reklama
pieczarkowa z makaronem???? pierwsze slysze no rzeczywiscie co region to inne zwyczaje:-)
praca ju prwie skonczona tzn koncze analize i zakonczenie musze napisac, poprawic wstep i bedzie gotowa, naszczescie ufff
no ja tez ze sląska i tez zupe pieczorkawą jak i grzybową znam w wersji z makaronem, najlepiej łazanki
z ciekawosci spróbuje raz zrobic z ziemniakami , z pewnoscią też bedzie bardzo dobra... ja to w ogóle bardzo lubie zupy !
jakie tu pustki gdzie was wywiało??
Zajaczek poleciała do męza ale się tam będzie działo hihi
a ja właśnie zazyłam pierwszą tabletkę CLO i tak sie zastanawiam czy to wogóle coś da??
jest któraś wśród nas której clo pomogło zafasolkować??
ja brałam clo przez 6 m-cy , zaszłam jednak dopiero gdy ostawiłam - zaszłam zaraz w pierwszym miesiacu po odstawieniu ..... niewiem moze clo w jakis sposob wyregulowalo moje hormony
Dziewczyny jakie można pic ziółka na poprawę jakości plemniczków?? Mój M pyta
może łykac witaminki
Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
też nie mam pojęcia co moze oznaczac 0 % normalnej spermy, ale jesli dobrze zrozumialam ze 3 lata temu byłas w ciązy? jesli z tym samym mężczyzną to chyba nie ma sie co martwic tylko troszke te plemniczki rozbudzić witaminkami, może cudów nie robią, ale mogą w znaczny sposób zwiększyć ilość plemniów a także ich ruchliwość - wiem to po moim męzu , po paru miesięcach kuracji witaminowej z 17 mln ilośc plemniczków sie podwoiła na 34 mln , zwiększyla sie zywotnosc oraz ogólna ruchliwosc tez w dosc znaczny sposob , nie widac odrazu efekt , jestem w ciązy
polecam najbardziej : cynk, tran, pro-men, l-karnityne, mace, salfazin i witamine C
wiecie co oglądalam przed chwila jeszcze raz filimik w łonie matki, super - heheh tylko teraz juz boje sie porodu
a i wiecie co bardzo jestem nerwowa, mąz mnie bardzo drazni a on widze nie ma zbyt wiele cierpliwości dla mnie ehhh
Olu - a zrobiłaś już ankietę do pracy?
Ja pisałam na aktach sądowych o przestępczości nieletnich i pamiętam, że te stosy dokumentów które pzrejrzałam to był koszmar - a najgorzej było potem to korelować
;-)
Jestem w trakcie..straszliwie długaśna mi wychodzi..a że robię badania na podstawie analizy dokumentów to chyba zwątpię zanim to wszystko ogarnę..Plusem jest tylko to że analizuje dokładnie 5-7 przypadków )
Kaprycha
Fanka BB :)
hehe no prosze jakie sobie notatki robimy;-)
Tylko mi nie mowcie, ze Wy nie i tak sobie wszystko na luzaku pamietaci????
One nie sa po to, zeby oceniac (przynajmniej nie z zalozenia) ale po to, zeby mi przypomniec co mysle, o tym co ktos pisze. Teraz az mi troszke glupio. Pewnie jest tak, ze na papierze czy nie, to i tak jednych lubimy a innych nie. Ja sobie tylko pomagam/lam
Nektarynka
jeszcze o mnie.. prosze ale szczerze..
Juz wiecej nie mowie
Kaprycha
Kobito, ja jestem strasznie latwa ( hihihi), gdybym myslala cokolwiek negatywnego o Tobie, to juz bys wiedziala. Nie owijam w bawelne, nie boje sie mowic na glos/pisac co mysle. Chyba zauwazylas, ze z jakiegos niewiadomego powodu Cie ciagle lubie, hihihi. Bronie sie przed tym ale nie daje rady :-);-)teraz jestem ciekawa co masz o mnie - ale może nie pisz - boję się a jak nie wiem to pomyślę, że nie jest źle - czasami niewiedza to jednak ratunek
Tylko mi nie mowcie, ze Wy nie i tak sobie wszystko na luzaku pamietaci????
One nie sa po to, zeby oceniac (przynajmniej nie z zalozenia) ale po to, zeby mi przypomniec co mysle, o tym co ktos pisze. Teraz az mi troszke glupio. Pewnie jest tak, ze na papierze czy nie, to i tak jednych lubimy a innych nie. Ja sobie tylko pomagam/lam
ja nie robię - ćwiczę pamięć w pracy i licze na pierwsze wrażenie
Elfiku najdroższy - jak Ty sie czujesz?
a - ja też pieczarkowa z makaronem
reklama
jeszcze o mnie.. prosze ale szczerze..
ha ha ...ja też chce wiedzieć
Podziel się: