie udusiłam na ulicy
No to kochana zaglądaj codziennie, bo inaczej nie nadążysz i będziesz jak Andzia po nocach czytać BB.
Patrysiu - na pewno w porządku - to jest wczesna ciąża bardzo i jeszcze będziesz miała dosyć mdłości potemMnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wróciła tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
nie wybieram się już otwarteno pewnie ze otwierac...chyba sie stad nigdzie nie wybierasz?
a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktora.. -ooo tak.. -uff ulżylo..[/B][/COLOR]
no ładnie - Kaprycha postrach forum
ja mam inne odczucia - Kaprysiu - byłaś pierwszą osobą, która mi odpowiedziała na BB - jestem twoja na zawsze;-) (to tak a propos postu Loree o lesbijkach)
Podziel się: