reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Proszę bardzo
uchwyt do podnoszenia, kogo będzie trzeba, podniesie go...(Z DOŁKA)

Załączniki

• do podnoszenoa.jpg
    do podnoszenoa.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
pieczarkowa z makaronem???? :szok:pierwsze slysze :-D no rzeczywiscie co region to inne zwyczaje:-)

praca ju prwie skonczona tzn koncze analize i zakonczenie musze napisac, poprawic wstep i bedzie gotowa, naszczescie ufff:sorry2:

no ja tez ze sląska i tez zupe pieczorkawą jak i grzybową znam w wersji z makaronem, najlepiej łazanki
z ciekawosci spróbuje raz zrobic z ziemniakami , z pewnoscią też bedzie bardzo dobra... ja to w ogóle bardzo lubie zupy !

jakie tu pustki gdzie was wywiało??
Zajaczek poleciała do męza ale się tam będzie działo hihi
a ja właśnie zazyłam pierwszą tabletkę CLO i tak sie zastanawiam czy to wogóle coś da??
jest któraś wśród nas której clo pomogło zafasolkować??

ja brałam clo przez 6 m-cy , zaszłam jednak dopiero gdy ostawiłam - zaszłam zaraz w pierwszym miesiacu po odstawieniu ..... niewiem moze clo w jakis sposob wyregulowalo moje hormony

Dziewczyny jakie można pic ziółka na poprawę jakości plemniczków?? Mój M pyta:tak:

może łykac witaminki :)

Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.

też nie mam pojęcia co moze oznaczac 0 % normalnej spermy, ale jesli dobrze zrozumialam ze 3 lata temu byłas w ciązy? jesli z tym samym mężczyzną to chyba nie ma sie co martwic tylko troszke te plemniczki rozbudzić witaminkami, może cudów nie robią, ale mogą w znaczny sposób zwiększyć ilość plemniów a także ich ruchliwość - wiem to po moim męzu , po paru miesięcach kuracji witaminowej z 17 mln ilośc plemniczków sie podwoiła na 34 mln , zwiększyla sie zywotnosc oraz ogólna ruchliwosc tez w dosc znaczny sposob , nie widac odrazu efekt , jestem w ciązy
polecam najbardziej : cynk, tran, pro-men, l-karnityne, mace, salfazin i witamine C

wiecie co oglądalam przed chwila jeszcze raz filimik w łonie matki, super - heheh tylko teraz juz boje sie porodu :)

a i wiecie co bardzo jestem nerwowa, mąz mnie bardzo drazni a on widze nie ma zbyt wiele cierpliwości dla mnie ehhh

teraz jestem ciekawa co masz o mnie - ale może nie pisz - boję się a jak nie wiem to pomyślę, że nie jest źle - czasami niewiedza to jednak ratunek:tak:

Olu - a zrobiłaś już ankietę do pracy?
Ja pisałam na aktach sądowych o przestępczości nieletnich i pamiętam, że te stosy dokumentów które pzrejrzałam to był koszmar - a najgorzej było potem to korelować:no:
;-)

Jestem w trakcie..straszliwie długaśna mi wychodzi..a że robię badania na podstawie analizy dokumentów to chyba zwątpię zanim to wszystko ogarnę..Plusem jest tylko to że analizuje dokładnie 5-7 przypadków :))

hehe no prosze jakie sobie notatki robimy:-D;-)

Tylko mi nie mowcie, ze Wy nie i tak sobie wszystko na luzaku pamietaci????
One nie sa po to, zeby oceniac (przynajmniej nie z zalozenia) ale po to, zeby mi przypomniec co mysle, o tym co ktos pisze. Teraz az mi troszke glupio. Pewnie jest tak, ze na papierze czy nie, to i tak jednych lubimy a innych nie. Ja sobie tylko pomagam/lam :cool2:

teraz jestem ciekawa co masz o mnie - ale może nie pisz - boję się a jak nie wiem to pomyślę, że nie jest źle - czasami niewiedza to jednak ratunek:tak:
Kobito, ja jestem strasznie latwa ( hihihi), gdybym myslala cokolwiek negatywnego o Tobie, to juz bys wiedziala. Nie owijam w bawelne, nie boje sie mowic na glos/pisac co mysle. Chyba zauwazylas, ze z jakiegos niewiadomego powodu Cie ciagle lubie, hihihi. Bronie sie przed tym ale nie daje rady :-);-)

Tylko mi nie mowcie, ze Wy nie i tak sobie wszystko na luzaku pamietaci????
One nie sa po to, zeby oceniac (przynajmniej nie z zalozenia) ale po to, zeby mi przypomniec co mysle, o tym co ktos pisze. Teraz az mi troszke glupio. Pewnie jest tak, ze na papierze czy nie, to i tak jednych lubimy a innych nie. Ja sobie tylko pomagam/lam :cool2:

ja nie robię - ćwiczę pamięć w pracy i licze na pierwsze wrażenie:tak:

Elfiku najdroższy - jak Ty sie czujesz?
a - ja też pieczarkowa z makaronem:-p

reklama
Do góry